Esim ile ilgili sorunlarim hic cozulmuyor?

Esim annemi hic sevmez sebebi ise engelli bir kizim var esim cok ustune dusmez soyle cok seviyor ilgileniyor fakat fizik yapilmasi konusunda elini hic surmez doktor su yerlerr goturulmesi gerekiyor orada faydasi olur ata binilsin su yapilsin falan der giturmez esim cik bos para harcayan birisi 10 binden fazla maas ve engelli kizimin maasi var gecen gun telefonunda sorun yasadi gitmis 2 tane almis benim ihtiyacimda yoktu cunku zaten yeni almusti esim kizdim nedej aldin diye sonra bos yere surekli ayakabi almaj ister gitti 3 gun icinse kendine 4 tane ayakksni aldi bi ayakkanin fiyati 300 tl gecen grce kizdim surrkli bos yere para harcarken kizimizi ata bindirelim gidelim kiza para harcayaliim yuruyebilmesi icin birseyler yapalim sadece fizik ile olmuyor dedim zatrn esim ile konusulmuyor ki esimin bi. Hatasi oldugunda soyledigim zaman bos konusm git yanimdan der hep yine aynisi yapti annem de esimin bu huyunu hic sevmiyor biraz sorumsuz buluyor bu yuzden kizim ile ilgili olunca kizina sunuu yapalim bu yapilsin dedigi icin annemden nefret ediyor bu araba benim snnem babam kizima bakiyor surrkli cogu seyerlini o karsiliyor kucuk cocugum oldugu icin ikisine bakamiyorum zorlaniyorum oda kizimin yuruyemiyor oldugu icin bende aksam sacimi kestim esim ayni annene benziyorsun boyle daha cok benzemissin yanima yaklasma gelme iyi misin belki sacim 1 yil uzamayacak o zaman ne olcak dedim 1 yil olsun fark etmez ayni annene benziyorsun degip degip duruyor her lafina herseyine susuyorum sabir ediyorum ama sabrim tasacak gibi duruyor
Esim ile ilgili sorunlarim hic cozulmuyor?