Merhaba arkadaslar 2018 yilinda KS den tanismis oldugum erkek arkadasimla evlilik hazirliklari yapiyoruz. Allah herkese nasip etsin.
Fakat yediremedigim birsey var bunu paylasmak istiyorum. Yaklasik 1 yil kadar önce kslerimizi 2018 yilinda kapatmis olmamiza ragmen erkek arkadasimi bazi dusunceler dürtmüş ksye girmis ve bir kizın cinsel sorusunu yanitlamis ve yetmemiş absurt bi fotosunu paylasmis kızla. Ben bunu nasil yakaladim derseniz yanlislikla bana hizliresim urlsini wpye atti. Geri cekti ancak nafile.. baya yedirmem zor oldu. Affetmek istedim ancak simdi bugun ben KS acmak istedim hem ailevi nedenlerimden dolayi hemde bunu sormak istedim. Sizin basinizdan böyle durumlar gectimi illaki bi yapan birdaha yapar mı? Yani bilemiyorum bazen öyle bir an geliyorki tercih edildigim hissine kapilip üzülüyorum. Kendisi 2 yildirda fazla ilgili degil. Evlenincede ayni seyleri yasamaktan cekiniyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ya sanırım ben 2. Şansı vermezdim :( üzgünüm ama bu bir hata değil hata bilmeden farkında olmadan yapılan bişey sevgilin senin varlığınla birlikte senleyken başka bir kıza cinsel fotoğrafını yollamış bence bana kalırsa yol yakınken dön… bi ilişkimde bu tür şeylerden çok çektim affettikce daha fazlasını yaptı ha belki sevgilin tamamen pişman olur değişir bilemem
Haklisin. Halen daha zoruma gidiyo buda bi ihanet bi insan bunu neden yapar niye yapar. Gercekten bilmiyorum kafam cok karisik son derece ilgisiz sorumsuz bilmiyorum kuzum ya
İyice düşün her gün kafana takıp üzülmektense.. bence bir gün iyice ağlar ve yoluna bakarsin seni çok iyi anliyorum gururun okşaniyor gururuna yediremiyorsun ama affedilmiyorda ilişkinde mutlu muydun sana artilari çok oldu mu?
Cok mutluyum cokta gercekten iyi bi insan ondanda beklemezdim cok efendiydi ancak bazi seyler cok yiprandi simdi mesela cok sevmiyo gibi beni oyle hissediyorum ama cok seviyorum diyo belli etmiyormu cozemedim
Askim zaten seviyorum der cesareti olmaz Kİ sevmiyorum demeye ama gene de iliskini sen bi gözden geçir eğer degisecegine karsi umudun varsa otur konus onunla ama baktim hic bi çaba goremiyorsun pişmanlık goremiyorsun o zaman bitirirsin
Eskiden chat siteleri vardi, oradan tanisip birdaha girmemeye soz verdigimiz kiz arkadasimla msn den camda konusurken videoya almis videoyu bana attiginda cok detayli inceledigimde arka planda chat sitesinin acik oldugunu farkettim. Tabi o inkar etti ve beynimin bana oyun oynadigina inandirdi bir sekilde ve ben affettim. Ama yillarca beni kandirmis her halti yemis cok sonra ogrendim.
Yuh gercekten inanmiyorum pislik insanlar yemin ediyorum. Işte kimsenin ne yaptigini bilemiyoruz sürekli supheylede ömür gecmiyor maalesef
Senin adina uzuldum ancak kız kendine etmiş.
Demekki oyle keyif aliyormus ben ona yetememisim ne diyebilirimki
Abi valla bendede psikolojisi bozuk bi aile var bu aralar ciddi manada berbatim. Ne diyecegimi bilmiyorum hayatimin en berbat dönemi
Sevgililer birbirine ilac olmak icin mutlu etmek icin var olmali. Egerki sana ilac olmuyorsa hayatini dahada berbat ediyorsa kurtul o yukten
Abi sadece anlamlandiramadigim davranislari var mesela seviyo beni ama hani cok ilgili maddi yonden herseyime destekci ancak mesela sorunlarimizla iliskiyle alakali seylerimizle ilgilenmiyor
Tamam seni elinde tutuyor evleneyim bununla diyor ama diger yandan da kovaliyor biseyler
Bilmiyorum korkuyorum
Bence kesinlikle yol yakınken dönmelisin bundan olmaz siz evlendiğinizde siteye girip gizli gizli kızlarla takılıp konuşur benden söylemesi...
Payi yüksek