Şarkısı bile var bunun😃
https://m.youtube.com/watch?v=40AQBO2JVWo
Selam💙
Çok sevdiğinizi düşünün karşılık alamıyorsunuz tam siz vazgeçiyorsunuz artık alışmaya başlıyorsunuz ama bu seferde karşı taraf rahat durmuyor bu sizin için bir şey fark eder mi?

Heves kırıldıktan sonra düzelir mi?
Öncelikle ben birini sevip birilerinin arkasında koşturmam hep onlar gelir ve ben dönüp onları canım isterse severim istemezse sevmem.
Ama diyelim ki sorudaki gibi ben birini sevdim sevdim de olmadı vazgeçtim ( ki asla gerçekte vazgeçmem mutlaka alana kadar uğraşırım vazgeçişim vazgeçme numarasıdır sadece) neyse ben vazgeçince bu da gelip beni sevmeye başladı vs geri döner sevmelere devam ederim. Bir süre sevdikten sonra beraber en tepelere çıkarız. Mutlak surette onu o sevgimin en tepesindeyken aşağı iterim. Beni peşinden koşturup koşturup sonra da üzmenin cezasını ona yaşatırım. Çok güzel karşılıklı severken ben sevmekten vazzzz geçerim yani. Sonuçta vazgeçmek benim tekelimde değil mi kardeşim defolsun gitsin. Ben onu ilk sevdiğimde bana yüz vermeyen hiçbir rintintinle asla gerçek bir birlikteliğim olamaz… aşağı düşer o.
#su
Bu benim başıma geldi. Senelerce birisini çok sevdim kendisine de söyledim ve defalarca reddedildim. Zaman geçti unutmaya içimde bitirmeye çalıştım bir nevi yok ediyordum içimde ama çok zordu dışalayıp soyutlamaya çalıştım içimi ona karşı soğutmay çalıştım seneler sonra mesaj attı geldi buluştuk ve ben ona bi şans verdim onun bana vermediği şansı ama sanırım vermemeliydim eski sevgilisinden ayrılmış uzun süre önce hatta onlayken de beni düşünüyormuş falan filan. Ben tabi çok sevinmemle birlikte çok da zorlandım içim onu almıyordu zamanında çok güzel gelen kız bana çok çirkin gelmeye başlamıştı ve ben onu her haliyle gördüğüm şeylere rağmen kabul ettim ama olmadı sevmeye çalıştım tekrardan ama yok olmuyordu ben artık eskisi gibi değildim donuk yaşamaya başladım ayrılmadım da çünkü o üzülür diye kıyamadım ve sürekli kendimi eskisi gibi sevmeye zorladım. En zor zamanım da bile benimle kavga ediyordu ben alttan alsam da bir yerden sonra patlıyordum kavga büyüyordu. Sonra ne oldu biliyor musunuz beni babasına anlatmadığı için ben onu rahatsız etmeyip başını derde sokmamak için aramadığımdan dolayı haa bu arada sürekli de fırsat buldukça konuşurduk hem sesli hem görüntülü ama beni terkketti bir cümlede hiç zorlanmadan.
Vazgeçtiysem eğer o saatten sonra sevmesi fark etmez.
Soruya hosssgeldiniz
Dkkdkdk
Vazgeçtim demekle vazgeçmiş olmuyorsun ama en azından bir başlangıç. Vazgeçen taraf artık sevmiyorsa o zaman vazgeçilen ağzıyla kuş tutsa bile faydası yok.
Şarkı sözü bile var yarın hatrımı sorsan ne olur bugün hevesimi si##tin bir kere😌
shsjs lan sesli güldüm :D evet şarkısı bile var “yürüüü anca gidersiiin” 😅
Dgdfs O şarkının da devamı var en güzel elbiselerini giyip önünden geçeceğim sana da Bakmayacağım 😌😂
Yıldızın söylediği daha güzel :D atarlı giderli severisss
Ben yıldız tilbeyim😃
Reda Tilbe 😅
Teşekkürler 🌟cım 😃
Rica ederim kıymetlimiss😃
Cevap
31Cevap
Kalbimde hala varsa evet bir manası olur. Ama yerinde yeller esiyor ve hatta bir başkası taht kurmuşsa neye yarar
Hayır etmez.
Ben köprüleri yakar öyle vazgeçerim dönüşü olmaz.
Ben vazgeçmem sonuna kadar giderim
Ben soguduysam bitmiştir o iş
Selam gadası 🙃
Tek taraflı sevgi birşeye yaramaz.
Vaz geçtiysem beni sevmediği için vaz geçmişimdir. tekrar severse düşünebilirim
Yani ben tam anlamıyla vazgeçmem. O alma verme dengesini oturtmaya çalışırım. Bir taraf çok vericiyse diğer taraf alıpta vermiyorsa öyle olursa vazgeçerim ancak ben veriyorsam o da veriyorsa o dengeyi kurmak için uğraşırım
Ben vazgeçtiysem artık her şey için çok geçtir..
Hemde çift nokta..
Evet
Farkeder tabiki okadar bir gülsün olay biter sevmişim karşılık alamamışim falan 😁😁 sevmek güzel olay kardeşim karşılığı olmasada sevmek güzel şey illaada karşılık versin diye seversen ayıp olur 😀😀 ben 15 16 yaşlarında cok sevdigim birinden ayrilmistim istemeye istemeye yillarca peşinden koştum cahildim de abuk sabuk şeylerde yaptım temelli bitti ama şu an 30 yaşındayım hala kalbimde unutamadim ve inanirmsin 3 4 sene önce ona benzeyen saçı olsun yüzü hemen hemen bi çok yönüyle ona çok benzeyen biriyle tanıştım evlendim hatta 1 aydır ayriyiz onunlada ama olsun gerçekten seversen inanki karşılığı elbet geliyor guzel KARDEŞİM
Vazgeçtikten sonra bir önemi kalmıyor. Ağzıyla at tutsa getirse nafile. Biner ata krallar gibi giderim.
O o’nun sorunu benım umrumda olmaz. Gitsin ötede seviyor mu , sövüyor mu benı karıştırmadan yapsın ne yapacaksa
Owww bu çok sert olur fjgjg
Çok naif degıl mı ya 🥺 arkasından salllamam , abuk subuk taciz etmem. Kendıne ıyı bak der çeker giderim.
Kendı kendıne ne yapacaksa yapsın
Çok naif😓
Bence de 😏
Bizüm için farketmez… oldu da bende duygular bitti , öldü gitti. o gelene kadar
Geçmiş olaa
- Evet, fark eder: Sevgim solduğundan değil - O istemediği için bırakırım bırakırsam.
Dolayısıyla; isteyip elini uzattığında ben orada olurum, ne kadar uzakta olduğu önemsiz.
- Evet, düzelir: Geçici değilse...
Hislerim bitmişse değişmez ama zorunlu bir vazgeçişse bu her ne kadar kırgınlık olsada ve karşımdaki kişide cidden seviyorda zamanla düzelebilir
Vazgeçmek benim için basit bir olay değil o yüzden bu kararı almışsam gerçekten çok yaralanmışımdır demektir o yüzden asla dönüşü olmaz
Bana hayır dedikten sonra asla geri dönüşü olmaz cunku reddedilmeyi hazmedemem gururum onemli.
Anlamadım, soru açık değil. Soruya göre vazgeçmemiş gibi yapan birisinden bahsediyorsun. Ben vazgeçtikten sonra, selam bile vermem.
Ben vazgeçtikten sonra ne olup bittiği çok da önem arz etmiyor. Her şey zamanında güzeldir, zamanında da yaşanmalıdır.
Benimle oynadığını düşünürüm. Zamanında karşılık verseymiş o da bana ne. Yoluma bakar giderim arkama bakmam.
Bir insanın olmazsa olmazı değilseniz eğer, olsada olur olmazsa da oluru olmaya gerek yok.
yok.
under my in dick kasımpaşa
Vazgeçtiysem sevip sevmemesinin önemi olmaz
bazı şeyler zamanında güzel... elbette fark etmez o saatten sonra
Hevesse zaten geçer. Eğer cidden seviyorsan aynı heves devam eder ve mutlu olursun.
Ben kaybettiğime üzülürüm , vazgectigime değil o yüzden umrumda olmaz
Hayır hiç farketmiyor çoktan kaybetmiştir ve çoktan benim için bitmiştir.
Önemli olan benim sevdiğim zamanda sevmesi aksi taktirde beni sevenlerle ilgilenmiyorum
Bende geri dönüş yok. Kendi yoluma bakarım.
Belki o ondan vazgeçilebilir ama sevmekten vazgeçiliyorsa sevmemiştir
Affeder birlikte olurum çünkü kolay kolay kimseyi sevmiyor bu kalbim sevdimide çabuk ayrılamıyorum.
Insanlar degerinizi hep ellerinden gittiginizde anlar
Ben elimden geleni yaparım baktım hiç pas vermiyor kendi yoluma bakarım.
Kalbimde öldürdüğüm birini bir daha yaşatmam. Sevmesinin anlamı yok.
Bunu yasamadim ancak yasasam bi anlami olmazdi.
Ben vazgeçtikten sonra ne anlamı kalıyor ki, zerre umurumda olmaz
Geçti Bor'un pazarı, gitme de zaten, her şey pahalı.
Vazgeçtiysem olmazdı o iş. Kendimi iyi biliyorum bu konuda.
Vazgeçtiğim geçmişte kalmıştır birdaha sevse değişmez
Sonuçta vazgeçmişiz bir değeri olmamalı tabi ki ancak tam vazgeçmişken geri dönüt almak üzücü olabilir.
Peki ne değişti de beni sevdi? Bugünün dünden farkı ne
Bebito dişil enerjine aşığım xper4 olsun gelicem anladın sen whzhwjjzjsjs
Bnce kalbin sogumuştur yani aynı hislerle bir daha olması zor olur
Vazgeçersem bir kere geri ye asla dönmem oyle bi yapim var
Ben vazgeçilmiş biriyim zaten
Ben vazgeçmişim, önemi olmaz benim için
heycan desen var
Zamanında sevseydi umrumda olmaz
Düzelir ama inanmam lazım
Vazgectikten sonra ne anlamı var yoluma bakarım
Haberim olcağını pek sanmıyorum
Ben vazgeçmişim bir kere umurumda olmaz
Ben vazgeçtikten sonra bir anlamı kalmıyor
Eder tabi. Çünkü muhtemelen vazgeçememişimdir.
etmez. ben vazgeçmem, vazgectiysem bitmiş demektir
Fark eder, hala seviyorsam.
Eder tabiki neden etmesin
Eder
ben bitirdiysem biter
Yoooo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?