Her görüşmemiz de yatıyoruz sonra hep sarılıp uyuyor bu hoşuma gidiyor.
Fakat sadece görüşmek istediğinde yazıyor bazen kabul etmiyorum nasıl aşık edebilirim bu elemanı? #erkek
Her görüşmemiz de yatıyoruz sonra hep sarılıp uyuyor bu hoşuma gidiyor.
Fakat sadece görüşmek istediğinde yazıyor bazen kabul etmiyorum nasıl aşık edebilirim bu elemanı? #erkek
Genel olarak olmaz diye düşünüyorum. Yani sadece cinsellik amaçlı görüşülüyorsa zaten aslında mantıken orada bırakmak gerekir o olayı. Amaç zaten sadece cinsellik. Aşık olan kişi kuralı bozuyor aslında. Ama bazen bu yakın arkadaşlarla olan ilişkiye cinsellik katılıyor yeni moda onda olunabilir bir ihtimal. Çünkü arkadaşlık faktörü de var.
Taktik falan yaparsan ve anlarsa rezil olursun. Her şey aynı kalsın sadece daha az görüş ve bu arada başkalarıyla da görüşüyormuş izlenimi ver abartmadan
Cevap
13Cevap
sen olduysan geçmiş olsun olmussun ki bunları yazıyorsun.. o asla olmaz bir daha geçmiş olsun o halde :)
İnat ettim
Üzülme benim için eğlenceli
hayır kadınların iffetine göz diken erkek adam değildir yuva olmaz aldatir kullanır atar iffetinizi koruyun...
Cok zor zaten her istedigini yapabildigin biriyle neden ciddi olasin ki die dusunur
Yani daha fazla ne gecicek ki elime der zaten bu bana yetio der
Çok zor. Sadece cinsellik amaçlu takılıyor çocuk. Yani ihtiyaçlarını gidermek için. Kesin normal duygusal takıldığı da ayrıca vardır.. 👍
Cok zor bence. Onun aklina sadece cinsellik icin geliyorsundur buyuk olasilikla. Ciddi biri olarak gormeyebilir.
sadece yatmak için görüşen erkeğe aşık olunmaz ondan da adam olmaz
Hiç beklentiye kapılma derim
Belli etmiyorum yazan arayan hep o bazen cevap bile vermiyorum ama yorumlardan sonra daha da görüşesim gelmedi 😂
Sen bi 2 kere yat kesin aşık sana ahaha
4 kere yattım djjsjs
Hala beraberiz bu arada
Nasıl başladınız
Ben bunu beğenmiştim her gün görüyoruz birbirimizi bana sosyal medyadan istek atmasını yazmasını ve ilk zamanlar istemiyormuş vibe verdim bi gece görüştük ama ben de istediğim için bütün bunlara izin verdim
Ulan biz emek veriyoruz milletteki şansa bak :)
Neyse bi müddet cevap vermeyeceğim gelişmeleri yazarım 😂
Yaz bana 😂
beğense
Ona göre çok fazla iyiyim fiziksel de dahil çok beğeniyor bence ama sürekli yazmıyor
boy fizigin nsll
Jennifer Lopez den hallice jdjsj
boy nasıl
1.72 yim
güsell cidden
Kişiye göre değişir
olmaz
Olmaz
Olmaz
olmaz
Edemezsin
Bence boş ver