Güncellemeler
+1 yıl
Resimdeki kız 17 yaşında ben ise 22 ama ben nasıl daha küçük duruyorum bunlar ne ile besleniyor ki ya da ben mi gelismedim küçük görünmek biraz canımı sıkıyor

Tiktoktaki kızlarım. hemen hepsi evet efekt makyaj estetik olabilir ama estetiksiz olup hepsinin dudağı nasıl dolgun burnu dik gözleri çekik vücudu lazerli pürüzsüz olabilir insan oraya girince kendini eksik hissediyor biraz hepsi de çok beğeniliyor sadece onlarla benzer yan uzun bacak fit vücut ince bel ve hafif dolgun göğüs ve kalça :/ mesela fitreli hala sıradan duruyorum onlar öyle değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Instagram da benzer baktıkça insanın özgüveni düsüyor
Dimi normalde kendimi beğenirim ama buraya girince tuaf oluyor bir de bu resimdeki kız 17 ben 22 benden nasıl daha büyük durabilir ben mi gelismedim nedir
Bizim mahallede bunun gibi benzer kız vardı Sürekli bakışıyoruz 😅
Ee ne gerek var bundan bahsetmeye :))
Ondan değil Fotoyu görünce sarışın kız mahalledeki aynı tarzdı Acaba açılsam mı? 🙄
Bilmem senin hayatın
Ya aslında açılırımda karakteri umarım iyidir karakteri olsa varya tadından yenmez :)
Karakter ve zeka önemli şeyler onlar yoksa ne olursa olsun bana göre dikkat çekici gelmez
Ben ne yazdım zaten karakteri zeka cok önemli demek istedim Bende karaktere önem veren birisiyim Ama dış görünüşüde önem veriyorum
Hepsi bütün olunsa daha güzel evet ama tanıyıp ancak karakteri ve zekası nasıl anlarsın zaten istediğin şeyler varsa zamanla seversin yoksa dışta bir şey ifade etmez sıkılır sogursun
Haklısın ama iyi birine benziyor sanırım Onun kardeşi vardı Sokakta çocukken top oynardık Eskiler hep güzeldi :/ umarım sende gönlüne göre birini bulursun :)
Sağol çok olgun yaşta bir sevgilim var bilmiyorum ama mutluluklar sana 😊
Sağol
Biraz bedenlerine özen göstermekle biraz da hileyle...
Bende bakımlıyım
İyi analiz edin. Bu kız spor yapan bir insanmış ve yediğine içtiğine çok dikkat ediyormuş. Makyajı ise ihmal etmemiş ki bazı şeyler varsa gizlemiş ve olduğundan büyük göstermiş.
Ancak bulanıklık photoshop şüphesi uyandırıyor işte.
Bende spor yapıyorum ama dediğim gibi o zenginde tabi ve lazerli :))) benimde vücudum fit ve güzel aslında da işte boyum orta onun uzun gibi onun dışında makyaj var evet estetik var mı bilemedim yaşı küçük zaten ama göğüsleri biraz silikon gibi geldi ya da doğaldır belki
Beyinleri yokk
Çoğunun evet hepsi dış görünüsle ön plana çıkmaya çalışıyor
Poposuyla motor calistirmaya calisan bi kasar vardı o daha feci beyinsiz
Kimdi o ne kadar saçma :))
İsmini beynime kazimicak kadar mal ae
Bencede aklında tutmadıgın iyi olmuş 😄
Ama nasıl oluyorda böyleleri popüler olup miluarlar kazanıyor çok saçma bir düzen değil mi zaten dünyalık rüya gibi ama yinede saçma o kadar yetenekli emektar zeki insan varken tabi halk yüzünden
Z kuşagı sorunsalı diyelim
Bende Z kuşağıyım onun gibi değilim ama :)) hepsi de aynı değil genelleme bence 😊
Fake body diyor
Aslında ip ucu gibi o :)) ama bu kız gerçekten spor yapıyor belli ama göğüsleri silikon gibi geldi sanki
Fenomenler Allah bir dese inanma
Fenomenlere inanan mi var :)) üstelik deistim ben Allah'a inanıyorum
Fenomenlere inanmamakta haklısın. Bin tane efekti ile kandırıyorlar insanLrı
Çoğu sahtekar evet ama hepsinde burun dudağı güya ideal boyutta dogalının bile tuaf
Estetik is coming
Çoğunda kesin vardır evet ama bazıları dogalkende iyi gibi gerçi yüzde yüz doğal mi bulmiyorum tabi makyajı efekti estetigi var
Efekt shop makyaj sayesinde
Tabi onlar var tabide mesela ben efektle o kadar degismiyorum yine benzerim
Bizim kızlar dha guzel
Bu kız türk zaten
Teşekkürler de ben resim videoları çekiyorum daha çok tık tokta bence yetenekle birleştirince iyi oluyor bu uygulama biraz ön yargı var
Buradan da veremem ki kullanıcı adımı :)) gizli soemusum soruyu :))
Ne teklifi
Beğenmesen takip. ten cikarsin iste
Bu tırşik yapamaz
Ne