Beni hatırlamayan birinin nasıl beni tekrar hatırlamasını sağlarım?

4 senedir onu seviyorum , sanaldan açılabilme fırsatım oldu sadece eskiden aynı okuldaydık benden hoşlanıyor gibiydi ve beni sevdiğini söylemişti bende onu çok seviyordum ama ona söylemedim o zaman çok utangaçtım keşke söyleseydim.1 sene sadece o okulda okudum ama bana 10 yıl okumuşum gibi geliyor ve gerçekten çok aşık oldum yastığa kafamı koyduğum an o kalktığım zaman da o hep onu düşünüyordum. Açıldığımda ise kişisel hesabımdan yazdığımı biliyormuş ama o zaman sevgilisi varmış, ayrıldığında diğer hesabıma bakmadığı için fan hesabı gibi bir şey açıp ordan yazdım ve bu sefer görüp yazdı konuştuk biraz vs sonra ben olduğumu söyledim ve direk görüldü atıp engelledi. Beni hatırlamadığını söylüyor ama hatırlamaması imkansız. Diyelim gerçekten hatırlamıyor o zaman ben ona hatırlatmak istiyorum onunla tekrar bir yerde karşılaşıp tanışmak istiyorum ama nasıl yapabilirim ki? Aptal olduğumu düşünebilirsiniz belki de öyleyim ama onu gerçekten çok seviyorum şu an gözlerim doluyor yazarken beni sevmese bile imkansız bile olsa yinede bir şekilde hatırlamasını istiyorum. lütfen yardım edin yorumlarınız benim için önemli

(Yaşım kayıt olduğum yaş değil)

Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen okumadan yazmayın. Okumayı seven mutlaka bu uzun yazıyı da okur, eğer okumak istemiyorsanız siz bilirsiniz
Güncellemeler
+1 yıl
Takıntılısın diyenlere cevap veriyim ikisinin de belirtilerine bakmıştım ve takıntılı değilim. Aşk belirtilerine de baktım hepsi uyuyor , ama takıntının hiç biri uymuyor , bilmeden konuşmayın çünkü daha anlatmadığım çok şey var
Beni hatırlamayan birinin nasıl beni tekrar hatırlamasını sağlarım?