ACİL CEVAP VERİN AYRILMAK ÜZEREYİM?

Selam arkadaslar benim bir kiz arkadaşım var kapalı namazını kılan birisiydi tanistigimda. Konuşmamız ilerledi evlilik yoluna girdik çalışmak istedi şu an şok markette çalışıyor. İse gireli 3 ay oldu sivil çalışıyordu giyiminde sorun yoktu fakat bugün güne kavgayla başladık. İşyerinden tsort vermişler şok kıyafeti fakat kısa ekeklerin giydiği kısa kollulardan kızda kapalı ben bu yüzden kavga ettim sen kapalidin o üstüne giydiğin kısa kalçaların ortaya cikiyo dedim neden kabul ettin ısrar etmedin bu konuyla diye oda dedi ellerinde yokmuş gelene kadar idare et dediler bende dedim kabul etmiyorum bu şekilde sen kapalisin ve benim kız arkadaşımın sen en ufak egilsen bile kalçaların ortaya cikicak dedim hoş değil bu şekilde dedim çok ciddiyim ben bu şekilde kabul edemem dedim ya konuş uzun kapalılar için versinler dedim biraz atistik sabah. Sonra ne yapabilirim bunu verdiler dedi ayrica sana mı sorcam sen neyimsin kocammisin dedi dedi bnde çok kızdım o nasıl laf biz neyiz sevgiliniz ve ciddi konuşuyoruz noluyo bu nasıl laf falan dedim sonra dedim konuş ya uzun versinler ya da ben bu şekilde kabul edemem seni dedim bugün konuscam dedi ayrica yapcak biseyim yok uzun yokmus gelmemiş dedi. Bunu giyincem dedi bende dedimki ben seni bu şekilde tanımadım bu konulsrda nekadar hassas olduğumu biliyosun o mağazaya gençlet geliyo gözleri orada olucak dedim ve ben bunu kesinlikle kabulenemem dedim sen konuş öğlen molada ara beni ne dedilerse söyle dedim ona göre karar veririm dedim ayrılmayı bile düşünüyorum bu konudan hayır yani sivil giyinirken kendi kiyafetleri uzun uygun dedim onlari giycem de dedim müdüre uzun kıyafet gelene kadar ben kapalıyız rahatsız oluyorum de dedim bakalım ne olucak son durum söz ne düşünüyorsunuz

ACİL CEVAP VERİN AYRILMAK ÜZEREYİM?