Güncellemeler
+1 yıl
Guncell
Güncellemeler
+1 yıl
Sizin dusunceniz nedir
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen baktığın için olabilir, ne bakıyor bu düşüncesi olabilir, hala bakıyor mu diye olabilir, hoşlantı olabilir. Daha da artar bu ancak bütün hal hareketleri ile bu bakışı bağdaştırmak lazım bence. Sadece bakış önemli değil pek.
Ondan once ben bakmiyordum. Ben magazanin icerisideyken bakarak gecti. goz goze geldik filan yanj kizlar genel olarao neden bakae
Birden fazla oluyor mu aynı kişiyle.
İncelemiştir öylesine belki. Basitçe baktıysa falan .
4 5 kere olmustur. Belki daha fazla
Bugunn instagramdan hikayesine baktim yani kendimi belli ettim. O benim hikayeme bakma di buda benim kafamk karistirxu
Sizce neden bakmis olabilir
İnsta belli etmez ya belki girememiştir. Veya durum bakan biri değildir.
Fakat bakıyorsa ya nefret ya beğeni duygusu vardır bence. Gt falan yaptı mı
Yok takip etmedim henuz ama hesabi acik dun hikayelerine baktim
Ha takip etmiyorsa belki profilin kapalıdır diycem sanmıyorum. Ancak baya belli etmişşin öyle. sabitlenenler değilse görür. Ufakta olsa bu kim diye stalk atmıştır ama. O günden sonra bakmasında değişiklik var mı mesela
Ben belli etmem baktığımı ama intten falan bakarım. Öyle de yapabilir
Suamda burada degil muhakak bakmistir. Hesabi halen gizlemedi. Benim hesapta ack hikaye attim bakmadi ama ondan onve bakmistim hikayesine. Bu kiz baktigimi belli ediuor magazain icerisindeyken nefret etse baska nir nedenle baksa bakmaz ya
Nefret te olsa hoşlantıda hissedersin bence. İki sebep dışında neden bakasın ki. Sen neden bakarsın mesela?
Bakmıştır illaki. Fakat mesela uzak duruyorsa belkide sebebi vardır kendince veya onun gene gelmesini görmeyi bekle derim harketi ilgisizse falan anlarsın bir şeyler gene bence
O bakana kadar ben bakmiyorudknki o bana bakmaz olarak dusunuyorumn. Bu haft icinde bir takip atacagim eger gt yaparaa yazacagim yoksa , geriye cekilip biraz bekledikten sonra vazgececegim.
Bana nefret edecek diye bir sonuc yok cunli merhaba merhaba yani nefret ettihin insani yuzune oyle guzel gulmezsin yani. Ben 12 yildir bu magazadayim cirakliktan beri. ilk defa yakinlarda olan bir kizla magazain icinre goz goze geldik
O da seçenek. Ben çekingen olunca o noktaya daha geç geliyorum 😂
Fakat dediğin gibi de olabilir mantıklı bence. Olmuyorsa da anlam yüklemeyi kesmek lazım.
Yani insanlara gene belli olmuyor ancak dediğin şeyler benimde aklım karşır hoşlandığımla da bu tarz çünkü 😂
Bana yazma sansini var mi orada daha hizlo konusuruz isterseniz
Mesela sen hoslansan ne yaparsin nasil belli edersin
Ordamisiniz
Tamam ekliyorum
Ismin islam ile basliyor
Tamamdir