2018 yilinda tamda bu platformda tanıştık , evlilik için hazırlık yapıyoruz ancak?

Merhaba arkadaslar 2018 yilinda KS den tanismis oldugum erkek arkadasimla evlilik hazirliklari yapiyoruz. Allah herkese nasip etsin.

Fakat yediremedigim birsey var bunu paylasmak istiyorum. Yaklasik 1 yil kadar önce kslerimizi 2018 yilinda kapatmis olmamiza ragmen erkek arkadasimi bazi dusunceler dürtmüş ksye girmis ve bir kizın cinsel sorusunu yanitlamis ve yetmemiş absurt bi fotosunu paylasmis kızla. Ben bunu nasil yakaladim derseniz yanlislikla bana hizliresim urlsini wpye atti. Geri cekti ancak nafile.. baya yedirmem zor oldu. Affetmek istedim ancak simdi bugun ben KS acmak istedim hem ailevi nedenlerimden dolayi hemde bunu sormak istedim. Sizin basinizdan böyle durumlar gectimi illaki bi yapan birdaha yapar mı? Yani bilemiyorum bazen öyle bir an geliyorki tercih edildigim hissine kapilip üzülüyorum. Kendisi 2 yildirda fazla ilgili degil. Evlenincede ayni seyleri yasamaktan cekiniyorum.

2018 yilinda tamda bu platformda tanıştık , evlilik için hazırlık yapıyoruz ancak?