Karşı cinsin hangi sohbetlerini sevmiyorsunuz? Size sıkıcı gelen konular neler?

Karşı cinsin hangi sohbetlerini sevmiyorsunuz? Size sıkıcı gelen konular neler?

Kadınların:
Erkeklerin:
Master Degree derecede sıkıcıdır..
Bir konuyu anlatırken noktasindan virgüllune kadar anlatan insanlar aşırı sıkıcı geliyor bana. Şuraya oturdum sonra çay içtim arkasına tatlı yedim vs bide sen derdini anlatırken bir bakmışsın kendi derdini anlatmaya başlıyor sana fırsat vermiyor 😂 artık kendimden vazgeçip onu dinliyorum bir daha da hiç ona bir şey anlatmam sormam da o derece sevmem böyle birşeyi.
Hadi oradan 😒
Eski defterleri açması özellikle eski ilişkilerini anlatması
Geçmişinde ki kadınların mahrem konularını açması
Maddiyata dayalı övgü
Merhaba demeden evlilik ya da cinsellik muhabbeti etmesi
Tanımadan buz kestiriyorlar sonra kimseyi beğenmeyen oluyoruz
Yine de öyle deme çok güzel adamlar var kıymeti bilinesi
Ehh rica ederim o zaman☺️
Kendilerini övmeleri var ya, bide olay üzerinden anlatıyorlar sohbet uzuyor da uzuyor🤦♀️😅
En iyi görüş için teşekkür ederim canım 🥰
Cevap
28Cevap
Dedikodu konuları
Eski sevgilisini anlatıyorsa ben kaçarım. Omzum ağlama duvarı değil, huzurdur.
Flört hep susuyordu, ben konuşuyordum yav. Susması çok sıkıcıydı. 😅 Mesela sanat galerisine gitmişti, neler yaptın falan diye konuşurken bana bir çizim atmıştı, çizim üzerine neredeyse 1 saat konuştum o hep dinlemişti. Genelde beni dinlemekten hoslaniyordu zaten... Üzüldüm lan bir tık şimdi.
Bitcoin muhabbeti, Loto-toto cart curtlar, maç- özet- kupon bermuda şeytan üçgeni, araba muhabbeti, pc donanım muhabbeti 🌸
Ben galiba erkek sevmiyorum genel olarak 🤣
Bir de sidik yarışı yapmaları çok saçma geliyor
İşte o zamanlar seni dinlemiyorum aslan parçası 😂 zaten genel olarak anlatılanların yarısını dinlemem öyle bir özelliğim var 🤦
Alışveriş, makyaj muhabbeti yaparsam dinleme 😅
Dinleme 🤷😅
Şöyle masum kızım, böyle safım diye kendilerini övmelerine tilt oluyorum. Zaten bir çoğu söyledikleriyle alakasız çıkıyor. Yalandan kendini iyi göstermenin ne anlamı var ki.
hep gelecek meselesi çok fazla gelecek kaygıları var
bu sıkıcı geliyor bana..
Futbol, kurtlar vadisi, kolpaçino muhabbetleri en b0ktanları
Futbol muhabbeti, askerlik anıları, ve sürekli kendini tekrarlayan konular.
Askerlikk kesinlikle , bir de konusu geçmediği ve sorulmadığı halde kendini çok şey gördüm geçirdim gibi göstermek için geçmiş travmalarından bahsetmesi
Araba, motor, oyunlar, dolar, futbol falan çok sık açıyorsa konusunu siyaset, din falan da olur ah birde en irite edici kadınlarla ilgili saçma sapan yorumlarda bulunmaları.
Pembe diziler Alışveriş makyaj muhhabbeti dedikodu Maddiyata dayalı söylemler bo, ku çıkmış aşırılıkcı siyaset Becerilemeyen komiklik bide fok balığı tarzı konuşma avk avk avk😂
Alışverişin muhabbeti, ay bak neler aldım şunu aldım bunu aldım indirimdeydi, bir elbise gördüm aklım onu mutlaka almalıyım. Okuldaki kız muhabbeti, iş yerindeki kız muhabbeti dedikodu vs
Soylenip duran kadinlara dayanamiyorum
Durmadan sikayet edecek birsey bulabiliyor olmaliri cok sinir bozucu geliyor
Bunun disinda spesifik bir konu yok 🤷♂️
Eski sevgilileri kız muhabbetleti yani sanki ben askerlik arkadasıymişım gibi kadın kız konusu acılmasından hiç hoşlanmam sohbeti orada bitiririm zaten
Beni sürekli yersiz ve gereksiz övmesi samimi gelmez ve sıkılırım bide bir konuyu kapatalım dediğimde ısrarla aynı konuyu konuşmak istemesi beni bunaltır.
Muhabbeti ilerletmemeleri sıkıcı. Devamlı senden adım beklemeleri sıkıcı. Açıksözlü rahat olmamaları sıkıcı. Onun haricinde küfürlü muhabbet pek sevmem.
Askerlik, sürekli kendinden bahsetmesi, uzun süreli maç muhabbeti , iş muhabbeti. Kısacası benim konusamayacagim bir konuda konuşması
Erkeklerin bile futbol muhabbetlerinden sıkılan biri olarak kadının futbol muhabbetini ultra sıkıcı bulurum.
Siyaset ve din konularını konuşmayı sevmem. Sonu tatsızlıkla biter o yüzden bu konuları konuşmayı da konuşulmasını da sıkıcı ve gereksiz buluyorum.
Öakyaj moda duggjsal ilişkiler arkadaşlarının dedikodusu
Siyaset çok anlamsız geliyor. Cekistirmede çok anlamsız geliyor
Futbol, araba ve iş konularını konuşmasın sevmiyorum bir şey anlamıyorum zaten
Anlamadigim konular sıkıcıdır, benlik bise bu durum. Pc oyunlarindan anlamam, futbol anlamam
Askerlik muhabbeti
Bi de cinsiyet fark etmeksizin iş muhabbeti..
Aslında karşı taraf eğer sıkıcı muhabbet ederse hiç konuşmuyorum shdhfg. Ama erkeklerin şu mafya dizi sohbetlerinden nefrettttt ederim sjfjgh
O da doğru djfjgg. Ama sevdiğim insan sabaha kadar da mafya dizisinden konuşsa yine dinlerim ben😂
Sevdiğim bile olsa o sohbetlerden sonra soğurum dhfjg. Son kararım😂
Evlilik muhabbeti
Erkek için evlilik kolay ve risksiz bir şey olsa 40 kere evlenirdik zaten bunu anlamak istemiyorlar
Sana sevgili ayarlıyımmı lafları harbiden malmsınız
Bana futbol anlatmayın aga
Söz veriyorum sana futbol anlatmayacağım :D
https://www.youtube.com/shorts/Kw4VlzGVKG4
Çok özel hayat konuşmaları. Şunun takısına bak, şunun evine bak muhabbetleri
Sürekli boş konuşması sadece kendi konuşup kendi sorduklarına cevap vermesi vs
Moda, akraba, makyaj
duvara işerken yaptigi üçgeni anlatmisti
Ne 🤣🤣🤣
@Bizamaninmeleki evet öyle bi anim var maalesef
Iyy ciddi misin iğrenç 😅 bu erkekler ne biçim yaratıklar ya çıkardığı çorabı koklar duvara sidikle üçgen çizer 😂
Işinde yaşadıklarını anlatırken çok sıkıcıdır
Çünkü aynı meslekten degilsen anlattıkların bişey anlamiyorsun ve anlamış gibi yapıyorsun
maç muhabbeti yapması, ikide bir kendi konuşup bana firsat vermemesi ya da hic konusmamasi, eski sevgililerinden bahsetmesi
Sürekli kendinden bahsetmesi ve kız maç sevmiyorsa onu anlatması falan gibi kişiden kişiye değişir o
Maç muhabbeti. uzatirsa sevmem azıcık bişey konuşursa olabilir
Siyaset konuşmasını sevmem
Sürekli başkalarını anlatması.
Gereksiz konuları uzatması. Ve trip çekmek
bilmiyorum, benim muhabbetim genel olarak sıkıcı.
Gereksiz muhabbete gelemiyorum
Oyun ve araba😂
Beni ilgilendirmeyen konular
Eski ilişkiler hakkında konuşulması
futbol siyaset ve askerlik anıları 🤦🏻♀️
Eski ilişkileri ile ilgili muhabbetler.
Sürekli kendisini anlatması
Futbol ve bel altı konular
Alışveriş muhabbeti hiç çekilmez
Siyaset ve iş muhabbeti
Senin için her şeyi yaparım muhabbeti
Para, ekonomi, futbol