Bir insanın hayatında sadece önemsendiğin kadar varsındır..

Bir insanın hayatında sadece önemsendiğin kadar varsındır..

Selamlar,
Ben aşkı ya da ilişkiyi ekilmeye hazır bir tarla olarak görüyorum. Sen bu tarlaya ne ekersen ve ne kadar iyi bakarsan ona göre dönüş alırsın. Bir çiçeğe verdiğin ilgi, bir çocuğu yetiştirme biçimi gibi. İlişkilerde ilgi aynı şey bana göre. Eline eteğini çektiğin anda o çiçek büyük ihtimalle solacak ve kuruyacaktır. Canlı tutmak ve o çiçeğe güneş olmak tamamen bizim elimizde olan bir şey.
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Umursanmak, önemsenmek, mühimsenmek muazzam bir duygu kesinlikle. Dünyanın en güzel ödülü. Ben birinin umrunda isem bana bahsetmek istediği hisler vardır. Onun kâlbinde ve zihninde ben hiç zorlamadan O bana bir ikametgah ayırmıştır, ben de O'na. Görünmez bir mutluluktur birinin umrunda olmak fakat bir o kadar da görünür de görünür. Tarifi çok zordur.. 🍀🍀🧚🧚
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
İnsan umursadığı kadar değer veriyordur çünkü.. Eğer sürekli umursamaz takılıyorsa insanlar zaten mesele var demektir.. Karşı tarafa verilen değer davranışlara ve söylemlere bakılarak göz önüne serilebilir zaten.. Elbette hepimiz insanız ve yapılarımız birbirinden farklı ama her konuda da umursamaz olamayız.. Keyifli geceler..
Nice nice baby 🥂💋
Serap bildirim ayarların ile biraz oynamış olabilirim 😂😂
Detay açıklamış zaten 😬
😂😂😂
El-serap çok cömert bugün (düne nazaran).
Teşekkür teşekkür 😬🌸
Buna da bak 😎
Cevap
15Cevap
Çünkü ilişkide olmak bunu gerektirir. İnsan umursamadığı birini nasıl sevebilir ki?
Tosun da olursa çok iyi çok fazla olursa çok kötü bir şey
Değer vermek ve değer görmek mühimdir
Aşırı önemlidir
önemser ve seni umursar ise
sanırım var olduğunu hissediyorsun tam olarak o yüzden
çarklarla alakalı bence gerçi hiç bi bilgim yok lakin makinada bile çarklar birbiri çukurları üzerine geçiyor off anlatamadım sanırım ama anlamışsınızdır umarım 🥺 neyse işte herşeyin karşılıklısı güzel
eğer ciddi ilişkiyse önemlidir çünkü, bunlar önemsenmezse en çok seven taraf ayrılabilir. ilişkilerde bi taraf en çok seven taraftır, olan o kişiye olur.. zaten ilişkinin temeli bunlar değilmidir? ilişkiyi ayakta tutan şeyler
İkisi aynı anlama gelmiyormu benim mi beynim yandı? Umursadığın kişi senin için önemlidir. Bir kişiyi önemsiyorsan bi yandanda onu umursuyorsundur.
Umursama veya önemseme yoksa o ilişki ilişki değildir zaten ne gerek var? Yabancı birinide umursamiyorum.
Önemseme ve umursama olmazsa ilişkinin yürüyeceğini düşünmeyenlerdenim.
Seni takmayani terlikle kovacaksın uğraşmayacaksın 😂
E heralde önemlidir. Beni önemsemeyen birisiyle bir ilişkim olamaz.
ilişki varsa tabiki önemlidir başkası umursayacak değil heralde
Seni umursamayan biri sana değer vermiyordur. Bunu sorgulamaya gerek bile yok.
Umursamadığın önemsemediğin bir insanı sevme ihtimalin var mı bence yok bu yüzden önemli
Tek kanatlı kuş uçmaz.
İnsan sevdiğini önemser ve umursar.
Bunlar olmasa ilişki olur mu ki
Psikolojik menfaat ilişkileri 🤠
Değerli hissetmek isterz
Fazlasıyla önemli
Sen hiç dinlenmedigin bir yerde sohbet eder misin
Önemli
Önemlidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?