Kızlar, Her seye ragmen benden hoşlanmiyor, soru biraz uzun kızlarr?

Aşık olduğum bir kız var, eskiden bazı uygulamalarda para bile dilenen birisi, yok erkek arkadaşı fazla yok o kız şöyle böyle diyorlardı, ben her hatası ve sevabi ile çok sevdim bu kızı, beraber takılır eglenir ederdik, sonrasında ben buna biraz belli ettim ondan hoşlandığımı ve imalı bir şekilde çıkma teklifi ettim, kız beni reddetti o gün çıkma teklifimi. Sonra aramıza biraz soğukluk girdi etti, ardından çok şükür yine biraz düzeltmeye başladık arayı, ben sana yardıma hep açığım demiştim kıza, bir gün beni aradı ve ailesine dahi söyleyemediği bir operasyon geçireceğini ve biraz borç paraya ihtiyacı olduğunu söyledi 1 gün ertesi güne kadar yüklü bir meblağ lazım olduğunu söyledi, anlamıştım kürtaj işi olduğunu, başımdan aşağıya kaynar sular indi, bir şey demedim her türlü destek oldum parasını da ödedim ameliyatı çok şükür iyi atlattı. Bir tek ben yardim ettim kıza, düşünün sevdiğiniz kız size arkadaşı gözü ile bakan kız kürtaj oluyor, kendine kyacaktı dediğine göre, bu dertten de kurtardım ama ben bu kıza sırılsıklam aşığım geceleri uykumda onu görecek kadar ve ben onu geçmişi ve hataları ile oldugu gibi kabul ediyorum fakat benim onu korumam için en azından sevgili yani duygusal bir hayat arkadaşı olmam gerekiyor, ben ona muhtacım ben bunu biliyorum ama o bana muhtaç olduğunu anlayamıyor hep arkasını bir şekilde ben kurtarıyorum. Halen daha arkadas gözü ile bakıyor ama ben yoruldum, herkes benim ona aşk dolu gözler ile baktığımı söylüyor, herkes yakıştırıyor ama bir türlü kız benimle sevgili olmuyor uğraşsam da etsem de çok boş. Anneanemin annesinin miras altın kolyesini sattım bana kalan, sırf kız için, gerçekten bana yol gösterecek kız yok mu, ne yapayım gerçekten bilmiyorum...

Kızlar, Her seye ragmen benden hoşlanmiyor, soru biraz uzun kızlarr?