Bu taktik samimi bir taktik mi?
Niye kadınları basit zor Diye değerlendiriyorlar bu çok çirkin değil mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu taktik samimi bir taktik mi?
Niye kadınları basit zor Diye değerlendiriyorlar bu çok çirkin değil mi?
Kesinlikle kendisini bilmeyen, kendisinden bir hayır göremeyeceğin kişilerin değerlendirmesidir. Uzak durmak gerekir öylelerinden. Ben o kadar güzel karşılıklar vermeye çalışmama, karşımda ki insana değer vermeme rağmen bunu anlamıyor, kendine göre bahane ve gerekçeler uyduruyorsa zaten direkt ayrılıyor, engelleniyor, iletişimi bitiriyorum. Kimsenin mesafesini, yargısını çekemem. Benim ona gösterdiğim değerin karşılığını bana geri veremeyen bencil, hasta, sığ zihniyetli biriyle zaten iki dakika dahi görüşmem konuşmam. Zor zannedilen insanlar, kendi kendilerine ortaya çıkardıkları engeller içerisinde mutlu olsunlar. Bana göre değil öyle şeyler. Karşılık aldığım yerde olurum her zaman.
Bakış açısıyla alakalı bir durum aslında. Amaç kadınla birlikte olmaksa basitlik ve zorluk önemlidir. Amaç bir kadınla hayat kurmaksa o zaman asalet önemlidir. Basit bir kadın da asil olabilir zor bir kadın da. Asalet aklı başında olmak ve nerede ne yapacağını bilmekle alakalı bir durum.
📌HAFİF TAŞA KIÇ SİLERLER (Atasözü de vardır)
Erkekler, devamlı mesaj atan, arayan soran, sevgisini çok gösteren, aşırı seven kızlardan bir müddet sonra sıkılır. Kendini ağırdan sat lafına katılıyorum. Erkekler böyle kızlarla eğlenir atar, ağır kızlarla evlenir. Çünkü kafalarında hep şu düşünce vardır. Bana böyle yapışık yılışık davranan kimbilir kimlerle daha böyle yaptı vs... der. Bu kızlarla evlenmezler , beni aldatır düşüncesi kafasında yer eder. Kimse benim dediğimi inkar etmesin gerçek malesefti bunlar.
Kxkdk Öyle olunca fazla naz aşık usandırır diyorlar erken bir şekilde konuşunca çabuk elde ettik hiçbir değeri olmaz diyorlar istediklerini bilmiyorlar
Cevap
56Cevap
Ağırdan alan kızı sevmiyorum pek
Şahsen duygularını saklayan, taktik yapan veya şımarık davranıp, çözüm odaklı olmayan bir kadını sevmem. Duygularına sahip çıkıp ortaya koyamayan bir kadın, ilişkiye de sahip çıkamaz. Anlayışlı, ilgili ve olgun davranan kadın 🤌
Anında iletişimi keserim. Sizin basit dediğiniz kadınlar bizim için sohbete değer ve tercih edilen hanımlardır.
Ya ben eski sevgilime durmadan yazıyorum o da bana kendini ağırdan sat dedi ben onunla cinsellik konustiktan sonrada kullanıldın anla bi zahmet dedi
Ben yanlış bir insan miyim
Nude attim bana değersiz dedi
Adamsın
Hayır ağırdan satmak çekici kılıyor, ağırlığı olmayan kendini ağırdan satamaz. Bir bayanda İzzet, şeref, bilgi v. s varsa işte bu ağırdan satmadır. Diğer durumlar ağırdan satma değildir insanı bezdirmedir
İşte oradaki fark "mış gibi" olayı. "Ağırdan satan" ile "ağır" farkı.
Taktik olarak ağırdan satanın; olduğu gibi, samimi, neyse o olan kızdan hiç bir avantajı yoktur, bilakis kendini alçaltır.
Valla dürüst olmasını beklentisini sonuçta mesaj yazıp soruyorsun beklentim ne evlilik sesimi ben diyorum benden bekleme oda zammını benle boşa harcamasin bende onla
Birine karşı bişey hissediyosan, belli ediceksin... özellikle türk kadınları bu konularda aşırı burnu büyük ve tek bir bakışta sanki dünyalar onun etrafında dönüyomuş gibi davranıyolar
Ağırdan giden kızlar biraz ağır kalır erkeklere benim görüşüm ağırdan satanlarla işim olmaz karşımdakine karşı bir ilgim varsa ona bu konuyu açtımsa yokuşa sürüyorsa o işi o yokuşu ben çıkmam basit kızlar die bi söyleşi bile bana ters geliyor herkes insan alt üst ilişkisi doğru değil sevgide önemli olan karşındaki insan ile nekadar iyi anlaşabildiğindir görüşlerin ve fikirlerin uyuşuyorsa dahasını zaten aramazsın ilk bakış ise bu sohpetin başlangıç sebebidir
En nefret ettiğim kadın tipi “vermeyeceksen uğraştırma” der yoluma bakarım çok Naz aşık usandırıyor hiç uğraşamam
Kadınlar,; güçsüz olana kendini bir ödül, güçlü olana bir eşya gibi sunar. Her şey bundan ibaret, detaylarla uğraşmanın da gereği yok.
Hayır ama öyle tanışmak için küçük bir mesaj bile görmezden geliniyor ondan sonra tâbii erkekler çekiniyor
Yaş ilerledikçe belirli tipler çekilmez özellikle ağırdan satanlar ile uğraşmak. Kolay gelsin.
kolayımı kalmış ya 12521551215 tane arizona kertenkelesi tarafından saldırıya uğruyor kızlarımız :D ürkek davranıyorlar
Bence insan doğal ve net olmalı ve nerde nasıl davranacağını bilecek kadar olgunlukta olmalı basit zor diye ergecence tabirlere gerek yok
Kendini ağırdan satmakla basit mi değil mi olduğu anlaşılmaz boşa kürek sallıyorlar o konuda tabi herkesin kendi düşüncesi
Evet iğrenç bir şey ve ben yapmıyorum. Ama çok sirnasik kız da çok itici duruyor.
Kendini nasıl satarsa satsın sevmemişsem yine sevmem
Kural ve tabu sevmiyorum. Neysen osundur. Dostoyevski "gerçek her şeyin üstündedir" der.
normalde kizlarin kolay ve basit olmamalari gerekir ama gunumuzde tam tersi
Bencede çok çirkin insanlar kasmadan oldugu gibi sevmeli birbirini...
bence gereksiz bir durum..
olmayacak olduktan sonra ağırdan alanla da olmuyor..
her şey kararında olmalı ilk günden yılışanda olmaz. Bı süre sonra samimi olmayanlada olmaz
Erkek zor olana bayılır ama kararınca yapmada fayda var
Onu bilmiyorum bizim zamanımızda kendini ağırdan satan kızlar yoktu şimdi bilmiyorum Bu soru ilgi alanımın dışında kalıyor
Kendini değerli hissettiren kızları sever fazlada popon kaldırmadan tabi ki 😅
Ağırdan satanmı insan değer verdiğine dur diyebiliyormu gerçekten
Hafiften satan kızlar
Evet ağırdan satmalı ama çok abartmamalı
Asaletli duruşu ve endamı olanı
Hayir tabiki neden sevelim ki zorsunuz cunki ugrasilmaz artik
yoo ben doğal davranan kızları severim,
yok be fazla naz aşık usandırır
Yok kendi olanları seviyorum 🤌
Fazla naz aşık usandırır nokta
satmayı cıkart mesela sorudan
kimi basit sever kimi zor herkesin farklı :)
evet ağırbaşlılar daha çekici gelir
Hayır soğutur.
Gerçi ben bu işlerden anlamam çünkü sevgilim olmadı. Kızların istediği gibi boylu poslu, yakışıklı, büyük şeyli, kaslı, geniş omuzlu, esmer veya kumral, vb. özelliklere sahip olsaydım ben de sevilirdim.
cinsiyeti yok merak edilen arzulanır
Yo soğurum
Herzamn degil
Ucuz malın alıcısı çok olur
Sevmem
fazla naz aşık usandieie
Dayanamammm
Kadınları bir mal gibi gören kişilerden hoşlanmam.
Sevmem öyle kızları
yani hemen kucağa atlayan kız sadee eğlenceliktir
Hiç sevmem
Neden böyle düşündün
Kaprisli olmasın
Ben sevmem
Bazıları
Sevmiyorum
Satmak derken?
Sevmem.
Evde kalca n sen ya
Hicc ugarasamammm