Yani aranızdaki yaş farkı birazcık fazla gibi geldi. Şöyle en fazla 3 yaş fark olsaydı daha iyi olurdu. Aman neyse ya baban değil de abin yaşındaymış. Buna da şükür diyerekten asıl konuya geçiyorum.
Malumunuz son dönemlerde genç kızlarımızda olgun erkek sevme modası başladı. Fakat tehlikenin farkında bile değiller. Aradaki yaş farkı çok olduğunda aklıma sevgi değil de fantezi geliyor. Sadece farklı bir heyecan yaşamak adına birbirlerini tercih ediyorlarmış gibi. Şöyle düşün sen 20 yaşındasın ve 35 yaşında biriyle berabersin. Bir beş yıl sonra seninki pert olacak. Ne dış görünüş kalacak ne de hayata olan neşesi. Fakat sen hala genç ve güzel kalacaksın. Bu sebepten dolayı da aranızda anlaşmazlıklar çıkacak. Bu anlaşmazlıkları ne örnek verilebilir? Kıskançlık örnek verilebilir. Yaşlı olan taraf kendini ilerleyen zamanlarda yetersiz hissedeceğinden dolayı genç olan tarafı kıskanmaya başlayabilir. Kıskandığından dolayı da hayatı zehir edebilir. Dolayısıyla uçurum yaş farklarını ilişki de sağlıklı bulmadığımı belirtmek istiyorum. İnsan sadece anı değil geleceği de düşünmeli.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- m+1 yıl
Yedi çok büyük bir fark değil emin ol Ben senin yerinde olsam birazdan büyük biriyle konuşurdum yediye kadar çıkardıysan onada çıkartır sın büyüklerle sohbet içine girmek daha iyi oluyor.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet daha anlayışlı
Selamlar,
Benimde sevgilim ile aramda çok ciddi bir yaş farkı var. Bunu bizden başka herkes dert ediniyor ama bizim umurumuzda bile değil. Bence senin de umurunda olmamalı. Yaş sadece bir rakamdan ibarettir. Burada önemli olan gerçekten içine sinmesi kişinin. Onu gerçekten sevebileceğine ve mutlu olacağına inanıyorsan bir yola çıkmalısın. Burada tip önemli değil diyorsan o zaman karakter öne çıkıyor. Karakteri, tavrı ve duruşu içine siniyorsa yaşı kesinlikle problem etme. Bu kafaya takacak en son şey olacaktır senin için.
00 Yorumla
- u+1 yıl
Merhaba, aranızdaki yaş farkında bir sorun yok ama anladığım kadarıyla siz bu kişiyi tam olarak beğenmemişsiniz yani o yüzden birbirinizi oyalamadan bence başlamadan bitirin bu işi. Sonu hüsran ve hayal kırıklığı olacak yani net bir şekilde gözüküyor bu. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
- +1 yıl
Ben ilişkilerde yaş farkına çok fazla takılmıyorum zaten takılacak olsam şu anki sevgilimle beraber olmaz ve bu kadar mutlu olmazdım iyi ki takılmamışım iyi ki şu an sevgilimle beraberim çünkü böyle bir mutluluktan mahrum kalmak istemezdim, sana da tavsiyem ilişkilerde sayılara çok fazla takılma boyu kilosu yaşı çünkü gerçek sevgi Gerçekten böyle şeylere bakmıyor sadece iki insanın karakterine yüreğine birbirine olan hislerine bakıyor
Dış görünüş konusunda da şunu eklemek istiyorum yakışıklı diye beraber olduğun kişiler seni üzdüyse çirkinler seni üzmeyecek diye bir şey yok çünkü her insanın karakteri farklı gerçekten dış görünüşü kötü olup çirkin olup ve aynı şekilde kalbi de o kadar kötü olan insan var ki o yüzden dediğim gibi sen dış görünüşe fazla bakma güzelmiş çirkinmiş bunları aldanma kalbin kime atıyorsa Sen gerçekten kendini mutlu hissediyorsan onunla beraber ol13 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim en güzel açıklamayı sen yaptın kafamda birşeyler oluştu şimdi. Peki senin sevgilin senden kaç yaş büyük.
- +1 yıl
Çook yaş 😄
- Soran+1 yıl
Peki anladım 😄
- s+1 yıl
Selam,
Genel kültür düzeyleriniz, aranızdaki duygusal paylaşımlar, birlikteyken keyifli zaman geçirme, birlikte eğlenebilme gibi temaların içini doldurabiliyorsanız aradaki yaş farkını hiçbir önemi yoktur, yaş sadece bir rakamdan ibaret kalır.00 Yorumla - +1 yıl
Olgun ve tecrübeli erkek sana olgun davranır, trip atmaz. Nazını çeker, anlayışlıdır. İlgi, şefkat ve sıcaklık gösterir. Sevecen olur ve iltifat ederek seni iyi hissettirir. Saygı duyar ve narin davranır. Hayır demez ve yapıcıdır. Seni cinselliğe tecrübesi ile hazırlar ve yaşatır. Tadını alınca vazgeçilmezin olur.
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok tecrübesi varmış gibi gelmedi ama daha çok işiyle meşgul gibi
- +1 yıl
Yaş; Kağıt üzerindeki rakamsal bir değerdir. İnsanlar karşılıklı birbirlerinin duygu ve düşüncelerini anlarlarsa yaşın ne önemi var ki? Önemli olan sevmek, ilgi göstermek, saygı duymak ve güvenmektir.
- Soran+1 yıl
Anladım teşekkür ederim
- +1 yıl
niye her kızla olan birini tercih etsin ki belliki kuklancak birini arıyor anca skor olur onun için hem cinsellik nasıl olsa öğrenilir tecrübeli biri sadece dezavantajdır seni başkalarıyla kıyaslamasını istemiyorsan
- Soran+1 yıl
Cinsellik tecrübesi varmış gibi gelmedi bana çünkü yanımda çok heyecanlaniyor
- +1 yıl
bilgisinden anlaşılır zaten o
- Soran+1 yıl
Eğer çok kizla birlikte olmuşsa isteniyorum bunu bir sekilde öğrenmem lazım dinine bağlı biri olduğu için olmamıştır diye düşündüm
- Soran+1 yıl
İstemem yani
30 yşnda bir erkek senle ciddi düşünürse devam ama yok ciddi bir ilişki düşünmüyorsa anlaki senin tazeliğinden yararlanıcak. Bunu sen bilip sen karar vericen
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Anladım teşekkür ederim mantıklı geldi
- +1 yıl
Bence bu biraz karşıdakinin hayat görüşüne de bağlı eğer enerjiniz birbirine uyuyorsa anlaşırsınız. Böyle ilişkilerde genelde büyük olan taraf seni küçük görüp hareketlerini çocuksu bulabiliyor. Eğer içinde ona karşı sevgin de yoksa çekilmez olabilir.
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Bende daha çocuksu davranıyor ama
- +1 yıl
Tanıyan sensin eğer sana uyuyorsa kabul et ama unutma hayatını etkileyen Bi olay yani
Senin beş yıl sonra hatta bir yıl sonra olmak istediğin yerde onunla birlikte olmak istiyormusun her yönden sevmelisin yoksa bu katlanmaya döner Bi taraf surekli katlanır - Soran+1 yıl
Evet biraz daha düşünüp kararı mi verecegim
- +1 yıl
Biriyle konuşuyor musun?
Evet.
Tipini beğendin mi?
Hayır.
Kaybetsen üzülür müsün?
Hayır.
O zaman salla gitsin.
00 Yorumla Bir Atasözü der ki :
Köprüyü geçene kadar Ayıya Dayı derler
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Yani buradan neyi anlamaliyim bana güzel davranması beni elde etmek için mi
- Soran+1 yıl
Peki ne yapmam lazım illa bir yerde açık verecek henüz yeni yeni tanıyorum
- Soran+1 yıl
Asla kullandırmam ama saf görünmüyorum istesem bile konuşmalarımdan belli oluyor. ağırbaşlı davrandığımi söylüyor.
Kızım manyak mısın hem begenmemişsin hemde zaman geçince alışırım diyorsun sıkıntın mı var ayrıl gitsin
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Erkekler geç olgunlaşır çoğunluk için diyorum ciddi bi ilişki olucaksa yaş farkı normal 4/4 uyum bekleme anlaşırsın bence
11 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah
Aşk İlişkileri konusunda 919 cevap paylaştı. Anlasabilirsin. Ama içine sinmediyse neden zaman harcayasin
00 Yorumla- +1 yıl
En baştan böyle düşünüyosan sizden olmaz ilerde severim falan
00 Yorumla - +1 yıl
Tavrı huyu suyu iyi ise seni mutlu edeceğine inanıyor isen devam et bakalım.
00 Yorumla - +1 yıl
zaten kadında 23 erkekte 30 a falan denk gelir, yaş farkı yok sayılır
00 Yorumla - +1 yıl
Ne bu yavaş yavaş severim. Emin misin bu kadar basit olduğuna
00 Yorumla - +1 yıl
Senden büyük, tipini de sevmemişsin, neden kendini zamanla sevmeye zorlayacaksın ki?
00 Yorumla - +1 yıl
Böyle düşünüyorsan yol yakınken vazgeç, zamanla sevmek diye bir şey olmaz
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Tam olarak sen kaç yaşındasın o kaç yaşında. 7 yaş
Büyük bir fark değil bence.00 Yorumla- +1 yıl
Anlaşabiliyorsaniz , sana karşı hâl hareketleri uygunsa , seninde ona devam eder neden etmejsn.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. 7 yaş çok fazla değil. Ama içine sinmemesi yaş farkından daha kötü
00 Yorumla- +1 yıl
Çok uç bir fark yok aslında.. Neden olmasın..
10 Yorumla - +1 yıl
Sen belki anlasamazsin fakat kaderin seni ona yazmissa iyi ya da kötü fark etmez öyle bir anlaşır öyle bi aşık bile olursun ki sen bile inanamayabilirsin güzel kardeşim
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Kaç keredir görüşüyorsunuz? Adam ne iş yapıyor?
00 Yorumla İlerde sıkıntı oluyor benden söylemesi yıllar önce böyle evlilikler oluyormuş ama bu devirde olmuyor maalesef pişman olursun
07 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne gibi sıkıntılar olabilir
- Soran+1 yıl
7 yaş çok mu fazla
- Soran+1 yıl
Sevmiyorum
- +1 yıl
Anlasacagina inaniyorsan arkadaşlığını sürdür.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben 35 yaşındayım, sevgilim 22 yaşında. 13 yaş fark var gayet anlaşabiliyoruz. Ya sen olgun olmalısın ya o çocuksu olmalı.
00 Yorumla - +1 yıl
belki zamanla severim diye başlanılan hiç bir ilişkide sevgi duygusu oluşmaz iki tarafta acı çeker. daha fazla zarar vermeden ilişkiyi sonlandır
00 Yorumla Madem içine sinmedi neden kendini zamanla severim pozisyonuna getiriyorsun zamanla sevme boş yerede uğraşma
00 Yorumla- +1 yıl
Olgun ve mantıklı biri ise güzel olur 7 yas çok değil
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı. Beğenmediysen niye konuşuyorsun
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bilmiyorum mantıklı düşünmeye çalışıyorum sadece
- Soran+1 yıl
İşini kurmuş aynı meslekteniz şimdiye kadar bana iyi davrandi konuşması saygılı ona bir şans vermek istiyorum. Cok yakışıklı erkeklerle de konuştum ama hepsi çapkın çıktılar en iyi zannettigim kişi eski sevgilisi ile takiplestigini itiraf edip kendini savundu birde
- +1 yıl
Zaman herşeyi gösterir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Zamana bırakayım o zaman
- +1 yıl
Bencr de
- u+1 yıl
Seviyorsan anlaşabilirsin
00 Yorumla Sevmediysen neden konuşuyorsun?
00 Yorumla- +1 yıl
Sevmezsin deneme bile
00 Yorumla - +1 yıl
niye zamanla sevesinki kıızm baska birisi bul
00 Yorumla - +1 yıl
Zamanla hersey meydana çıkar
00 Yorumla - +1 yıl
Konuşuyorsan anlaşmışsın demektir.
00 Yorumla - +1 yıl
Aynı benim olay kopyası maşallah..
00 Yorumla Olmadı benle dend fhjfhjfjgjnrnfnnn
00 Yorumla- +1 yıl
İçine sinmediyse be konuşuyorsun
00 Yorumla - +1 yıl
sevmezsin. zaman bu devirde ilaç değil artık
00 Yorumla - +1 yıl
Ben 25 o 32 yasindaydi yurumedi
00 Yorumla - +1 yıl
sevmiyosan ne işin var adamla
00 Yorumla - +1 yıl
E konuşuyon işte anlaşabiliyon mu sen söyle
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Şimdilik evet
- +1 yıl
Demek ki anlaşılıyo
Çok önemli değil bence yaş farkı
00 YorumlaAcabalar varsa sonuç olmuşuz olur, zorlama
00 Yorumla- +1 yıl
Aynısını yaptım 6 yaş farkıyla, olmuyor ya
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
7 yaş bir şey değil bence, anlaşırsınız.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İnşallah
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Zamanla sevilmiyor inan bana.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden peki ya bana güzel davranmaya devam ederse
- Cevap sahibi+1 yıl
Olmuyor, maalesef olmuyor.
Ben denedim olmadı
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
yani dene gör belki tutar
00 Yorumla Bence anlaşırsın belkide seversin
00 Yorumla- +1 yıl
bunu zaman gösterecek bence.
00 Yorumla - +1 yıl
yani sadece sorun yaşsa sorun yok demektir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Tipini de çok beğenmedim aslında çok daha yakışıklılar teklif etti ama onlarında da huyunu beğenmedim bunun huyundan emin değilim ama şimdiye kadar iyi davrandı
- +1 yıl
yani önemli olan anlaşabilmek ve sana verdiği değer ilgi gerisinin pek bi önemi yok
- +1 yıl
Evet anlaşabilirsin gayette güzel
00 Yorumla - +1 yıl
Öyle olmaz zamanla falan
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Anlaşırsın
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Gerçekten mi
- Soran+1 yıl
7 yaş çok mu sence
- Soran+1 yıl
Yanıma yakışır mı peki
- Soran+1 yıl
Aslında çok büyük görünmüyor 27 gibi
- Soran+1 yıl
Ama 30 yaşında
Dene enazından
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Deneyeyim biraz daha
- +1 yıl
İstemem yan cebime koy gibi🙄
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Ne yapmalı peki
- +1 yıl
İstiyorsan istemeli istemiyorsanda boşuna hem kendi hem karşındakinin hayatına engel olmamalısın
- Soran+1 yıl
Sadece sans vermek istiyorum
- +1 yıl
Yahu brak şansı bu sayısal loto mu. Sana bağlanırsa ve sen alışamadım diyip çekip gittiğinde kocaman bir ah alıp yüreğine saplarsın
- Soran+1 yıl
Ama bana iyi davranmaya devam ederse kötü bir davranışıni görmezsem belki bırakmam. Ona en başından dedim istemezsem sonra konuşmamizi kesersek anlayışla karşılar mısın dedim evet dedi.
- +1 yıl
O zaman seni sana brakıyorum ve bu diyardan ayrılıyorum😀
- +1 yıl
Neden olmasın
00 Yorumla yaşın bir önemi yok
00 Yorumla- +1 yıl
Zorunda mısın?
00 Yorumla - Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi