Güncellemeler
+1 yıl
aynı anda ciddi konusuyoruz diyor sacma bulunca da ben garip isim gibi davranıyor
Güncellemeler
+1 yıl
konusacak bir sey de bulamıyorum film milm konusa konuşa bunaldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 defa bulustuk araya ayrılık girdi ama sevgili olmadık hala 3. defa bulusalım diyor o zaman da olacagını dusunmuyorum. lafa gelince iliskimiz yok ama erken daha diyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İlişki olmayacaksa ne diye buluşuyorsunuz
tanımak icin diyor ama zaten 2 kere bulustuk, defalarca bu konuyu actım acele etmek istemiyorum duygular zamanla olusur 2 bulusmada olmaz diyor. aynı zamanda seni ozledim falan da diyor. kafam allak bullak oldu. telefonla arıyor konusuyoruz. artık konusacak birsey bulamıyorum ne konusabilirim ki arkadasın bşke degil ki geyik yapayım
iliski olacak ama 2 bulusmada olmaz daha erken diyor
Bence o senden elektrik alamamış İstanbul oturuyorsan benle dene bak hayat ne kadar güzel olur korkma 1 kere dene anlarsın o çocuk sohbet aşkı var ilişki aşkı yok
benim icin takip ettiği kızları falan cıkardı seni istiyorum diyor ama iliski İcin de erken diyor...
Ne erkeni senle zaman geçiriyor yapıştır başka yelken dene
Bu arada sen ne alaka ya surda Bi soru sordum
Sorunun cevabı karşı kişi seni anlamıyorsa 2 kez ilişki istemiyorsa senle olmaz diyor onun için başka denize açıl yani ben ya da başkası olur boş ver onu
bence hiç çabalama
olmasını istiyorum ama boyle belirsiz de uzuluyorum napıcam bilmiyorum yakısıklı da degil ama nedense istiyorum... kac kere bıraktım yine yazıyor ediyor.
daha erken duygular zamanla olusur ben acele etmek istemiyorum diyor
bence sadece kafanda takıntı yaptın çocuğu. daha çok rahat bulursun.
aynen takıntı oldu bence de zaten yas farkımız da var. seni ozledim falan diyor. konusmuyoruz seni ozledim duzgunce konusalım devam edelim diyor. seninle olmasını istiyorum ama daha erken sevgili olmak icin diyor
kesin bir kaç kişi ile konuşuyor senide yedekte tutuyor
olabilir defalarca bu yuzden tartıstık hatta bu sabah bile ama seninle konusurken baskasını idare etmem diyor. inanmak istiyorum, aklım olmayacağını soyuluyor kalbim olsun diyor
seni manipüle etmeye çalışıyor sakın kanma. senin yerinde olsaydım her yerde konuşmayı keserdim
amacı ne sence ben de oyle yapmayı dusunuyorum bana akıl ver lutfwn bende kalmadı...
ben olsaydım farklı erkekler ile konuşurdum. o zaman çok daha iyi anlarsın farkı ve ona olan duyguların azalır. ortada bir şey yok ama seni oyalayıp duruyor. mesajlarını sesize al ya da arşivle falan. resimleri varsa sil
neredeyse 2 haftadır oyleydi surekli profilime baktı, en son kavga etmiştik agzıma ne gelirse demistim ne bileyim ya ben de devam ettirip sonra bıraksam mı diye dusunuyorum simdi istemezsem pisman olurum bence daha fazla takıntı olur cunku kac gundur ayrıyken aglıyordum salaagım galiba
yanıma assslaaa yakısmıyor ama takıntı dediğin gibi