Kocişko falan diyodu hshssshhss sizce sıcakkanlılığı mı abartıyor yoksa sahte bi samimiyet mi? Öyle davrandığı kişiler ve o mutlu duruyordu herhalde iyi bi şey onlar için hshshshhshs

Kocişko falan diyodu hshssshhss sizce sıcakkanlılığı mı abartıyor yoksa sahte bi samimiyet mi? Öyle davrandığı kişiler ve o mutlu duruyordu herhalde iyi bi şey onlar için hshshshhshs

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Samimi değil
Ben gırgır şamata olarak gördüğüm için sorun etmiyorum
Benim de hosuma gidiyor samimiyet gercek hayattada da keske bu konuda rahat olabilsek erkeklerin de sevgiye ihtiyaci var
Gereksiz vıcık vıcık samimiyetler bunlar
Samimi olmak güzel ama kocişko falan garip sanıyorum shsssdf
İki tarafta eksiklerini tamamliyor geçici
Peki sizce normal mi
Degil ama o anki psikoloji normal karsiliyor
O zaman biz de hayatımızın bi döneminde öyle olsak belki de normal gelecekti dışarıdan bakılınca ve o an yaşarken farklı oluyo olabilir
Tabiki insan psikolojisi bu. Kontrol etmek de senin elinde lakin
Yani ne kadar kontrollü olursak herhangi bi arkadaşımıza kocişko deme ihtimalimiz o kadar azalır mı
Yani her zaman da o modda degilsindir 😂 bazen insan kendini yanlis hisseder duygusal donemler bilirsin yılana falan sarılır o anlardan bahsediyorum. En azindan normal bi insan hep böyle degildir
Tanıyorum sanki o gereksizi
Niye gereksiz dedin
Gereksiz buluyorum öylelerini
Samimiyeti gerçekse peki eminsen ama kocişko diyo
Herkese koçişko diyen biri samimi olamaz benim gözümde
Kaç kişiye diyo bilmem ama bi arkadaşına diyebiliyo ışte belki şakadır
Zannetmiyorum
Biri de ironi dedi sanırım bazı kişiler için eğlenceli karıcım ha da kocacım da diyo olabilirler shshs ama arkadaşına böyle demek tuhaf hissettirir nedense onlara olmuyo galiba sssdf
Onlar normal değil çünkü
Belki ilgi almak ve vermek hoşlarına gittiği için bu şekilde eğleniyorlar empati yaptım ama öyle davranan kişilerin etrafları daha kalabalık sebebi sanırım ilgi insanlar için vazgeçilemez olduğundan
Olabilir bazı insanlar ilgi manyağı olabiliyor
Hshs neyse biz işimize bakalım yanlışlıkla öyle davranırsak ne olacak bilmem ama olsun
Aynen biz böyle devammm
Burdakilere oynak lazım zaten
Sıcakkanlı da olabilir ama kocişko kısmı ilginçti sjsss
demek ki dişil enerjisi yüksek
Olur olur yeriz
herkes aynı olacak diye bir şey yok :d
Bunun gerçek samimi halinin kocişko diyeceğini düşünüyor musun erkek arkadaşı olan birine
ciddiye alma ironidir demek istemiştim aman nese kime ne anlatıyorum :d
O zaman sen de birilerine karıcım dedin
Bwn görmedim merak ettkm 😂😂
boş ver görme napcannn
kesin transtır 😂
Yok değil bence neden ki?
K. şardır
İlgi istiyor