https:// www. hizliresim. com/2tvu8y5
Sevgilim varken kankam dediğim erkekle de sevgilim oldum, sevgilim beni terk etti nasıl barışabilirim?
https:// www. hizliresim. com/2tvu8y5
Çok mutsuzum.
Soruyu daha tıklamadan bir kızın sorduğunu anladım. Erkekler böyle şeyler yapsalar dahi sormaya korkuyorlar. Çünkü toplum erkek düşmanı (feminist) olduğu için linç yemekten korkuyorlar. O yüzden sormuyorlar. Gidişat kötü. Maskülist olmalı her erkek.
Bence iradenize hakim olunuz. Bir daha da kimseyi aldatmayınız. Herkes biz black pillcilerin farkında olduğu gibi bazı hanımefendilerin sevdiğini aldatabilme ihtimali olduğu gerçeğinin farkında olamayabiliyor. Umarım bundan sonraki hayatınızda mutlu ve sağlıklı olursunuz.
Görünen o ki burada en şanssız kişi erkek arkadaşın. Hem kız arkadaşından hem kankasından olmuş. Herhangi bir şey yapmadan önce hangisiyle birlikte olmak istediğinden emin ol önce. Ona göre karar verirsin.
Eğer anladığım şey sevgilin varken kankanla extra sevgili olman ise aldatmış oluyorun ve terk etmesi normal oluyor. Eğer anladığım gibi ise barışmanız biraz zor tabi erkek kolay bir insansa orası başka.
Cevap
92Cevap
Eminim çok mutsuzsundur.
Grup yapın ve beraber zevkin tadına bakın açık takılın
Olmaz.
Anlık bir etkileşimden ötürümü yoksa başka bir durum mu oldu bu adımı atman için oluşan nedeni neydi ama barışmak için belirli yol haritası bulunabilir detayları gözlemlemek gerekiyor
Grup yapalım diye mesaj at belki döner😂😂 seni gidi trol seni. Sağa dönerse senindir sola dönerse tavuk dönerdir 😂😂
Ben de çok mutsuzum. bu mutsuzluk Allah'ın verdiği hastalik çok kötü bir şey Yüce Allah yardımcımız olsun bana ve diğer hastalıklar için.
Barışamazsın sen iyisimi kankan dediğin erkekle sevgili olmuşsun ya onunda kankasıyla sevgili ol böyle zincirleme takılırsın :D
Olan olmuş zorlamanın amacı yok. Bitirmeyi de bilmek lazım. Kullanımı dolmuş diş fırçası gibi at gitsin
Eee birlikte ol tekrardan bunu yapınca zaten sen onu sevmiyormuşsn karaktersiz birisin çünkü hak etmişsin ağlama.
Sevgilin varken neden kanka dediğin kişiyle birlikte oldun?
Sevgilin de bi kanka bulmuştur sevgili olacak. Kafana takma çok
Hem aldatilmaktan yakınirsin hem de aldatirsin ne iştir?
mutsuzluğu haketmişsin , sevgilin varken kankanada yürümüşsün mutsuzluğu hakediyorsun 👍
ne kadar anlayışsız bir adammış sevgilin hiç paylaşımcı değilmiş :D
Neden sevgilin varken kankanla sevgili oldun?
Eğer ki mutlu olmak istersen kankan olacak gewşek ile de ayrıl mutlu olacaksın gerçekten
Takipten çıkarıyorum byyy
Bence barışmasan daha hayırlı. Hiçbir şey eskisi gibi olmaz
seni gidi yaramaz ya :) barışma tekrar napıcaksın :)
Mesajlarına bak knka
😂 😂 😂 Barışırsanız iş farklı yere gider 😂😂
Barışamazsın çünkü bunu kaldıramaz hemen hiçbir erkek.
Sevgilini unut o defter kapandı, kanka dediğin kişiyle mutlu isen devam et, tadını çıkar. eskiyi unutamıyorum yeniyle de mutlu değilim diyorsan. zamana bırak kısmet gelir seni bulur"aradığın kriteri belirt ama"😉
Bende kankam dedigim kızla düzenli olarak sevişiyordum 😂
niki gören abazalar b. k sineği gibi üşüşmüşler 😂😂
Nasıl soru bu ya kafam yandı? İnsanlar ne kadar çok rahat ve çok geniş 😐
@tmrtürk sjsjsjsnsn
Senin zaten terk edilmen gerekiyor bu yolun yolcusu olduğun için. Ama üzülme geneliniz böyle zaten 😆
Hiç barışmana gerek yok artik bir sevgiliyede ihtiyaciniz yok neden derseniz sizinle hemen yarin nikah dairesine gidelim ne dersiniz?
bence en doğrusu birini seçmen diğerini de bırakman uzaklaşman
Barışsan bile istedin bir ilişkiyi elde edemezsin artık asla sana güvenmez tekrar sevmezde
Kritik bir olay adam bunu gördü ve ayrıldıysa geçmiş olsun
Bence hiç barışmaya yeltenme
Ablacım harem mi kuracaksın 😂😂
Sen de gel.
Olur geliyim
Nasıl tiplerden hoslaniyosun
Senden hoşlanmam.
Daha yeni gel dedin
Bence iyi yapmışsın barışırsın ama yatakta
Kullanıcı adin bile fake..
Seninkide yapan ruzgari olmuş zor be gulum
Olay biraz karışık biraz düşüneyim yazarım