İstemeden, iki tarafta severken elinizde olmayan sebeplerle ayrıldığınız, ayrılık kararı aldığınız oldumu?

İstemeden, iki tarafta severken elinizde olmayan sebeplerle ayrıldığınız, ayrılık kararı aldığınız oldumu?
Sevmekten daha önemli kavramlar var.. aslinda insanoglu aptal varliktir bu konuda. Seviyorum ama mutsuzum.. bu sevmek degildir..
Insan'in bir baska insani sevmesi sart degil.. bir nesne'yi dahi sevebilir.. mesela bir sanat aletini kullanarak sevgi alabilir. Hayati paylasmak kucuk zevklerdir.
Severek ayrılmak lafı bana saçma geliyor açıkçası özellikle iki tarafta birbirini sevdiğini söylüyorsa ama kendince bazı saçma sebeplerden ayrılıyorlarsa burada kesinlikle sevgi yok varsa da tek taraflı. Çünkü insan sevdiğinden ayrılamaz Sevgi zaten öyle hemen her zorlukta ya da ilk zorlukta birbirinden vazgeçmek demek değildir zaten her zorlukta ben hemen sevgilimden sevdiğimden vazgeçeceksen bu gerçek bir sevgi değildir Sevgi Bu demek değil sevgi savaşmak mücadele etmek emek etmektir bana göre o yüzden dediğim gibi iki taraf da birbirini seviyorsa kesinlikle ayrılmaz Ayrıca dizilerde falan da yaşamıyoruz genel olarak hayatımız herkesin aynı yani kimse kimsenin başına silah dayamıyor ya da sevgilinden ayrılmazsan sevgilini öldürürüm gibi tehditlerde bulunmuyor o yüzden olayları çok fazla abartıp dramatize etmeye de gerek görmüyorum.
Hayatın akışı bazen insana istemediği kararları alıp uygulama zorunluluğu getirir. Bunun içinde ayrılık kararları da vardır. İstemesen de ayrılık kararı alıp uygulamak zorunda kalırsın ve bunu yaşadım.
Evet oldu. Ben onunda istemediğini düşünüyordum ama onun ailesiyle aynı düşüncede olduğunu gördüğüm için kabullendim. Ömür boyu mutluluklar diliyorum ve hep öyle olması için dua ediyorum.
EİG için teşekkür ederim.
Rica ederim 🤗
Cevap
16Cevap
Olmadı hiç
oldu cok agzına ediliyor ama zamanla alışıyorsun zaten devamında yine ayrılık vardı imkansız bir ilişkiydi hayla seviyoruz ama o başka kollarda ben başka kollarda unutuluyormu unutulmadı ama eskisi gibi acıtmıyor geçiyor
Cevabı Zekai abi veriyor :)
https://www.youtube.com/embed/twy5xyjZffUBenim öyle yaşanmışlıklarım olmadı. Görücü usulü evlendim , halen daha evliyim. Bir başlangıç var ama ayrılık henüz yok , şükür.
☺️ istemediğimiz bir şeyi kimse yaptırmaz bana, ayrılık akla geliyorsa beyin mükemmel bir organ ve diğer tüm organları ona göre sevk ve idare ediyor.
İstemeden can yakmayı sevmem neysem oyum elimden geldiği kadar uğraşırım sonuna kadar
Olmadi ben kolay kolay kimseyle beraber olmam
Bu çok saçma geliyor bana sevdiğim insandan beni kimse ayıramaz seviyorsam hiç bişey bahane olamaz.
Çocukluk ilk gençlik dönemlerimde olmuştu. Artık olgunlaştım. Aklı önde tutmayı öğrendim. 😎
İstemeden engelleyip ayrıldım. Mecbur kaldım hareketleri değişmeye başladı. Karşı taraf istemedi ama , hemde üzüldü, yalan olmayacaktı.
Unutmam o kokunu burcu burcu
Ben yatak döşek hasta yatıyorum
Sen gelmeden olamam ki taburcu hahaa
Bir dönem evet..
Oldu maalesef.
Evet oldu maalesef
iki taraf seviyor ise ayrılık olmaz :D
Evet...
Olmadı
Evet oldu
Evet maalesef
Olmadı