Kızların sevgisi, sen ayağına gitmeyene kadardır, gitmessen başkasına giderler doğru mudur?
Açıkcası ben hayatımda beni böyle tehdit mesajı veren bir kızla geçirmektense yalnız olmak istiyorum, benim için hiçbir şey yapmayan birine parmağımı dahi oynatmak istemiyorum.
fakat bunu daha basit bir şekilde nasıl anlatırım bilmiyorum.
Sizce haklı mıyım ve bunu başkalarına daha basit nasıl anlatırım?
Doğru, erkekleri seviyorum derler, sevmezler
Yanlış, severler ve başkasına gitmezler.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şöyle söylim zamanında sevmediysen başkası sevince zorunuza gitmesin mesele senin ona özür dilemen olmasın
mesele sizin kimseyi sevmemeniz, sevilmek istiyorsunuz, ama sizi seveni hiç sevmiyorsunuz,
hangisi daha çok uğraşmış ona bakıyorsunuz, sizin sevginiz sizin için bile önemli değil.
yeterki siz hiçbir şey yapmayın.
sizin açınızdan bakarsak, o zaman bana bakıp hiçbir şey yapmayan kızların hiçbiri beni sevmedi, bu kadar basit.
ama konuşan kız, beni sevdi bende ona gideyim hadi
gibi gibi...
Herkesin bir sabrı, her aşkın bir sonu vardır demek daha doğru olur. "Kimse unutulmaz değildir" vardı onu unutmuşum.
bir şey yapmadı diye koyup gitmesi mesele, sen uğraştıktan sonra seni istememesi değil :D
sen değer vermessen sana değer verende olmaz, doğrusu bu bence.
ha veren oluyor diye başkasına gidersen, sen hiç sevmemişsin demektir.
buda unuttuğun kişi için rahatlatıcı olur, sevmediğini bildiği bir insanı neden umursasınki.
Bu dediklerinin gayet farkındayım ve bende o tarz kişileri ağır şekilde eleştiriliyorum. Tam tersine bu konularda saf ve aşırı bağlanan birisi olduğum için tüm çevrem düzenli bir şekilde ağır derecede eleştiriliyor. Çok duydum "Bu çocuk için değmez, öyle birisi için böyle birini reddetmen tamamen @ptallık, ben olsam şimdiye çoktan başkasına şans verip görüşmüştüm" diyerek bana laf edeni ama takmıyorum çünkü benim kişiliğim böyle elimde değil. Birini unutmanın elbet zamanı var ve bu kendiliğinden olsun isterim, başkası ile görüşerek yapamam çünkü vicdanım rahat vermez. Benim sevgi anlayışım bu değil, sadakat o yanındayken veya direk şahsi olarak ona gösterdiğin bir şey değil bana göre. Sadakat kendi hislerine, aklında ki düşüncelerine, kurduğun hayallere de gösterilir. Başka bir erkekle farazi bir ortamda bakışarak bile flört edip, aynı akşam kafamı yastığa koyduğumda seviyorum dediğim kişiyi hayal edemem asla yüzüm olmaz, canım yanar ve ihanet etmiş gibi hissederim. Ben bir erkek benimle iyi niyetle flört etmeye çalışınca bile ne kadar yakışıklı ve çekici olsa dahi rahatsızlık duyuyorum ve soğuk davranarak uzaklaşıyorum sanki kalbimde ki kişiyi aldatıyormuş gibi hissederek ama çevremde çok görüyorum bunu yapanı. Biliyor musun kardeşim, Hep bizim gibiler kaybediyor galiba çünkü "SENİ ÇOK ÜZERLER" diyor her tanıyan...(ÜZÜYORLAR)
beni sinir eden, tüm suçu bana yıkmaları,
yoksa bende umursamıyorum aslında,
herkes suçlayınca istemeden kendini suçluymuşssun, sanki karşındakinin hiçbir suçu yokmuş gibi hissettiriyorlar.
ben haklı olarak değer vermeyene değer vermek istemiyorum,
eğer değer veren olmayacaksada kimseyi istemiyorum.
fakat kimse anlamıyor, hadi milleti s0ktir et, ailen ne dinliyor ne anlıyor.
neyse anlamayana anlatmamak lazım.
bizim hayatımızdaki her şey bizim elimizde, bize zorla hiçbir şey yaptıramazlar,
yaptırırlarsada bunun bedeli ağır olur.
sordun soru dan bısey anlamadım knk