Sert hırçın sogukkanliligimi koruyan mesafeliyim yeri gelince espirili iyimserim Adalet ve disiplinden yana olduğum için yapım bu karakterim karşımda kim kursa olsun sevgimi gosteremiyorum ve bu beni zorluyor hayata karşı çok tuaf şeylerle karşı karşıya kalıyorum
Karşımda benden hoşlanan biri var bu çok belli ama oda benden Bi ilgi birsey bekliyor ben ketum gibiyim nasıl davranmam lazım nasıl nasıl yeşil ışık yakacağım inatçı biriyim bu konuda bakış açımı değiştirmem lazım galiba nasıl ona sevgimi hissettirebilirim
Karşımdakine sevgimi gösteremiyorum, hissettiremiyorum nasıl başaracağım?
Bende senin gibiyim hatta sevdiğim arkadaşlarım bile sanki ben onları sevmiyormuşum gibi hisseder. Maalesef hayatımın aşkını da böyle kaçırdım ve kaçırmaya devam edicem.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben de öyleyim sana tavsiyem belli et bir şekilde çok kayıplar yaşarsın sonra benim gibi
İyi anlamda dedim taviz verme hiç biri için de iyi ya da kötü olma. Sen annene bağırır çağırırsın elin oğluna ay canım cicimli konuşursun bunları yapıyorsan zaten çoktan kaybedersin ver ayarı olduğun gibi davran gerisi gelir.
Ben böyle biriyim de seni anlayamamış ise yapacak bir şey yok çoğu kadın sevgisini gösteremez ama sever sakindir konuşmaz ama dinler bu böyledir onun da tecrübesiz oluşundan dolayı tavırları bu şekilde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bazı insanlar böyledir gösteremez
Ben kabul ediyorum hissettiremiyorum ve sürekli kaçtıkça kovalaniyorum yani belli etmem lazım artık Bi yerden başlamam gerekiyor
İçinden geldiği gibi davranmalısın. zorlarsan ya da yapmacık davranırsan sevgini gösteremeyebilirsin. belki de utangaçsın
Evet utangaç ve iletişim bozukluğu olabiliyor
Zorlama olmuyor ise bırak zaman geçsin net ol her zaman ne istediğini bil seçici olmak hakkın senin için sana iyi ne gelir sen bilirsin bunu.
Aklıma nedense eşim geldi anlattıklarının tilkisi🤔
Güldürdün 😄
Bende senin gibiyim hatta sevdiğim arkadaşlarım bile sanki ben onları sevmiyormuşum gibi hisseder. Maalesef hayatımın aşkını da böyle kaçırdım ve kaçırmaya devam edicem.
ben de öyleyim sana tavsiyem belli et bir şekilde çok kayıplar yaşarsın sonra benim gibi
Aslında çok kaçıyorum ne kadar kacarsamda o kadar kovalaniyorum
Demekki üstüne gitmem gerek biraz bu konuda yani doğru iletişim kurup belli etmem lazım az çok
adama kendisini değerli hissettirecek bir şeyler yap ki bağlılık olsun
İyide ne yapacam bilmiyorumki
Bende öyleyim bu realist düşünceden kaynaklanıyor bence sal gitsin yapmacık olmaktan iyidir
Degilmi aynen..
Zamana bırakıyorum bakalım ne olacak...
Bende öyleyim yaa insanları sevsem bile anlamıyorlar.
Evet değilmi aslında değer veriyoruz da anlamıyorlar
Aynen
Sevin
Bu şekilde devam et
Neden iyimi kötü yandanmi söyledin bu u
İyi anlamda dedim taviz verme hiç biri için de iyi ya da kötü olma. Sen annene bağırır çağırırsın elin oğluna ay canım cicimli konuşursun bunları yapıyorsan zaten çoktan kaybedersin ver ayarı olduğun gibi davran gerisi gelir.
Zaten kendimden ödün vermiyorum ama bu sefer çok sıkılıyor benle inatlasiyor kalbimi kırıyor ben pek umursamasamda dahada çıldırıyor
Ben böyle biriyim de seni anlayamamış ise yapacak bir şey yok çoğu kadın sevgisini gösteremez ama sever sakindir konuşmaz ama dinler bu böyledir onun da tecrübesiz oluşundan dolayı tavırları bu şekilde.
Evet galiba haklısın
Akışına bırak.
Öyle olacak zamana bırakma
O bendede var
Ya utangaçliktan tecrübesiziz
Tecrübesiz değilim ben ama ben soğukum galiba
Evet insanlara karsi olabiliyor
Ama kadınlarbunu pek anlsyışla karşılamıyo direk beni sevmiyora çekiyo
Hepsi öyle değil
Tabiki istisnalar vardır ama bizi bulmuyo