Sevgilim geçmişi sorup duruyor?

Onu çok seviyorum o yüzden "ayrıl direkt" tarzı yorumları yazmazsanız sevinirim. Kendisi ara sıra eski sevgililerimle ilgili soru soruyor, bugün de "Ben ilk kez bi sevgilimle yemeğe çıktım cok guzeldi" dedi. Benim için de çok güzel oldugunu söyledim, sonra senin ilk kez gidişin miydi dedi, hayır dedim çünkü yalan söylemeyi sevmiyorum. sonrasında neden her seyi eski sevgililerinle yapiyosun da benle yapmıyosun. gibi yorumlar yaptı. Ne alakası var sadece sevdiğim sen varsın, eskiler umrumda değil gibi cevaplar verdim. En sonunda neden boyle kendi kendini sorarak kızdırdığını sordum. Ben bi restoran gordugumde aklima sen geliceksin ama sen gorursen ya ben aklina gelmezsem dedi. Ona eski ile olanı kendisi sorana madar hatirlamadığımı, unuttuğumu soyledim. Öyle bişeyin olmicağını her restoran gordugumde birlikte yediğimiz yemeğin, bana bakışının aklıma geleceğini açıkladım ve bi daha eskilerle ilgili sorularına cevap vermiceğimi soyledim. En son "X, yeter" diyince telefonu kapattı. Wpde iyice açıklama yaptım. Ama böyle bi durumun bi daha yaşanıp tekrardan ortamın gerilmesini istemiyorum. Ne yapmam lazım?

Sevgilim geçmişi sorup duruyor?