Kadın edince galeri kalkiyor değer vermiyorlar
Sizce ben kudurdum mu niye boyleyim?
Kadın edince galeri kalkiyor değer vermiyorlar
27 yaşındayım fazla secicilikten ve karşıma doğru dürüst bir adam cikmayisindan yapayalniz kaldım, 1 adet dahi sevgilim olmadı.
Konuşup mesajlaştigim flortingen bile sayilidir dolayısıyla sevgiye ve ilgiye açım, is yeri dışında da sosyal hayatım yok. İş yerindeki erkeklere aşırı bakmaya başladım, kapının önünden gecseler bakıyorum yemekhanede bakıyorum sigarada bakıyorum , kendi boyuma uygun esmer yakışıklı birini arıyorum ama güzel fiziğim ve yüzüm olduğu halde kimse beni takmıyor.
3.5 yılda bir tane bile çay kahve teklifi almadım, sanaldan yürüyen bile olmadı.🥲🥲🥲
Kudurmak değil sadece bir kadınsın, isteklerin olması doğal. Duyguları yoğun olarak yaşaman da içinde bulunduğun her şeyi içinde yaşama durumundan kaynaklı. Madem ki sen teklif almıyorsun sen teklif et? Bir şey kaybetmezsin. Bu kadar da seçici olma hayat devam ediyor. Belki bir özelliği beğenmezsin ama başka yanları hoşuna gider bilemezsin
Cevap
20Cevap
Yazmışsın ya erkekler teklif eder diye kadınlar teklif edince biryerleri kalkıyor diye. Biz edincede sizinki kalkıyor o ne olacak?
Yooooo
Çay kahve teklifi eden olmadı = Türkçe meali" beğendiğim erkek etmedi"
Ya sadece beğendiğim değil, hic kimse etmedi.
Yav yemin ediyorum sana teklif eden olmadi
Neden yalan konuşayım da kendimi yerin dibine sokayim
Ya bizim sülalenin çoğu evlenmedi ztn kuzenlerden, ki eli yüzü düzgün çok güzel kadınla
Derler ya insanın kendi güzel olacağına bahtı güzel olsun
Benimde hiç umudum yok yani bu saatten sonra
Sanki biri bana büyü yapmış ve herkese itici geliyorum
ahahaha kötü bi durummuş, muhtemelen çevren sıkıntılı ya
Muhtemelen bu paylaşıöın üzere yürüyenler çıkacaktır sanaldan
Hem esmer hem yakışıklı olacak hmm tamam fabrikaya sipariş geçildi üretilince sana bilgi veririz
Bakmak yerine biraz çabalasın olacak sanırım.
Bakımlı olduğuna emin misin? Sohbet etmeyi bilmiyor da olabilirsin. Fazla ciddi sıkıcı olabilirsin!
Seçici olunca böyle oluyor. Bence bu durum kötü değil, abuk subuk tipler yerine olunca doğru düzgün biri olur.
Katılıyorum
Demek ki sana göre güzelsin erkeklere göre değil
Gizli yazmaya devam etmeyin sizde bakın burada herkes yürür :D
Sen bana yürü hatta koş💕💕💕
kriter dusur o zaman kralice elizabeth degilsin
Senin gibi bence çok vardır.
Trollestiremediklerimizde bugün 😊
ah kıyamam. Hangi şehirdesin ki sen?
kısmetiniii bağlamışlarrr bir ara üflett
Ismarlıyayım sana içeceğin çay olsun
Böyle gizlenirsen yürümezler tabi
esmer ve yakısıklı olsam yürürdüm