Aslında yakışıklı birisi. Ama özgüven yok. Iysin guzelsin deyip teselli etmekten yoruldum artık dış görünüş önemli değil demeye başladım
Napmaliyim?
Aslında yakışıklı birisi. Ama özgüven yok. Iysin guzelsin deyip teselli etmekten yoruldum artık dış görünüş önemli değil demeye başladım
Napmaliyim?
İki tane kız bul cafeye başka masaya oturt. sizde uzak masaya oturun. bişey bulup manitanı gönder o tarafa gönder, ya da en kötü tuvalet o tarafta olsun. Tam seninki kızların yanından geçerken, çocuk çok yakışıklı değil mi ya desin. Özgüven yüklemesi tamamlandı.
Dış görünüşü mü önemli yoksa senin ona olan sevgin mi bunu sor ona. Geçmişte bu nedenden dolayı olumsuz şeyler yaşamış oabilir. Buda onda psikolojik bir etki yaartmıştır. Böyle yaparak seni fazlasıyla üzdüğünü onu çok sevdiğini dile gider. Psikolojik bir tedavi önerirsin kendini daha kötü hisseder.
Onceden kiloluymus lisedeyken. soylediklerini cok söyledim bu arada. Psikolojik tedavi de almaz çünkü çevresi böyle şeyleri normal karsilamaz. Deli muamelesi yaparlar diye gitmez
Bunu ben biliyorum zaten. Çevresi ve kendisi bilmiyor
Cevap
4Cevap
Özgüvensiz insanlar cidden sıkıyor
Ezik sorunsalı...
Başkasıyla konuş.
Burcu ne
Bilmiyorjm
Muhteşem bir ilişki :D
psikoloğa görünsün
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?