Ortalama 9 günde bir arkadaşım evleniyor. Bir de altın takma sorunsalı var.😃 Gitsen olmuyor gitmesen olmaz. Neyse sizde bu yaz evlilik düşünüyor musunuz?

Ortalama 9 günde bir arkadaşım evleniyor. Bir de altın takma sorunsalı var.😃 Gitsen olmuyor gitmesen olmaz. Neyse sizde bu yaz evlilik düşünüyor musunuz?

Bu devirde evlenenin de evlilik düşünenin de vay haline... Evlenmeyi düşünmüyorum ben şahsen evlenirsem de düğün yapmam, kim verecek o kadar parayı. Hadi diyelim parayı verdin düğünü yaptın, sana kim altın takacak da düğün masrafını karşılayacaksın. O yüzden en iyisi evlenmeyeceksin kafan rahat bi şekilde gezeceksin. Boşanma düşüncesi de olmaz hem bu durumda.
Evlenenleri görünce ister istemez düşünüyor insan. Ben de düşünüyorum ama en az 1 yıl sonra, he bunu düşündürecek biri olmasa düşünmezdim. Bazen de kötü anılar akla geliyor diyorum kızım manyak mısın? Ne derdin var her gün elin adamına yemek yapıp salona attığı çorapları toplamaya çalışıcaksın da bir de üstüne laf işiticeksin. Kaynana, görümce derdi desen ayrı. Öyle cevap vermeyi becerebilen biri de değilim hem saygıdan veremem. Bak keyfine, "premsesler gibiydim ben baba evinde 👸🏻" modunun keyfini çıkarıyorum şu an. Zaten öyle düğün filan pek benlik değil. Önümdeki 5 yıl içinde çocuk sahibi olacak kadar evlensem iyi olur çünkü 30'dan sonra bebeğin peşinde koşmak zor. Olmazsa da nasip kısmet. 🌸 Kısacası birinin beni ikna etmesi gerekiyor her gün yanında sevdiğin insanla uyanma fikrine. 😊
Yoo nerden çıktı 😂
Aradığım beyefendiyi bulursam neden olmasın ama benim için asıl mesele çocuk yapmakta hiç istemiyorum. Çocuk büyütmek bu devirde çok zor. Tiktok, İnsta derken çoğu gencin psikolojisi bozulmuş durumda. Bir çoğu arkadaşım dış görünüşünden memnun değil, genç yaşta estetik olan dolu. Belki başkaları ne var bunda diyebilir ama insana kendini yetersiz ve çirkin hissettiren bir ortam oluştu. Ve bence hiç hoş değil. Daha bir sürü sorun var ama uzatmayalım. 😅
Bilmiyorum düşünür müyüm ki 😅
Cevap
36Cevap
Düşünmüyorum
Düşünüyorum ama bu zaman değil. Belki 3 5 yıl sonra. Her bu soru sorulduğunda bana, 3 5 yıl diye diye bu yaşa geldim 😏
Bana da bazen, "torun sevelim" diyorlar. Anında oradan başka yere ışınlanıyorum, anlıyorlar 😄
İlla benden olacakmış, öyle yemezler 😅
Uzun ve zahmetli bir iş 😄
Kardo, beni kendine bağlaması zor. Cesur bir kadın lazım o daha zor 😄
Ben varım arkadaşlar😂😂 sakin
Çocuğumuza annelik yaparım🥰🥰
Yok ben altınlar onların olsun. Böyle iyiyim..
@Atlasimcanım Harfi harfine benim buraya yazacağımı yazmışsın.
Şu an boşanma aşamasında olan bir insan olarak ben de tavsiye etmiyorum. Evlilik, kadın-erkek arasında olabilecek en saçma ilişki biçimi. Şekil ve içerik şartlarını kanun koyucunun düzenlediği, kadın ile erkek arasındaki ilişkinin toplum gözünde "meşru" kabul edilmesi için bireylere dayatılan bir ilişki.
Deli dolu aşık olursam canımdan öte sevresem tabi aynı şekilde bana deli dolu aşık beni çok seven bir "adam"bulursam neden olmasın 😃🤭
Düşünüyorum birkac sene sonra olabilir. 22 yasindayim. Belki 27 ve sonrasinda olabilir. Dogru insanla yapmak önemli. Insallah istedigim ve hayalimdeki gibi bir evliligim olur. Evlilik kimi zaman imtihan kimi zaman şükür sebebi oluyor. Allah karşıma şükür sebebim olan bir beyefendi çıkarsın inşallah. Evliligi ve hayati paylasmayi kavrayabilmis biriyle evlenmek muhim. Diger turlu kari koca olunmuyor ne yazik ki.
Bu videonun devamini biliyorum. Ilber Ortayli'ya sorulmus bir soruydu sanirim. Ne gerek var, kim ugrasacak diyordu😁
Evet yalnız yaşamaya alıştım, tüm vakti kendime harcıyorum diyordu.
Evlenenlerin hiç birine gitmedim evlenmeyi şu an için düşünmüyorum ama kader bu belli olmaz.
Umurumda bile değil
Kim birbirini sevdiği insan ile ciddi bir sorumluluk alarak mutlu ve huzurlu bir yuva kurmak üzere hayatlarını birlestirmek istemez ki?
Evlilik hâlâ gerçekleştirmek istediğim en guzel hedefim.
Düşünüyorum ama acayip masraf. Birde o dediğin gibi sana yakışan altınları borç gibi düşün onların düğününde çocuklarının sen takıcaksın bana öyle dediler ne diyorsunuz dedim, bir de ordan masraf yeminle.
Zengin aday bulunca evlenmeyi düşünüyorum.😂
Bu yaz değil, birikim yapıp uygun birini bulunca düşünüyorum.
Ben varım kral paraya gerek yok direkt evlenebilirz🤣😂
Asgarı alıyorsan yeterli smskskksks
Öğrencilik daha yeni bitti gelir ayda 0₺.
Taş yemeyelim sağ ol 😂
Begendım senı😉
Düşünüyorm ama sadece bir düşünceden ibaret kalabilir
Evlenip ne yapcam ya durduk yere masraf. Evliliğe vereceğim parayla balkan turu yaparım daha iyi.
Evlilik demek cebinden sonsuz miktarda para çıkması demek. Zenginsen evlen. Zengin değilsen bu devirde evlenilmez.
evlilik yeryüzündeki iki insanın birbirine yapabileceği en büyük kötülüktür. 18 yaşındayken de hayallerim arasında yoktu, 10 yıl geçti hala yok. düşmanların ateşkesidir, kesinlikle düşünmüyorum.
Evlilik düşünmem için çok erken, önceliklerim var. Onları tamamladığım zaman karşıma evlenmemi düşündürecek biri çıkarsa eğer neden olmasın.
Yaşımı evlilik için küçük buluyorum
(21yasundayim)
O yüzden şu an gündemimde böyle bir şey yok
İleride isterim
28-30 gibi
Çok net. dd
şu an hayır ileride ne olur bilmiyorum bu konular beni geriyor strese sokuyor çunku evlilik buyuk bir sorumluluk
Sevmek ve sevildiğini bilmek.. O kadar uzak geliyor ki bana..
Böyle birini bulmadığım sürece evlilik uzak..
Aslında olabilir ama erkekler artık zor evlenmek istiyor özellikle 33 -37 yaş arası ben böyle rahatım diyor pufff :((
Çocuk sahibi olabilirim dediğim zamanda çıkarsa karşıma kendime uygun hafif zıt bi erkek neden olmasın
Ben düşünüyorum da tek başına olmuyor o işler tabi😂
Düşünmem😅
İşim gücüm denk olmadan maalesef böyle bir düşünceye girmem
Hayır
Sonraki yaz da düşünmüyorum
2023 yazı da dahil ajs
Evlenmeyi düşünüyorum ama doğru zamanda. Şu an sırası değil. Altın takabiliyorsan ne mutlu sana :)
Evlenmeyi düşünmüyorum bekarlık sultanlıktır diyenlerdenim
En az bi 5 senesi var ya şimdi evlenip napayım dmgkdk
şu an için hayır 😂 şu an onun sapı bunun çöpü modelindeyiz
çok düşünüyom kanka. kriterlerimi krşılıyan adayı bekliyom
Ne münasebet, evlenip napcam.😅
Yok yok evlenmeyi düşünüyorum ama şimdi erken. Bir iki yıl daha geçsin, hâlâ yaşıyorsam, inşallah.
Öyle bir derdim yok..
Birini tanimak lazım bu yaz evlilik çok erken olur düşünmem normalde düşünüyorum 9 günde erken yaş geçtikçe insan hata yapmayayim derken dahada zor karar veriyor
zengin olan evleniyor aga paramız yok 3 kuruş maaşla ne evliliği
Zor soru ama;
https://youtu.be/dyXLWAzI-sUahahaahahahah! Harika bir soru öncelikle.
Düşünmem teşekkürler.
Henüz hayır düşünmüyorum
Şu anlık için hayır 😁
Şu an boşanma aşamasında olan bir insan olarak tavsiye etmiyorum
Eşim karakterli dürüst bir insan olsaydı evliliği sevebilirdim..
Düşünmem için bil bakalım ne eksik
Knk biri yokki evlenmeye dhshxhb
Düşünmem küçüğüm ben 😅
Takma altin 20 tl ver yeter 😂
Altın takicaksan olur
İşim gücüm yok, okuyorum ne evlenmesi
Kızmadım ki
Olabilir doğrudur
Aşkından gebersemde heralde evlenmem bu devirde😂
Ben 24 yaşındayım benim yaşımda bile evleniyor arkadaşlarım falan ama bana erken geliyor çünkü evlenince yaşlanmış gibi hissederim diye düşünüyorum.
hem birikmiş param yok düğün için hem de uygun bir hanımefendi bulamadım. (işsiz değilim)
onunla evlilik düşünüyorum ama tabii daha çooook erken..
Bu yaz değil öbür yaz
Tüm şartlarım ve imkanlarim olmasina rağmen şimdilik hayır ileriki yillar ne götürür ne getirir bilemiyorum
Düşünmüyorum şu an benim için zor geliyo ve paniğe kapılıyorum şu an için bekarlık daha ferah geliyo
Mevcutta evliyim zaten
Evliym zaten
Yook şu aralar düşünmüyorum.
İlişkimiz ilerlerse neden olmasın
Ne bu yaz ne sonraki yazlarda evlilik düşünmüyorum
Zengin koca olursa nikahı basarım 😅
Düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?