Bir erkeğin ciddi bir şekilde tanımadığı bir kızı izlemesi bakması her gördüğünde direk dikkatini ona doğru çevirmesi, gözlerin onu ararken onun çoktan sana bakması?
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece gözlere bakıyor gözün taa içine
Birine çok güzel bir şekilde bakmak manzaraya bakar gibi izlemek ne demek oluyor?
İlk başlarda alışverişe gittiğimde bakıp gecmisti sonradan bir kez daha gittiğimde böyle dalarak gözlerime bakti çekmeden sapik gibi degil çok hoş bakiyordu bende çok utandım
yok ben her alışverişe gittiğimde utanıyorum onunla denk geldim yine öyle bakar diye hele ailemden birisi yanımda iken ki annem bile fark etmiş ben bir şeylerle ilgilenirken annem onu bana bakarken görmüş o da hemen başına öne eğip başka bir şeylerle uğraşmış çekinmiş annemden
doğrusunu söylemek gerekirse ilk başlarda umursamadim sonradan çok güzel bir şekilde baktığı için ve gözleri de güzel olduğu için dikkatimi çekmeyi başardı
yok anlayamazsin onu uzun zamandır görmüyorum ve en uzulesi taraf ise onu bir daha hiç göremeyecek olmam ve bunu bildiğimden ona son kez uzun uzun bakmıştım ve bu onun ona son bakışım olduğunu bilmiyordu..
yok biliyorum orasini ne bileyim daha önce de bakan oluyordu hoşlanan oluyordu da kimseyi umursamıyordum bu bana farklı gelmişti sadece ondan sonra çıkma teklifi eden de vardı ama ona hissettiğim duyguları başka birisine hissedemiyorum o yoğun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
en güzel manzaram sensin diyor demek ki 😀
ama tanismiyorlar
nasıl 🙄
kız müşteri o çalışan
kaç kere görmüş ki bu kadar seyretmiş 🙄
o kız benim ya ben ilk gittiğimde öyle bakmıyordu sonradan bir daha gittim bir kaç kere mecbur alışveriş yapıyorum gözlerimin içine bakıp daliyordu
Çok hoşlanmış demek
İlk görüşte mi sonradan yavaş yavaş mi
İlk görüş de olabilir zamanla da olabilir
Orsb ccugu olmasin knk bu ne diyorsun😁
yok canim neden öyle olsun ki
Ne bilem knk olamazmj
Knk yazik olmus cocuga acidim
niye
Sevmis kaybetmis bitmis gitmis
yalnız o çalışan kız müşteri ve üstelik tanismiyorlar ilk görüşte sevmek olur mu ki
Olmaz o zmn boş ver unut
Bska erkekde bulabilirsin
neden böyle dedin ki bana o bakan çocuk bana bakıyordu zaten
Sapik
sebep nerden anladin bunu
Sence?
bilmem gözünü çekmeden dalarak niye bakar ki bir insan tanımadığı tanışmadığı birine
Mesela ben hoşlandığım için etkilendiğim için bakıyorum ve tek farkı tanıyor olmam
çalıştığın bir yere müşteri olarak gelen birine öyle bakar misin peki
Bakmam asla
Peki o bakış neyin nesidir
Etkilenmek olabilir ama birsey sorucam o baktığı kişi senmi oluyorsun
Evet sadece gözlerime bakıyordu anlam veremedim
Ne kadar zamandır böyle
İlk başlarda alışverişe gittiğimde bakıp gecmisti sonradan bir kez daha gittiğimde böyle dalarak gözlerime bakti çekmeden sapik gibi degil çok hoş bakiyordu bende çok utandım
3 gündür böyle bakıyor
Tanış niyeti ne onu öğren yoksa bakmakla nereye kadar
yok ben her alışverişe gittiğimde utanıyorum onunla denk geldim yine öyle bakar diye hele ailemden birisi yanımda iken ki annem bile fark etmiş ben bir şeylerle ilgilenirken annem onu bana bakarken görmüş o da hemen başına öne eğip başka bir şeylerle uğraşmış çekinmiş annemden
sence ne bu yani
Etkilenmiş gozlerinden
Annen bile farkettiyse durum baya ciddi
ama ondan sonra 1 kez daha gittim bir daha da hiç gitmedim yani gidemedim engeller çıktı
Sende etkilenmiş gibisin bu durumdan
doğrusunu söylemek gerekirse ilk başlarda umursamadim sonradan çok güzel bir şekilde baktığı için ve gözleri de güzel olduğu için dikkatimi çekmeyi başardı
Ve bana karşı güzel nazik olması hoşuma gitmişti bir ürünü sorduğum zaman tabi bu onun görevi ama ne biliyim öyle işte
Git tanış bak adım atmazsan bir süre sonra o ilgi azalır pişman olursun
is isten geçti ben gidemedim gidemem artık başka bir yere gittim o benden kilometrelerce uzakta: )
Eee o zaman niye bu kadar takıntı haline getirdin onu
Yarım kalmışlık ve ben ona git gide aşık olmuşken köye gittim orada yaşıyorum unutamadim
Herkes hoslaniyor aşık oluyor vayy be bende aynı durumdayım merak etme anlıyorum derdini suan😉
yok anlayamazsin onu uzun zamandır görmüyorum ve en uzulesi taraf ise onu bir daha hiç göremeyecek olmam ve bunu bildiğimden ona son kez uzun uzun bakmıştım ve bu onun ona son bakışım olduğunu bilmiyordu..
Ona bir veda'ydı bakışım
Her vedanın ardında yeni başlangıç vardır böyle düşün bu şekilde yaşa
tamam öyle yapalım bakalım peki o ay'lar yıllar gecsede beni unutur mu neden bu kız artık gelmedi veya neden gelmiyor der mi
Uzun süre gitmezsen unutur merak etme bir süre sonra
Ben niye unutamadim : (
Çunku hislerin var ama gelip geçici bir süre sonra sende unutursun
Çok karamsarsin
nerden vardın bu kanıya
ve gercekten gelip geçici dediğin hisleri sana anlatsam hiç öyle demezdin onun kadar kimseyi sevmemişim ben bunu anladım
Dünya 1 kişinin etrafında dönmüyor bazen mesafe iyidir böyle düşün kendini sev kendine değer ver
Daha derinlere ineceksin yani anlatmak konusunda
yok biliyorum orasini ne bileyim daha önce de bakan oluyordu hoşlanan oluyordu da kimseyi umursamıyordum bu bana farklı gelmişti sadece ondan sonra çıkma teklifi eden de vardı ama ona hissettiğim duyguları başka birisine hissedemiyorum o yoğun değil
Kusura bakma senide rahatsız ettim sorularımla sabırla cevap verdin paylaştın teşekkür ediyorum
Ne rahatsızlığı bak böyle düşünmekle kırdın beni şimdi
Ama vaktini çaldım
Hayır öyle düşünme konuşmaya ihtiyacın vardı dinledim seni
Zaten uyumam 2 buçuk 3 u buluyor
Evet orası öyle
Adın ne ogrenebilirmiyim
Adımı söylemek isteseydim gizli olarak sormazdim bu soruyu 😅
Ama siz nereli olduğunuzu söyleyebilirsiniz
Tokatliyim İstanbul'da yaşıyorum