Geçmişinde yemediği nane kalmamış biri sevgiliniz olabilir mi? Böyle birinin gerçek aşkı ile değişeceğine inanabilir misiniz?

Geçmişinde yemediği nane kalmamış biri sevgiliniz olabilir mi? Böyle birinin gerçek aşkı ile değişeceğine inanabilir misiniz?

Çapkınlığım olmadı. İlişkisine sadık birisi oldum her zaman. Talep var, bekar adamım sonuçta. İlgimi çeken olmadı. Güven vermiyorlar yenge hanım. Sadakat ince bir çizgidir. Mesaj kutusunda başka erkeklere yer ayıranlar kendini belli eder. Emin olmadığım kadınla da olmuyorum.
çapkın insanlar belli bir yaşa gelmediği müddetçe çapkınlık yapmaya devam eder
bu yaş 45 ve 55 li yaşlardır
bu yaşlardan sonra zaten istese de çapkınlık yapamaz artık evlilik yapma zamanı gelmiştir
@Coffein zaten evleneceği kadın da kendi yaşlarında olur muhtemelen
ama genç bir kadın ise bu o zaman bencillik olarak görülebilir
mesela kadın 30 yaşındadır erkek ise 50
30 yaşındaki bir kadının istekleri ve öncelikleri vardır ama 50 yaşındaki erkek bu istekleri gerçekleştiremez
ama kadın 45 yaşındadır erkek 50 o zaman bu evlilik monoton bir şekilde sürer sadece evlilik olsun diye evlenilmiş olunur
Eğer duruş olarak güven duyabilmişsem olabilir. Önemli olan benimle uslanması ) önceden ne yapmış ne yaşamış beni ilgilendirmez , benden sonrasını baz alırım
Cevap
13Cevap
Hayatta her şey olabilir ya niye olmasın ki sonuçta hiçbirimiz temiz değiliz tam anlamıyla bütün İstanbul ile yatıp kalkmadıysa sorun değil kdjdjd
Selam gadası 🙃
Geçmişte illa ki hemen herkes birşeyler yaşamış olmalıdır. Önemli olan geçmişi geçmişte bırakabilmektir
Evet olabilir. geçmişi beni ilgilendirmiyor
Boyle biri beni tedirgin edebilir.
Ben kosulsuz güvenir ve guven isterim bama bu guveni saglayabilirmi bilemem
Olmasın ben ciddi ilişki tercih ederim.
Öyle laylaylom şekilde olmaz.
Oyuncak değil bu işler.
Öyle biri olup evlenen birini tanıyorum, acaba mutlu mudur?
Hayır böyle birini istemem, beni aldatabilir.
Bin tarif ettin. Karşı cinsim bu konuda daha dikkatli olmasını isterim.
Büyük konuşmamak lazım, sadece güven vermez
Kız olzaydım olurdubenden önceyaşasın tadsınki benleyken canı tatmadıklarınıistemesin
beni gerçekten seviyorsa geçmişini göz ardı edebilirim
Olamaz
Ben bakirim
Açılmamış bir goncayım Güllü dallı magazin motoru beni harcar
Böylesine denk geldim ama düzelmiyolar maalesef sonu iyi bitmedi
Oyle bir sevgilim oldu o naneyi yedi elinde yuzukle kalakaldi garibim..
sevgilim oalbilir mi evet olabilir ama iyice tanımak lazım
Olur yabiki, daha doğrusu olurdu 🥰
Sevgili olurum belki ama çok da güvenmem
Tedavi olmuşsa olabilir.
Asla
Zorrrr
Olamaz
Benim gibi
Olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?