olmaması gereken biri olabilir, durum olabilir.
bu ilişkiyi yaşarken ilk baştaki hissininiz ve sonraki gelişen his ve duygularınız neler.
olmaması gereken biri olabilir, durum olabilir.
bu ilişkiyi yaşarken ilk baştaki hissininiz ve sonraki gelişen his ve duygularınız neler.
yaşandı başlarda her zorlugu biliyorduk ama devam ettik 4 seneyi geçik sürdü ve 1 senedir sürekli yorulduk vs diyip ilişkinin içine ettik ayrıldık barıştık vs en sonunda kopardık ama ne o beni nede ben onu unutmadık hayla seviyorum vs diyor ama kavuşmamız imkansız artık böyle ilişkilerin sonu her zaman ayrılık acı oluyor maalesef ama bunu bilerek yaşadık
kimdi
nesi yasak bu ilişkinin onu soruyorum
anladım şimdi
Cevap
17Cevap
Şu an yok ama onceden vardi
İlk başlarda gozun kor oluyor hic bitmez gibi dusunuyorsun ama bittiginde de tam bir pismanlik yasiyorsun belliydi nasil anlamamisim diyorsun😂
normal bir ilişkide de bunu yaşıyorsun ama bu daha farklı oluyor ve arada harcadığın başka insanlar da varsa onun da pişmanlığı ve o yükün ağırlığı fazla geliyor
ben daha tam o pişmanlığı yaşamadım ama yakındır kafamı bir yerlere vurmama
var ve halada devam ediyor bunu yaşamayan bilmez arkadaşım ancak başına gelen bilir.
zor bi yaşantı ama gerçekten başkasını görsek ayıplarız ama yaşamayan da bilemiyor çünkü yaşanılan duygu farklı
yaşadım pişman değilim yasak aşk da yaşadım ilişkide yaşadım yaşamadığım şey kalmadı. pişman değilim bi kere daha olsa bi kere daha yaparım :D bazen insan duygularına engel olamıyo
aynen insan duygularına engel olamıyor yanlışta olsa kalbe söz geçmiyor
o ask degil tamamen altinda cinsellik olan tutku :)
bazen amaç o oluyor ama yaşadığın duygular değişebiliyor
yok yok o heyecan sadece :)
herkeste değil işte
herkesde :)
yoksa soyle dusun bir sevgilin var sabah senle yatiyor aksam baska bir kadinla :) kabul edermisin :)
zaman zaman oluyor. ilk heyecan oluyor. sonra rutin ve vedalaşma.
bir kerelik değil yani
zaman zaman oluyor demişsin ya bir kişiyle değil yani onu demek istedim
Evett duyguu eksikliginden ya da alamadigi zevkii baskasinda bulunca boyle gizli iliskiler oluyor. Sen yasadin mi
evet yaşadım
Pisman oldun mu peki
yaşadığım duygulardan daha pişman olmadım. ama insanlara yaşattığım o kötü duygulardan tabiki pişmanım. keşke olmasaydı.
Hmmm anladimm maleseff insanlae oyle bazenn onlara karsi hissettigin duygularini suistimal ediyorlar
Şu an hala devam eden birsey varmmi
hayır bitti
Olmadı ama zaman zaman merak ediyorum olsa nasıl olur diye
sakın o meraka girme. dipsiz kuyu gibi korkarak giriyosun o karanlığa alışıyorsun ama çıkarken seni mahvediyor
Evet oldu. Aşk degilde istek oldu. Patronun eşiyle. Oda onu arzuladıgimi biliyordu.
Ben akılsız mıyım
niye
Bir sürü bekar çıtır dururken evli sevgilisi olan kızlara gidecem
bazen onlar daha çekici geliyor demek ki
Ergenlere ya da çok yaşlı adamlara geliyordur sağlıklı biri gider bekar birini bulur
zaten böyle yasak ilişki yaşayanlar normal biri değildir. bir duygunun getirdiği eksiklikten dolayı bile böyle yaşayabilir
Hepsinin canı cennete saçma şeyler bunlar sakın içine girme
tm
yasamadim ama yasamak isteyen oldu
hemde oyle biriyke yasadim ki
kim
boş ver ya
peki
Akraba ile olanı en tuhaf olanıdır zaten
Hep merak ettiğim bir şey
sakın merak etme
Bilmiyorum ya heyecan verici gibi geliyor
Farklı şeyler denemek istiyorum
Doyumsuz olduğum için galiba
ortaya çıkınca çok güzel doyuruyolar. hiç bişey gizli kalmıyor
Onu da kuralına göre yapmak lazım gizli olduğun sürece bir şey olmaz
o kurallar emin ol bir yerde bozuluyor
Bozulsun gittiği yere kadar
Ama denemeyi çok istiyorum çok merak ediyorum
fazla merak... dikkat et
Sonunu düşünen kahraman olamaz 😂😂😂
Normal ilişkim bile yok ki zaten yasak ilişki zaten bana denk gelmez o yüzden amannn ne olacaksa olsun kafasındayım
öyle deme hiç düşünmediğin ibiri çıkıyor
Yok ben umudumu kaybettim artık öyle birisi yok varsa da bana denk gelmez o yüzden karşıma ne çıkarsa çıksın gizli aşk veya normal fark etmez varım hepsine 😂
Yokluktan gözün dönmesin
Dönsün
Oluyor bende var su an
kim mesela ilişki yaşadığın kişi ya da olmaması gerekn durum ne
yok artık
evli olduğun kişi mi yoksa sevgilinin kardeşi falan mı
korkmuyor musun
kızdan mı yoksa ilişkinin tutkusundan mı
kız tam bir deli ozaman
başka erkek mi yok yani abla veya kardeşinin kocasına göz koyacak kadar.
niye
konuşacak bişey yok ki
maalesef oldu asla olmaz diyordum oldu
öyle oluyor zaten asla dediklerimizi yaşıyoruz
bildiğin yasak aşk yaşadım
yaşı tutmayan komsu kızıyla oldu
bu yasak aşk değil bu pedofili
senin yaptığın çok farklı bişey
evet yaşadım
bakışlar farklı değil. reşit olmayan biriyle yaşanılan ilişkiler pedofilidir.
yasak dediğin şey kendi yaşına uygun olandır. yanlış olması kabul edilmesi zor olandır.
senin ki yanlışlığın ötesinde bişey
Evet oldu. senin kimle oldu
Evet oldu. sen yaşadın mi
yaşadım
Seninki kimle oldu
Evet yaşadım
kiminle
Evli bir kadınla
baya riskli
Evet öyle riskli, sen yaşadın mı?
evet
Risksizmiydi senin ki
Fazla riskliydi
Merak ettim şimdi
arkadaşım sevgilisiyle beraberdim kardeş gibi olduğum biriydi ihabetim öyleydi. yaşadığım duygulara şu an pişman değilim keşke yaşanmasaydı ama bilmiyorum kafam biraz karışık
Anladım berabermisiniz hala niye kafan karışık
Hayır bitti arkadaşımla da arkadaşlığım bitti ama çocuğa aşık mıyım hırs mı yaptım bilmiyorum sürekli aklımda
Bittiği için hırs yapıyorsun unutsan aklına gelmez hırs yapmazsın, onlar beraber mi şu an
Sözde değiller ama iki gün sonra barışırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?