Sonra şaka yaptım seni sinirlendirmek için dedi gülerek ama ben inanmıyorum.
(18 yaşındayım)
(18 yaşındayım)
Yapacağın tek şey köle olmamak için, git hoşlandığın şeye koş de, böyle kendini ezdirmende hoş olmaz. Bu gibi durumlarda sert cevaplar ver aklında depremler olur ve korkar, her dediğini uygulamaya başlarsan saman yiyen hayvanlardan hiç bir farkın kalmaz
Küçük göğüslü kadın çekici gelmiyor maalesef, sizi böyle beğenecek bir erkek çıkar. Aşırı küçükse silikon taktırılabilir, etkileyici olur. Erkeğin eli, kadının memelerini değince memeleri büyüyor kadınların, bunu söyle o zaman hoşuna gider. Yaşınız 18 birde, ergen aklı ile hareket edilebilir, erkek arkadaşın p*rno izlemiştir, orada kadınların büyük memeleri olduğunu görüp, sizde de aynı beklenti içerisinde girişebilir.
18 yaşta o büyüklükte çok iyi, onun fazla büyügü sarkar seninki dik sutyen giymeden uçları görmekte çok seksi durur büyük memeliler sarkık olur, acunu dolduruyorsa süper, ilişki sırasında onlar dahada iyileşir kabarır harika olur hiç bir erkek reddederek, senin üzerine gelirse seninkide bamya dersin, dediğine diyeceğine pişman olur, inşallah degildirde seni memnun eder
Her şakanın altına bir gerçeklik payı vardır olsun sevebilir ama seni gerçek anlamda seviyorsa eğer bunu sorun etmeyecektir sadece cinsel ihtiyaçlarını gidermek için sana geliyorsa ayrıl ondan
Evet çok haklısın. Beni gerçek anlamda ya da sadece cinsel ihtiyaç için sevip sevmediğini zaman göstericek
Sen ona göre daha olgun gibisin yeni mi başladı iliişkiniz
3 aydır sevgiliyiz
Onun yanında kendimi huzurlu keyifli hissesiyor musun onunla mutlu musun peki
Evet sempatik, düşünceli ve bazen de komik biri
Onunla huzurluyum mutluyum
Ama bazı zamanlar şaka yapmayı ve beni sinirlendirmeyi seviyor sinirliyken daha tatlı olduğumu söylüyor ama şakanın da bir dozu var
Bazen umursamıyorum onunla gülüp geçiyorum bazıları da beni birazcık kırıyor
Ama sonra unutup yine eskisi gibi oluyoruz belki gerçekten de sevdiğimiz içindir
Birbirimizi
Hımm bu güzel buna sevindim dediğin gibi zaman belirlicek bunu ama sakın onun eline koz verme
Cevap
54Cevap
Takılma çok sakın onun için gidip silikon filan da taktırma
Şimdi bildiğim kadarıyla boy kilonun önemi az çok var en önemlisi de genetikten gelme anne vs. Daha baska akrabalar dada iri olur eger bu yaşlarda büyük olsaydi diyorsan. Bende kız arkadaşımla o 18 yaşındayken sevgili oldum onun büyüktü zaten ama yaklaşık 3 sene de demesine benim de katkilarim ile gelişme çok olmuş hatta bir kaç ay orayla ilgilenmeme karari aldk yani sevgilin yardımcı olur en doğal ve normal şekilde
vardır bi gerçeklik payı, bişi yapma seviosa her halinle sever
Evet 🙂
Bu yaşta sevgilin göğüslerine takılıyorsa sadece kötü amaç için seninle. Bırak git
🙁🙁
Valla ona bakarsan tüm erkekler manken gibi kadın tüm kadınlar manken gibi adam seviyor. Herkesin her istediği olmaz hiçbişey yapmana gerek yok mal bu işine gelirse diyeceksin. Saçma sapan triplere sokmayın kendinizi Allah aşkına
Aslında ciddi olarak söylemiş. Her şaka altında bir gerçek yatar. Herkes ic güzelliğe bakarım der ama ilk dıştan etkilenir. Realist biriyimdir. Bu çocuk büyük göğüslü kız bulunca seni terk eder.
sanırım 70-75 göğüs ölçün var ve uçları dikkat çekiyor sadece. Söylediği şey gurur kırıcı. Senin ölçün kaç_
75b
Cinsellikte göğüs bir yere kadar önemli. Ancak önemli olan sadakatin tutkun ve arzuların. Sen kendini arzulu bir kadın olarak görüyor musun?
Bazen görüyorum bazen görmüyorum
sen bana bir yazar mısın çok merak ettim seni. Bu ne kırgınlık böyle ya
Hayır, yazmak istemiyorum
Görüşün için teşekkür ederim 👍
sende ona bende büyük seviyorum ama maalesef elimdeki ile yetinicem işte küçük müçük ama de sonra da şaka yaptım ya buna mı alındın dersin
sende de ki bende sixpackli erkeklerden hoşlanırım
Ever haklısın
O hoslaniyor diye görünüşünü falan degistirmek saçma henuz gencsin kendini sev
Gerekenden büyük gögüs seven erkeğin çok tecrübesi yoktur, büyüğü iyi bişi sanıyordu, oysaki gögüs cup b veya c olması gayet yeterlidir. ayrık olmasın sarkma İş olsun, sevişirken uğramamış olursun
sevgilin küçük göğüs sevcek bundan sonra o zaman. o kadar!
Ben de operasyon düşünüyorum bakalım. Muzdaribim bu konuda
Ölçülerin ne?
75b
Senin ölçülerin de benimkiyle aynı mı
Evet ben de 85B düşünüyorum bakalım. Karar veremedim
Peki bakalım 🙂
Niye gizlisin?
Takipçilerimden çekindim
Genelde cinsel ya da vücut hakkında bir şey sorarken gizliyim
Anladım, merak ettim o yüzden.
o zaman sutla gitsin. seni odugun gibi kabul etmeli
Hiç bir şey yapma seni olduğun gibi sevsin önemli olan senin sağlığın ve mutluluğun
çok basit göğüslü bir yastık koy bitti gitti
lan saka yapmış iste neyin kafası bu
eğer sevgilin seni gerçekten seviyorsa zaten oraba bakmadığını bilirsin
boş ver kafana takma çok sorun ediyorsa ayril
hiç bişey yapma ne yapacksın. olanla yetinmeyi bilsin
Buyuk seyli seviom de kalin olcak ama de
Snrada saka saka de
Sende onun özgüvenini kır şaka yaparken 10 kere düşünsün
Onun İçi Büyük Göğüs Çok Önemli Olsaydı Zaten Seninle Birlikte Olmazdı O Yüzden Takılma
hiç bi şey yapamazsın, bırak kalsın öyle. sevgilinin her hoşlandığını yapmaya çalışma, bırak kalsın. sende onda olmayan bi şeyi sevdiğini söyle.
Dış görünüşe bakan birisi zaten seni güzelliğin için sevmiştir ha sevgilimin dediği benim için önemlidir diyorsan özel hastanede estetik ol sonra ondan ayrılırsan ve yeni sevgilin küçük göğüs seviyorsa güme gelirsin
Cok büyuk olunca çekiciligini kaybeder. dik ve dolgun olsun
Keisnlikle katılıyorum aşırı büyük de itici duruyor
Destekli sütyen kullan göğüs büyütme masajı yap ellendikçe büyür hahah
Ne kadar küçük olduğuna bağlı.
Ben de orta boy seviyorum ufak da iyi ama çok düzse hoş gözükmüyor.
küçük göğüslü kızlardan hoşlanan yeni bir sevgili yap.
Bende nelerden hoşlanıyorum ama elimde olan sensin kader de geç ona
Her şaka bir ciddiyet taşır, büyük seviyorsa mutlaka bulunca ona gidecek. Bunun muhabbeti döndüyse kendini hazırla bence...
😯😦😧🙁☹️
Erkekler böyle senden ayrılmasa bile yönelimli olur inanki bak bu şaşmıyor. Sen 18 yaşındasım sevgilin de sen emsal olsa ki küçük yine o duyguyu tatmak isteyecek.
Ben de küçüklere sahibim, dertliyim. Gel dertleşek aslşmdasasd
Yapacak bir şey yok bence küçük göğüs güzel kafanı yorma
Dolgu yapmıcan herhalde
Yapmicam
Cinsellik etiketi yapmamissin
KS kendisi seçti aşk ilişkileri diye
Sevgilin kaç yaşında
19 yaşında
🙂🙂😄
küçük göğüsler her zaman daha iyidir sevgilinin zevkine tüküreyim
Ee göğüsü büyük bir kızla olsaymış madem
Ayrıl gitsin be
O zaman git büyük göğüslü birini bul de geç
Ya gerçekten seni sinirlendirmek için dediyse?
doğrudur erkekler büyük seviyor
Asla masum değil inanma
Çok seversen büyürler de
Seni beğenmese seninle olmazdı
Büyük göğüs candır 🤌
Büyük memelileri herkes sever :)
Bence boşvermelisin kafana takmamalısın
Bu yaşta böyle şeyler Yazık
kimseye kendini begendirmeye calisma
O zaman öylesin bulsun
Ergen aklı işte
Küçük göğüs her zaman iyidir 😌😘😘😘
Çok kaba bir davranış.
Neden öyle küçük Peki sence
Bilmiyorum 🤷♂️
Kaç numara sütyen giyniyon
75b
🙂😊
Hayır
Şaka değildir 😅😬 hepsi öyle seviyor
Evet 😔
Terbiyesiz. Seninki kaç cm deseydin
sevgilin kaç dese bu cevap hoşuna giderdi?
Büyür daha yaşın çok genç
Gerçekten şaka yapmista olabilir
Ayrıl seni kullanabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?