Biri var yeni tanıştım gibi yanındaki çalıştığı birlikte ondan büyük biri var abisi tarzında akrabalarmis zaten bu büyük olan yani abi bana sana bayılıyorum tarzında bişey söyledi ben pek hoşlanıyorum diğerinde hoslaniyor gibiyim sizce bu akrabalık olayından dolayi hoslandigim kişi bu abi yüzünden bana bakmaz mi?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakar dinlemez bence
Abi gibi olduğu kişi bana baya yürüdü bence hoslantiyla karışık farklı bi beklenti içerinde bana karşı ama ben iş için numarami ona vermiştim işte iş le ilgili bişey olursa yaz demişti sonra beni hiç aramiyosun falan dedi bende soğuk yaptım numarasının silmek istiyorum o abi gibi olanın öteki çocuk bu mesele yüzünden bana geri durur ilgilenmez ya da arkadaş gibi mi bakar
İlla ki onların arasında geçmiştir muhabbet ama sen ona ilgiliysen o abi dediğini dinlemez
Senin tavrını da görmüş oldu soğuk yaptığında
Bende aramadın dedi canım öyle istedi dedim sonra cevapların kısa kısa oldu anlamıştır herkade o çocukta onun ilgisi var diye geri çekilebilir diye düşünür mu diyorum çünkü bugün kahve iç dedim yok dedi oda ilgili degilmidir ki
Evet mantıklı demişin ama o çocuk d ailgi var mı
Çok anlayamiyorum ilgisi var mi normal mi konuşuyor çözemedim
Onu çözmen lazım ona göre hareket etmen lazım yoksa zor
Nasıl çözerim işte gel otur kahve içelim dedim işi varmış gitti selam vermeden geçtin kızdım sana dedim tamam görmedim dedi ne yapsam
Hiç bakmıyor desene onun ilişkisi olabilir mi
Hiç bilmiyorum hayatından bahsedcek zamanımız yok gibi 5 dk görebiliyorum onu da ben dedim selam vermedin diye sonra vermeye başladı kendimi kötü hissettim acaba zorlamış gibi mi oldum diye çok çalışiyo zaten
Dışarıda görüşme ihtimali yok mu peki iş yerinde olmaz gibi
İşte ayni yerdeydik çıktım şimdi geçerken selamlasiyoz o kadar bundan ibaret sadece hicbirseyi yok üstelik bende
Evet beğeniyorum ama onu bilmiyorum numarası ya da sosyal medyası yok uzaktan beğeniyorum
Neden ordan yazmalıyım ki anlamadım
Daha detaylı konuşmak için
Konuşalım ne olur naislsan olur
Aslında buradan da yorum yapabiiriz ki niye mesaj hala anlamadım
Burayı herkes görüyor çünkü özel şeyler söylenmez ve filtre var ban yeme ihtimalimiz var
Hee simdi anladım
Bekleyim mi
Bu bakar dinlemez demissin ya bu çocuk bu arada akrabalarmis
Evet ama sevecek adam sever
İşte onun yüzünden böyle mesafeli olursa soğuk gibi duygusu da oluşmaz gibi geldi bana
Neden özel konuşamıyoruz ne var ki bu kadar sıkıntı olacak 3 defa uyarı aldım buraya yazdıklarımdan
Oluşacaksa olur onu dinlemez demek istiyorum bunu da senin sezimlemen lazım
Ya bana yaz diyolar sonra konuşabilir miyiz diyolar
Doğru söylüyorsun hiçte görüşemiyoruz nasıl olusucak oda soru işareti
Konuşmazsın olur biter sen bilirsin neyse
İşte onun için bir şeyler olmalı sen ya da o sinyal vermelisin
Sinyal verdim ben de pek bilemedi işte gel dükkana kahve iç dedim oda sonra dedi
Ama sadece onunla olmaz ki birde o çocuk boş da mı oda önemli çok yolun var
Evet boşta mi görüşüyor mu hepsi önemli çok yolum var oda doğru ilk önce biri vra mi sonra beni kabul ediyo mu sonra o abiye rağmen beni ilgi alananina çeker mi bide çok yoğun biri görüşür mu çok soru var
Evet var ama uçların birazını bulman lazım yoksa böyle olmaz
Çocuğa gel oturalım dedim dinlenicem dedi gitti yorulmuş ilgilense öyle demezdi değil mi
Evet demez ama ilgilenmiyor mu o abisii yüzünden mi
Onu düşünüyorum ondan mi çekiniyor ki beni hiç begenmese böyle surat yapar sanki gülüyor ama normal ilgili öldüğünü çözemedim daha hiç selam vermiyosun dediğimde yanındaki arkadaşına şey dedi burada bi akrabamız var deyip verelim dedi oda güldü bişey demedi
Burada baya karıştı ama
Bunu senin değerlendirmen lazım yani nasıl oluyor ne oluyor
Hep goremedigim için degerlendirme yapmakta zorluk var
Karışan nedir
Sen neden hep görmüyorsun ya da hep yanında mısın
Konuşmamız sohbet her şey
Hep yanında değilim sorun o 5 dk nasilisn deyip gidiyo onu da ben çağırınca ya da ben el sallarsam görüyor o kadar
Anladım onun sana karşı hiç bir iletişimi yok mu adım sayacağın bir şey yoksa bu şekilde çok zor ama dışarı çağıdabilirisin
Bazen geçerken ya görüyorum ya görmüyorum instegram hesabını da bilmiyom zor evet farkındayım var iletişim ama benim el sallayıp selam vermemle o kadar bundan ibaret
Sen ona Bi adım atarsın aslında elinde fırsat da var bunu değerlendirebilirsin
Adım atmak değilde hiç konusamiyoruz daha doğru dürüst hiç koyu muhabbetimiz olmadı ama enerjisi iyi geldi bana o kadar abisi yüzünden hem de kendi duusnceai yüzünden direk söylemek zor zaten çok nadir görüyorum onu da eve gidicem deyip gidiyo fazla konusamiyorum bide o abiden bende çekiniyorum bişey falan der mi o çocuğa diye
Adım atabilirsin bence daha detaylı konuşuşabiliriz bunu kahve olayından yürürsün
Dükkan da kahve icmek istemedi çok çalışıyor kesin kabul etmez
Anladım denemek lazım bunu mesaj dan konuşsak mı burası gerçekten zor oluyor