Onu görünce içimdeki solan tüm hisler tekrar yeşerdi. Resmen giyinme odasında bağırdım mutluluktan. Tekrar onu görmek sesini duymak hem de sesini unutmuşken.. Ona ulaşmanın konuşmanın bir yolu yok mu? Beni mutlu eden tek şeyden vazgeçmek zorunda kalmak istemiyorum.. Hâla seviyorum..
Tekrar konuşmanın ona ulaşmanın bir yolu yok mu? Tavsiye verebilecek var mı?
ulaştın peki sonra? yani bu süreç tekrarlanmayacak mı sonrasında daha mı güzel olacak bu istek ve dilek dışında tarafsız gözle bak olaya bakalım gerçekten her şeye rağmen onunla olmak seni mutlu edecek mi? Peki ne kadar
Her şeye rağmen mutlu edecek çünkü şu hayatta yüzümü güldüren tek kişi o. bu zamana kadar aşk acısı çektim her şey içimde yaşadım artık onda son bulsun istiyorum hislerim. bu mutluluk hissi bu sefer üzüntü olmasın
bence bu sadece kör bir istek.. sonrası daha kötü olacak bunu göremiyorsun.. belki yaşamak seni mutlu edecektir ancak sonrası karanlık hala istiyorsan kendini göstermelisin ona
İstersen kendini yırt parçala ama giden geri dönmez. Yazmasını aramasını beklesen de öyle bir dünya yok maalesef. Gururu ayakların altına alıp sen yapsan bile bunları bu defa da sana diyeceği şu: senin hiç gururun onurun yokmu biraz kendine saygın olsun bi git başımdan ne halin varsa gör benden uzak dur diyecek...
Hiç gelmedi ki gitsin.. ayrıca bazı davranışları hâla söyledikleriyle uyuşmuyor benden uzak dursun diyor bana ama kendisi sürekli bana gözüküyor ne yapmaya çalışıyor bir anlasam
Ben kendi olayımdan ötürü böyle düşünmüştüm. Haklısın bir öyle bir böyle kaç türlü hali var çözemiyorsun ne yapmaya çalıştığını da anlayamıyorsun. Senin durum da bayağı bir karmaşıkmış.
eylemleri davranışlarını tastik etmeli gerçekten seviyorsa bundan fazlasına ihtiyaç var bunu sana hissettirmesi gerek sadece yanında olması gözükmesi bu çözülebilecek bir şey değil ilişkiye dökmesi gerek o bunu istemeli mutluluk ancak böyle gelir