Kocamı kendime yeniden nasıl aşık edebilirim? Evliliğimi nasıl kurtaracağım?

Merhaba, eşimle 9 yıldır evliyiz hatta ağustosta 10 olacak ve gerçekten birbirimizi severek evlendik, bir aşk evliliğiydi bizimki ama maalesef eşimin aşkı uzun sürmedi... Birkaç aya kadar her şey normaldi ama sonrasında eşimin davranışlarında gözle görülür bir değişim olduğunu fark ettim ve kendisini biraz gözlemlemeye başladım. İki çocuğumuz var kendileri babalarına çok düşkündür babaları da onlara ama küçük çocuğum bile geçen gün gelip babam neden benimle oynamıyor artık dedi ne desem bilemedim küçücük yavrucak bile fark edip üzülmüş. Bir iki kere bunun üzerine eşime bu konuyu açtım ama bana hiddetlendi senin bana şu kadarcık güvenin yok mu falan demeye başladı sustum ben de ama izlemeye devam ettim onu. En sonunda bir gün bilgisayarından yakaladım onu şok oldum instagramındaki mesajları vs görünce. Resmen aldatılıyormuşum... Görene kadar inanamamıştım hep başka bir şeydir demiştim ama maalesef. Şu an ne yapsam bilemiyorum aldattığı kişiyi de görseniz bücür yerden bitme bir şey yani nasıl oldu da aşık etti bu adamı kendine çözemedim. Lütfen yardım edin ben bu kişinin elinden kocamı nasıl kurtaracağım? Çocuklarım var benim bir şey yapmam lazım ayrılmaya kıyamıyorum çok da aşığım da zaten kendisine çıkmaza düştüm çok

Kocamı kendime yeniden nasıl aşık edebilirim? Evliliğimi nasıl kurtaracağım?