Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sen baktığın için olabilir, ne bakıyor bu düşüncesi olabilir, hala bakıyor mu diye olabilir, hoşlantı olabilir. Daha da artar bu ancak bütün hal hareketleri ile bu bakışı bağdaştırmak lazım bence. Sadece bakış önemli değil pek.
0
19 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ondan once ben bakmiyordum. Ben magazanin icerisideyken bakarak gecti. goz goze geldik filan yanj kizlar genel olarao neden bakae
Ha takip etmiyorsa belki profilin kapalıdır diycem sanmıyorum. Ancak baya belli etmişşin öyle. sabitlenenler değilse görür. Ufakta olsa bu kim diye stalk atmıştır ama. O günden sonra bakmasında değişiklik var mı mesela
Suamda burada degil muhakak bakmistir. Hesabi halen gizlemedi. Benim hesapta ack hikaye attim bakmadi ama ondan onve bakmistim hikayesine. Bu kiz baktigimi belli ediuor magazain icerisindeyken nefret etse baska nir nedenle baksa bakmaz ya
Nefret te olsa hoşlantıda hissedersin bence. İki sebep dışında neden bakasın ki. Sen neden bakarsın mesela? Bakmıştır illaki. Fakat mesela uzak duruyorsa belkide sebebi vardır kendince veya onun gene gelmesini görmeyi bekle derim harketi ilgisizse falan anlarsın bir şeyler gene bence
O bakana kadar ben bakmiyorudknki o bana bakmaz olarak dusunuyorumn. Bu haft icinde bir takip atacagim eger gt yaparaa yazacagim yoksa , geriye cekilip biraz bekledikten sonra vazgececegim.
Bana nefret edecek diye bir sonuc yok cunli merhaba merhaba yani nefret ettihin insani yuzune oyle guzel gulmezsin yani. Ben 12 yildir bu magazadayim cirakliktan beri. ilk defa yakinlarda olan bir kizla magazain icinre goz goze geldik
O da seçenek. Ben çekingen olunca o noktaya daha geç geliyorum 😂 Fakat dediğin gibi de olabilir mantıklı bence. Olmuyorsa da anlam yüklemeyi kesmek lazım. Yani insanlara gene belli olmuyor ancak dediğin şeyler benimde aklım karşır hoşlandığımla da bu tarz çünkü 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen baktığın için olabilir, ne bakıyor bu düşüncesi olabilir, hala bakıyor mu diye olabilir, hoşlantı olabilir. Daha da artar bu ancak bütün hal hareketleri ile bu bakışı bağdaştırmak lazım bence. Sadece bakış önemli değil pek.
Ondan once ben bakmiyordum. Ben magazanin icerisideyken bakarak gecti. goz goze geldik filan yanj kizlar genel olarao neden bakae
Birden fazla oluyor mu aynı kişiyle.
İncelemiştir öylesine belki. Basitçe baktıysa falan .
4 5 kere olmustur. Belki daha fazla
Bugunn instagramdan hikayesine baktim yani kendimi belli ettim. O benim hikayeme bakma di buda benim kafamk karistirxu
Sizce neden bakmis olabilir
İnsta belli etmez ya belki girememiştir. Veya durum bakan biri değildir.
Fakat bakıyorsa ya nefret ya beğeni duygusu vardır bence. Gt falan yaptı mı
Yok takip etmedim henuz ama hesabi acik dun hikayelerine baktim
Ha takip etmiyorsa belki profilin kapalıdır diycem sanmıyorum. Ancak baya belli etmişşin öyle. sabitlenenler değilse görür. Ufakta olsa bu kim diye stalk atmıştır ama. O günden sonra bakmasında değişiklik var mı mesela
Ben belli etmem baktığımı ama intten falan bakarım. Öyle de yapabilir
Suamda burada degil muhakak bakmistir. Hesabi halen gizlemedi. Benim hesapta ack hikaye attim bakmadi ama ondan onve bakmistim hikayesine. Bu kiz baktigimi belli ediuor magazain icerisindeyken nefret etse baska nir nedenle baksa bakmaz ya
Nefret te olsa hoşlantıda hissedersin bence. İki sebep dışında neden bakasın ki. Sen neden bakarsın mesela?
Bakmıştır illaki. Fakat mesela uzak duruyorsa belkide sebebi vardır kendince veya onun gene gelmesini görmeyi bekle derim harketi ilgisizse falan anlarsın bir şeyler gene bence
O bakana kadar ben bakmiyorudknki o bana bakmaz olarak dusunuyorumn. Bu haft icinde bir takip atacagim eger gt yaparaa yazacagim yoksa , geriye cekilip biraz bekledikten sonra vazgececegim.
Bana nefret edecek diye bir sonuc yok cunli merhaba merhaba yani nefret ettihin insani yuzune oyle guzel gulmezsin yani. Ben 12 yildir bu magazadayim cirakliktan beri. ilk defa yakinlarda olan bir kizla magazain icinre goz goze geldik
O da seçenek. Ben çekingen olunca o noktaya daha geç geliyorum 😂
Fakat dediğin gibi de olabilir mantıklı bence. Olmuyorsa da anlam yüklemeyi kesmek lazım.
Yani insanlara gene belli olmuyor ancak dediğin şeyler benimde aklım karşır hoşlandığımla da bu tarz çünkü 😂
Bana yazma sansini var mi orada daha hizlo konusuruz isterseniz
Mesela sen hoslansan ne yaparsin nasil belli edersin
Ordamisiniz
Tamam ekliyorum
Ismin islam ile basliyor
Tamamdir