Tipsiz olduğumu düşünmeye başladım. Sizce tipsiz miyim?

18 yaşımdayım, lise sonuncu sınıf öğrencisiyim (1 sene geç başladığımdan dolayı) . şu an ise merak ettiğim soru Tipsiz miyim?
Evet bugüne kadar birçok kişiyle flört ettim yeri geldi sevgili oldum ama hâlâ aklımda olan tek soru bu. Çünkü hiçbir sevgilim, flörtüm yakışıklısın demedi. Sadece aldığım iltifatlar "tatlısın" "komiksin" gibisinden şeyler oldu. Kendimi betimleyecek olursam da gayet özgüvenli oldukça rahat bir kişiliğim yani birisinin yanına gidip konuşmaya çekinmem (elektrik aldıysam) . Bu sorunun şu an kafama tekrardan takılmasındaki en büyük sebep ise şu an tatildeyim ve herkesin burada sevgilisi falan var çok mutlu gözüküyorlar. " Lan diyorum kendi kendime onlar bunları yapabiliyorsa ben niye yapamıyorum? Benim neyim eksik? " Bu sorulardan sonra aklıma takılan şey ise "tipsiz miyim?" "komik değil miyim?" "yoksa bi erkekte olup bende olmayan şey ne diyorum?" Beni bu konuda aydınlatın lütfen. Tatilim berbat oldu gibi resmen akşam dışarı çarşıya falan çıktığımda tek başıma milleti izliyorum.
Tipsiz olduğumu düşünmeye başladım. Sizce tipsiz miyim?