Çok yakın bi arkadaşım var ve daha bir yıl olmadı evleneli eşi buna kötü davranıyor ve çekilmez de bi tip hayır neden evlendi onu da anlamıyorum da neyse yaptı bi kere bu hatayı. Evlendi. Şimdi de boşanmak istiyor ama bir yılın içinde en az 4-5 kere küsüp barışmışlardır. Ya bi insan neden böyle ni evlilik yapar hadi yaptı neden devam ettirir anlamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik bazı insanlara kolaymış gibi geliyor aslında çok büyük sorumluluk istiyor bazı insanlar özellikle kız ailesi ve kendisi erkeğin karakterine bakmadan parasına puluna aldanıp kızlarını veriyor sonra da böyle sorunlar olabiliyor. İnsanların kafa yapısı uyuşması çok önemli her şeyden önce tartışma esnasında bile her iki tarafta saygısını korumalı olmuyorsa da arada çocukta yoksa zorlamanın bir anlamı yok ayrılmak onlar İçin en hayırlısı
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi işte ki bunun altında birçok psikolojik neden vardır ailesi tarafından gerekli ilgiyi görmemiştir ya da aile içinde sevgi ilgiden yoksundur veya kucuk yaşta arkadaş çevresinde dışlamıştır yani birine bağlı kalmakta kendini zorunlu hissetme güdüsü de olabilir ailesi çok baskıcı ve o kişiyi kendilerine muhtaç hissettirmiş olabilir. yani bence ayrılmalı onun için doğru kişinin o olmadığını anlamalı birinin güzelce konuşması gerekir ya da kendi yaşayıp gorcek. inşallah çocuk falan olmaz en kötüsü de ona olur bence eğer çok yakın arkadaşınsa bi konuş derim
05 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yorum
Cevap sahibi+1 yılteşekkürler ;)
- +1 yıl
İkisini de yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılneyin ikisini
- +1 yıl
Yazdıklarınin
Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı. İlk yillarda karakter çatışması yaşanır evliliği yürütebilmek için birinin mutlaka daha sakın ve altan alması lazım yoksa o kavgalar dahada şiddetlenir her yaşanır boşanmak saçma her kavgada ben annemin evine gidiyorum demek evlilik hayatında birbirini aynı evin içinde tanıyorsun ve kavgaları uzatmamak gerek küsen kimse gönlünü tatlı sözle almak lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılBunun bilincinde olsalar zaten boşanmayı dile gitirmezler bence
+1 yılEvliliğin ilk yılları genelde tehlikelidir karakterler çok çatışır ve özellikle kadınlar için zor bir süreçtir beklentilerinin çok altında kaldığını fark ederler evliliğin bu bir çoğu için böyledir ya kabul edip beklentileri yenileyerek elinde olanla idare eder ya da kapıyı çekip gider..
Bu evlilik için de farklı bir seçenek görünmüyor yakın zamanda ya stabilleşir ya da bir taraf ki bu genelde kadın olur ayrılık kararı alacaktır...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
49Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılKalamazlar baskıya giremiyorlar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİleride çekilmez hâle gelir o evlilik. O yüzden yol yakınken, hiç vakit kaybetmeden ayrılsınlar. Yoksa her ikiside mutlu olamazlar ileride. Çünkü insanların mutluluğu yüzlerinden okunur genelde , yani mutlu insan ile mutsuz insanı ayırırsınız yüzünden çoğunlukla..
10 Yorumla
+1 yılevlilik işi 30 35 sene kadar önce bitti. insanlar gözünü açtı
bir şekilde toplum ve ailenin yazılı olmayan kurallarıyla evlenen insanlar çok fazla dayanamıyor bu duruma. istisnalar dışında zaten evlilik normal bir şey de değil. mutsuz devam eden evlilik sayısı da çok fazla. boşanmadıkları için istatistik olarak görünmüyor.
yaşadığımız çağ evlilik için uygun değil ki bence evlilik insan için uygun bir şey değil.10 YorumlaErkekler evlendikten sonra nasıl olsaa artık cebimde, kafasına giriyorlar. Hiçbir erkek cebindeki kadına saygı göstermez. Her an gidebileceğini hissettirmeli kadın.
Bide cinsellikte erkegin istediklerini yapmıyorsa adam soguyor eşinden. Erkekler cinsellgine çok önem verir. Cinsel hayatları kötüyse adamın isteklerini yapmıyorsa , adam eşinden soguyor net.02 Yorumla- +1 yıl
git feminen duygularını başka yerde kus
+1 yılIletisim kurmayi bilmiyorlardir. Birbirlerini anlamak yerine taraflar dogru olup olmadigina bakmadan kendi istediklerinde israrci oluyorlardir. Ortak ilgi alanlari azdir. Bir taraf sadece aliyor vermiyordur. vb. bunlari halletmeden kiminle evlenirlerse evlensinler yurutemezler. Bu yuzden mutlaka ciddi bir destek almalilar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim düğünüme 1 hafta var bende aynı durumdayım başınıza gelmeden yargılamayın lütfen 1 ay öncesine kadar hiç sorun yoktu ama adam bi anda değişti şu an nişanı atmayı düşünüyorum gerçek yüzünü göstermemiş olsa bende bunu görmeden düğünümü yapacaktım evlenince o kadar zor ki o evi dağıtmak ben şu an bile çok zor durumdayım yıllarım var emeğim var çok zor yargılamayın lütfen
019 Yorumla
Soran+1 yılNoldu mesela bir ayda ne değişti
Cevap sahibi+1 yılHiç anlamıyorum nedenini kavga tartışma olduğu zaman kapatırdık oda özür dilerdi bende hep tatlıya bağlardık bi şekilde bi anda küçücük şeyleri sorun etmeye başladı alttan alsamda olmuyor büyük bir problem gibi önüme koyuyor sürekli beni üzüyor düğüne 1 hafta kala insan heyecanlı olmaz mı 1 hafta kala beni üzen bir adam var pes ettim artık ne kadar sevsemde öldürdü beni
Soran+1 yılYa bu erkekler biraz fazla para harcayınca bu tribe giriyor bence babamdan biliyorum. Valla dertler ya
Cevap sahibi+1 yılO kadar zor durumdayım ki evimiz hazırdı herşeyimiz alındı eksiğimiz yoktu her şey kaldı ortada saçma sapan ufacık şeyler büyütüldü şimdi bana böyle yapan adam aynı evde neler yapar bunları düşünmek zorundaydım kendimi bile bile ateşe atamazdım
Soran+1 yılHaklısın. Çok zor bi durum allah yardımcın olsun
- +1 yıl
Özel şeyler yaşadınız mı
- +1 yıl
siz koca değil k. öpek arıyorsunuz
Soran+1 yılAbi noluyo herkese hırlıyon djfkkf sakin
- +1 yıl
terbiyesizleşme
Soran+1 yılAma sende carlıyon herkese
- +1 yıl
hak edene carlıyorum kuzucuk
Cevap sahibi+1 yıl@devletbaba34 kimin ne yaşadığını bilemezsin kardeşim ne kadar anlayışlı olsamda ne kadar sevsemde yetmedi isteyenim çoktu ben onu seçtim onu sevdim bi çok eksiği olmasına rağmen hoşgördüm sevdim ötesi yok o beni öldürdü
- +1 yıl
sen ne istediğini bilmiyorsun ziyan ediceksin adamı
Cevap sahibi+1 yıl@devletbaba34 derken
- +1 yıl
naptın evlendinmi
Cevap sahibi+1 yıl@devletbaba34 ayrıldım
- +1 yıl
pişmanmısın peki
Cevap sahibi+1 yıl@devletbaba34 değilim daha çok üzülecektim
- +1 yıl
hem kalbin hem yüreğinle eminsen sıkıntı yok o zaman yaş kaçtı peki
Evliliğin ilk 5 yılı çok tehlikeliydi boşanma konusunda artık 5 yıl sabredecek nesil kalmadı özgürlük kısıtlanıyor aynı eve girmeden ne olduğunu nasıl bir yapısı var bilmiyorsun flörtöz dönemi ile evlilik çok farklı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılUyumsuz kişiler, kendileri gibi uyumsuz olanlarla evleniyor be kavgayla gürültüyle boşanıyor. Dediğim gibi sevgi, anlaşmak ve uyumdur. Bunlar yoksa ve sadece ''görüntüye'' duyulan aşk varsa daha senesi dolmadan boşanması olasıdır çiftin.
00 Yorumla
+1 yılMutlu olmayı bilmiyor işte insanlar hep daha fazlasını istiyorlar değer vermiyorlar. Allah islah etsin. Sen o hataya düşme sevilmediğini anladığın an çek git.
13 Yorumla- +1 yıl
okadar yorum okudum en mantıklısı
- +1 yıl
@devletbaba34 teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim adana yürekli kalbi güzel insan
uzun sevgililik süreleri evlilikten götürüyor derler ben buna inanmaya başladım artık insanoğlunuda maalesef aynı evi paylaşmadığın sürece tanıyamıyosun
10 YorumlaDaha evliliğin ilk yılı dolmadan boşanma aklına geliyorsa dilindende düşüyorsa bu çiftler hiçbir zaman mutlu olamazlar. Kötü düşünceleri atmaları gerekiyor mutlu olmak için.
00 Yorumla
+1 yıltam benlik bi soru eşim son 1 senede 5 kez boşanmak istedi bende tamam dedim şimdi de vazgeçti
02 Yorumla
Soran+1 yılSjfjfjfkkg
- +1 yıl
Xjskjsksk Allah'ım ya
+1 yılKarakterine bakmak yerine, cüzdanına bakmıştır. Şimdi devam ettirme sebebinin mazereti de aynı bence. Bir yanı ayrıl derken, öbür yanı parayla döv beni diye yalvarıyor.
00 Yorumla
+1 yılKalamazlar çünkü seçimlerini doğru yapamıyorlar düzgün ve dürüst insanlar sevilmiyor güzel ahlak olmuş Ahmaklık ve Enayilik...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İyice oyuncak haline getirdiler. Düzgünce tanımadan mal-maaş hesabı yapıp evlendiyse kadının suçudur.
1 yılda boşanan kadına kadın demem. 5 yıldan kısa süren evliliğe evlilik demem. Sevgililik bile daha uzun sürüyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSiz kadınların evlenmeden önce herşeyi görmezden gelip yaaa nasıl olsa ben bunu değiştiririm, ben bunu yontarım düşünceniz yüzünden.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun sebebi her onune gelen kisiyle lank denek evlendikleri icin evlendikten sonra tanistiklari icin olabilir mi acaba? İnsanlar birbirlerini 1-2-3 yilda taniyabilir mi ya.. bu kadar basit mi ki bir de ne cesaret evleniyorlar.. en az 5 sene
00 YorumlaBaşlRda oluyor sonra iki taraf zorla anlaşmayı ve saygı duymayı öğreniyor düzene giriyor bazı evlilikler hariç
01 Yorumla- +1 yıl
evlimisin
Bence anlamam. Eğğğ sırf evlendi desinler diye. Sırf seviyorum diye evlenen çok. Evliliği çoçuk oyunvağı yaptılar
00 Yorumla
+1 yılEvlilik insana göründüğünden daha çok sorunluluk yüklüyor bana göre. Kaldıramayan evlenmesin bi zahmet
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbiz 8 senedir bir boşanıp bir can ciğer kuzu sarması oluyoruz. evlilik genellikle toz pembe bir hayat değil. sürdürmesi sabır gerektiriyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. İnsanların kendi hayatları ve seçimi. Ne kadar yakın olursak olalım maalesef karışamıyoruz.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarışsak bile onlar barışınca sen kötü oluyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbazı insanlar hastalıklı ilişki seviyor. normal huzurlu ilişkiyi kaldıramıyor
10 Yorumla Ben onu bunu bilmem.
Ahmet Kaya nın dediği gibi
Ezdirmem sana kendimi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılSorunları cözemiyolarsa bir birlerinezarar verigolarsaayrılmak tek çözüm
00 Yorumla
+1 yılMaalesef aynı evin içinde yaşamadan kimse kimseyi tanıyamıyor gerçek yüzünü göremiyor
00 Yorumla
+1 yılİnsan evladı beğenmiyor kadınlar it kopuk olcan karını dövcen senden iyisi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl28 gün evli kalan arkadaşım var anlattı hak verdim
02 Yorumla
Soran+1 yılNolmuş mesela
Cevap sahibi+1 yılseni ekliyorum mesajla yazacam ama çok vaktim yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörücü usülü ilemi evlendiler, yoksa tanisarak mi, tanisaraksa nasil bir tanisma, nasil bir iliski?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik kolay yürütmek zor evlenmek marifet degl omurluk olması zor ama iste sabır saygı sevgi olmayınca tahamul edilmiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAsla inanmıyorum gitmek bir kere konuşulduysa ilişki kesinlikle bitmiştir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocasını seviyor ve çabuk manipüle ediliyor çünkü. Ayrıca boşanmak da hıc kolay bir şey değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanir bu çırpınışlar boşa, sakin çocuk yapmasın
00 Yorumla
+1 yılErken evlilik yapıyolar birbirlerini tanımadan evlendikten sonra çoğu kişinin huyu değişebiliyorsa karpuz gibi ne çıkacağı belli değil bu iki taraf için de geçerli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Benzerini yaşadım ve boşandım, sağlıklı bir ilişkiye evrilmez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Bazı şeylerin geri dönüşü zor oluyor... O yüzden insan sormadan duramiyor Neden?
00 Yorumla
+1 yılArada samimiyet güven yoksa sıkıntı herkes gitmekten bahseder fakat evliliğin ilk yılı önemlidir ve gelen her zaman iyi olmayabilir
00 Yorumla
+1 yılKınama başına gelir vardır bir sebebi o da mutsuz olacağını bilse evlenmezdi ve boşanmak için kimse evlenmez
00 YorumlaKararını net versin çocuk olursa bide ileride o zaman daha kötü olan çocuğa olur
00 YorumlaBosanmayi dudunen nasil uzun evli kalabilirki anlamadim simdi
00 Yorumlane saçma sorular yarabbi kalamaz kanka kalamaz
00 YorumlaEvlilik kumar gibidir..!
10 YorumlaBu tür insanlar çocuk yaptıktan sonra boşanıyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılUfak tefek pürüzlerde bile böyleler çocukta düşünemiyorum zaten
O ilişkiden bir şey çıkmaz artık
00 YorumlaEv et er ya da geç ayrilacaklar takilma
00 Yorumla
+1 yılSağlamlaşrırırlarsa neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılBir taraf yıkıcı. Uzun sürmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılzor ya kafada hep o koz olacak her fırsatta hemde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. zor bence zaten kafaya girmiş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalırlar ama düşe kalka devam eder hep.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılCekilmez bosansin bence bir an once
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Herseye doymuş oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEzgi napiyon kiz burada sen
04 Yorumla
Soran+1 yılTanıyamadım djffkkf
Cevap sahibi+1 yılAnaaaaa sen hatayli değil mısın
Soran+1 yılYoooo
Cevap sahibi+1 yılPardon ezgiler karıştı o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yıldüşünce boşanmadan yanaysa o evlilik elbet biter
10 Yorumlaİlk zamanlar olur ama geçer zamanla
00 Yorumla
+1 yılTanışır tanışmaz evlendiler mi? Ve yaşları kaç
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıl sevgililerdi kız 25 erkek 30
- +1 yıl
Yani demekki birbirlerini iyi tanımıyorlar
Meslekleri ne
Nasıl tanışmışlar hangi ortamda
Soran+1 yılİnternetten tanıştılar 🙄 ikisi de öğretmen
- +1 yıl
Hahaha meslektaş çıktık şaka gibi. Nerden bulmuşlar birbirlerini ya
+1 yılKalamazzzz
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar ömür biçiyosun?
- +1 yıl
Biçmiyorum
ben yasadim, gitmiyor..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalamaz
00 Yorumla Çok zor
00 Yorumla- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Daha evliliğin ilk yılı bile dolmadan boşanmayı düşünen çiftler uzun süre evli kalabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım