Ben eski patronuma ne zaman yazsam canım der gayet sıcak samimi konuşurdu. Bir ay önce iş istedim yine aynı samimiyetle cevap vermişti. Bir hafta sonra da kalacak yer istemiştim bir günlük (otel sahibi çünkü). Gel demişti ben de ya yük olucam gibi düşünüp gitmemiştim. Sonra ne olduysa bir daha ne mesajlarıma cevap verdi ne de kalkıp otele gittiğimde karşıma çıktı; tele
fonda bugün yoğunluk var sadece merhabalaşabilirim ancak akşam olabilir dedirtti. Bilmiyorum art niyetliymiş diyenler oldu ama her açıdan düşünüyorum sıcak samimi davranan insan durduk yere neden bir anda mesafe koydu? Mesajımı açmıyor bile artık ki beni işe alacak olsa çoktan alırdı bu adam. O sürede başkası alınmış zaten işe de anlamadım bu işi
Çapkındı baya bu arada ama iki yıldır da evli belki değişmiştir
fonda bugün yoğunluk var sadece merhabalaşabilirim ancak akşam olabilir dedirtti. Bilmiyorum art niyetliymiş diyenler oldu ama her açıdan düşünüyorum sıcak samimi davranan insan durduk yere neden bir anda mesafe koydu? Mesajımı açmıyor bile artık ki beni işe alacak olsa çoktan alırdı bu adam. O sürede başkası alınmış zaten işe de anlamadım bu işi
Çapkındı baya bu arada ama iki yıldır da evli belki değişmiştir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gitmediğin için kırılmış olabilir belki gece geleceğini düşünerek planlar yapmış olabilir
İyi de böyle bir beklentiye neden girsin onu anlamıyorum aramızda bişi geçmedi ki hiç
Birgünlük yer istediğin için oda farklı düşünmüş olabilir her ihtimal var sonuçta
Ya zaten şu an yoğınlık var akşam olabilir ne demek bunu da garipseyen arkadaşladkm oldu akşam demesi garip mi sizce
Benim düşüncem çok çok hazırlanmış senin geleceğine
Özelden yazarmısın lütfen
Ekledim siz yazabilirisniz ben yazamıyorum