Burdan biri ismi gizli istek attı merhaba yazdı buyrun dedim bir şey diyecek ama sordum kendisine en ufak kusurum olmadı buyrun mu dedi iyi günler ve engelledi sizce bunun amacı neydi ve niye engellemiş olabilir?

Burdan biri ismi gizli istek attı merhaba yazdı buyrun dedim bir şey diyecek ama sordum kendisine en ufak kusurum olmadı buyrun mu dedi iyi günler ve engelledi sizce bunun amacı neydi ve niye engellemiş olabilir?

Bunu mu dert ettin kendine yeğen 🤭 kadınları anlamak imkansız.. Kendileride bilmezler ne ve neden yaptıklarını.. Kedi gibiler, anlık travmalar falan..
Nasıl bir tepki bekliyordu acaba
İlgi istemiş ilgii.. vermemişsin
Cevap
15Cevap
Burdaki kadınlarda beyin araman saçma dostum bana defalarca oldu bu olay.
Ricalar kardeşim. burada uzun süredir yoksan daha çok şaşırırsın. Sanal yaparken kapı çalıp annesine yakalanana da denk geldim 😂😂
Senden farklı bir samimiyet beklemiş gibi. Gizli olarak uzun uzun konuştunuz mu?
Buyrun kelimesine kızanlar varmış cidden. Anlaşıldı o da onlardan biri.
Buyrun kelimesinden nefret ediyor, hiç uygun bir karşılık bulmamış 😀
Merhaba, selam vs. Herhalde. İnsanlar garip, tanımıyoruz.
Benim yaşadığım ve hoşlanmadığım tek bir giriş ve gelişme bölümü var; canım veya canım ...😀
C. n. m*
Hoşlanmadığımı belirtiyorum. Bu yersiz samimiyet daha çok gençlerde oluyor. Benim jenerasyon bambaşka ;))
Senin jenerasyondayız galiba 😂
İyi yapmış olabilir Böyle şeyler Boş ver takma
burada piksel başına manyak düşüyor kardeş fazla kafaya takma
bana da adımı bilen bi g*rizekalı mesaj attı dün sonra naptım dedi napayım git mastürbasyon yap diyince engelledi. sâlak sâlak insanlar türemiş yine siteye.
Kafa gidik demek ki ibrahimovicten bile egolu bunlar
Daha sıcak bir karşılama bekliyordu sanırım da... Niye sıcak bir karşılama bekliyordu orasını anlayamadım. :D
Merhabaya buyrun mu denir
Bunu soracak kadar neden taktın boş ver
doğuştan kafası güzeldir takmamak gerek
Kardeşim merhaba demiş buyrun demişsin mağaza görevlisi misin ha yazan kız da mal gerçi o ayrı
Settir et
ruh hastası, üstünde düşünmeye değmez.
Egosu incinmis
Merhaba denilen kişiye merhaba diyerek karşılık verilir ne bekliyordun?
Öyle anladıysan senin sorunun :)
Soru işareti soru sorduğum için. Ayrıca yeni tanıştığın insanlara böyle davranırsan öyle engel yersin iyi günler.
Gözlerinde sorun olduğu belli. Bak bakiyim ne yazmışım. Merhaba denilen kişiye merhaba diyerek karşılık verilir. Ayrıca sen bana bir şey öğretecek konumda değilsin.
Ayrıca gizlenmemin sebebi adım kirlenmesin böyle bir sohbette :)
İnsanlarla sohbet etmeyi öğrenince belki böyle durumlarla karşılaşmazsın.
Bi mukabele :)
Troll sadece.
degisik tip
Amaçsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?