Aradan 1 sene geçmiş sevgilim beni aradı 1 saat yakın normal konuştuk seni özledim barışalım affet tarzında birsey demedi ama hep beni takip etmiş gecede böyle yazmış ne yazabilirim

Aradan 1 sene geçmiş sevgilim beni aradı 1 saat yakın normal konuştuk seni özledim barışalım affet tarzında birsey demedi ama hep beni takip etmiş gecede böyle yazmış ne yazabilirim
Kafasına göre hareket etmis arayıp affet falan demis ve bu dedikleri sizde umut yaratmıs ama ardından fikir değistirmis ve dediklerinde pisman olmus bu yüzden böyle birsey demis çabuk geçmis hevesi yani anlayacağınız bu durumda sizin kafanıza takmanıza gerektirecek birsey yok açıkcası cevap gayet net ve belli bu kisi anlık bir hevesle demis bunları hiç içten dememis ardından hemen hevesi geçince böyle demis size yapmanız gereken bu kisiyle daha iletisim kurmamak olacaktır ve bir umut varsa hala içinizde oda olmaması lazım zaten sizi terk eden kendisi sanırım sevseydi terk etmezdi eğer aldatma gibi bir haklı nedeni yoksa kendi yolunuza bakmanız daha doğru olacaktır.
Cevap
3Cevap
"Arada aklına gelirsem arayabilirsin, hayatına yansımayacak şekilde" benim senin hayatında fark yaratmayacağımı bil falan mı demek istedi
Bilmiyorum ne yazabilirim sence
Cinsellik istersen ara demiş. 😄
Öyle bir şey geçmedi ki
Ne demek isteseydin zaten bu soruyu sormazdın, öyle bir şey geçmedi ki demen normal.
Bunlar hep can sıkıntısından uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?