Delirdimmm, olay çikardim, en kötü şeyleri
söyledim. Eşim bana deli gibi asik, ben sanirdim gözü kimseyi görmez görüyor ama. kendime gelemiyorum. Sizce normal mi boyle tepkim?
Seni çok iyi anlıyorum ben de kafayı yerdim ama kimi insan hiç umursamıyor ne var bunda diyor geçiyor oyle olmayo çok isterdim. Ben kendi kendimi yiyorum hergun bu asiri kiskancligimdan bunun artik hastalık boyutu olduğunun farkındayım tedavi olmayı düşünüyorum. Yani eşinin o fotoğrafı beğenmesi bence kabul edilemez sen aynı şeyi yapsan sende suçlu olurdun. Ama lütfen kendini hırpalama çünkü değmiyor erkekler bizim givi fusunmuyor biliyorum elinde değil Şu an senin için de üzüldüm çünkü hissettiğin şeyleri biliyorum
Evet aynen sizin durumdayim bende😞 kendimle baş edemiyorumm artik, Bende tedavj olmayi duşunuyorum. Yolda gidiyoruz karşıdan çekici sandigim bir kiz gelince deliriyorum acaba bakucakmi, bakmak değilde görmesini istemiyorum. Eşimin gözüne güzel gözükür falan saçma şeyler düşünüyorum. Tüm bunlardan ziyade geçmişinide kiskaniyorum. Kafam çok dolu. Biktim😒 sizin ilişkiniz sürüyormu?
Ahhh resmen iç sesim. Aynı şeyleri yaşıyorum evet ilişkimiz devam ediyor evlilik düşünüyoruz askere gidecek. Bu yaşadığımız durum sadece bize zarar veriyor hastalık sahibi oldum bu kadar düşünmekten her gece geçmişinde yaşadıklarını düşünürüm. Buluştuğumuz da kalabalık yerlere gitmek istemem zaten insanlar yarı çıplak dolanıyor artik kıskançlığım çok çok üst boyutta ve bu beni çok yoruyor artik. Peki bunu eşinize çok yansıtıyor musunuz ben yansıtıyorum elimde değil hatta bazen suçluyorum onu yersiz yere iyi katlanıyor bana
Aynen bende öyleyim ya, yeni evlendik 1 bucuk aydir falan, mesela her kes bal ayi düşündqgünde hani pilaj tatil iyi oluyor, ben çiplak kadinlar düşünüp deliriyordum. Gitmedik iyi ki)
Bende oyleyim suçluyorum, o yok sana öyle geldi diyor bende deliriyorum gözümle gördüm diyorum🙁 beni çok seviyorum bunuda biliyorum eminim ihanet etmez biliyorum, amaa başkasina bakar ihtirasi kalkar bilmem ne olur. Tehdid ediyorum hep beni doğru düzgün tanimiyon çok emin olma benden , başkasina giderim bilmem ne.
Ama içim soyumuyo rahatkamiyo bi türlü.
Ve saniyorumki beni böyle o yapti, ben böyle değildim.
Mesela atiyorum bu like konusu kapandi. Her şey normal iyiyiz, televizyon film izliyoruz, filmde bir kiz goruyorum o likr etdigine benziyor yeniden aklima geliyo yeniden ayni kotu duygulari yaşiyorum kotu laflar etmeye başluyirom.
Geçmişinde hep bi şeyler ariyorum, durmuyorum hiç. Sürekli arayişdayim. Geçmişte biriyle seks yaptigi başkasina dokunduğunu düşünüyorum ölüyorum🙁 ama kendiminde geçmişte flört etdiğim oldu , kendime diyorum sendede oldu ama rahatlamiyorum.
Bana mesaj atarsanız cpk sevinirim anlattığınız herseyi yaşıyorum anlattığım arkadaşlarım beni hep yadırgadı buna bi çözüm bulmamız laizm
Belkide askere gitdiyi için kötü değil iyi oluyorsundur eminim🤣 kafan rahat olur orada kiz falan yok)) ama sağlıksız biz🙁 aslinda ben düşünüyorumda galiba biz şu kişileri kisakanmiyoz aslinda, hani men demiyorum başkasi eşime baksa deliririm evet oda beni kizdirir ama eşim baksaaa kendimi kayb ediyorum. Bizimki özgüvensizlikmi acaba? Hangi burcsunuz? Sevgilini ne burcu?
Takip etdim, sizde beni edin) mesaj ata bileyim
Cevap
5Cevap
Sen erkeklerin iyiliği için onlarla iletişimde olma. Aldat onu ya da başkasıyla konuş.
Nasil yani?😕 banamı hak verdiniz eşimemi anlamadim
Eşine.
seni kıskandırmak mı istiyor ne
Üfff oradakileri ne dert ediyon. bakar geçer
Allah başka dert vermesin
Kızı takip etmiyorsa sorun yok
Takip etmiyor, ama eski tanidiği biri sanırım
Verdiğin tepki normal. Eski tanıdığıysa beğenmesi saçma. Ben olsam kıyamet koparırdım
Yani ilişki yaşadiği biri değil, hani arkadaş grubunnan gibi.
Demekki özellikle hesabına girip bakmış. Neden hesabına girdiğide bi soru işareti
Aynenn, kiz influncer model gibi bi bok, keşf etdede karşısına çıkmış ola bilir ama ozellikle girmiş bencede
Keşfetine özellikle eski arkadaşı çakmasıda ne kadar büyük bi ihtimal. Valla bende kendimi çok kandırdım olan bana oldu
Senin tepkinde eşinin yaptigida normal.
Nasıl yani?
Esin demekki sende görmediklerini orada görmüş ve ilgisini çekmiş yanlış ama normal sende tepkimi koymuşsun bu da normal.
Eşine orada gösterilenler o göster.
Eşime dedim bende başkalarinij p…sini beğensem hoşuna gidermi.
Bir erkeğe değilecek küçümsedecek her şeyi söyledim
Bunları söylemen sadece olayları büyütür evet haklısın sen ama eşine daha seksi ol seninle herşeyi görsün yaşasın ki dışarıya bakmasın.
Olan olmuş
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?