2019'da başlamış bir ask hikayesi bu canım. ~ Siteye yeni girmiş olduğum bir zamanda kendisiyle tanıştım. 4 yılımızın dolmasına az kaldı. Bir sürü saçma sapan şeyler yaşadık bir sürü kişiyle uğraştık, eğlendik. Bütün aşk acılarımı onunla paylaştım. şu an içimde ne varsa, hayallerimi bile her haltımı bilir. Birbirimizin her hareketini ezberledik hatta yeni bir dil bile çıktı saçma yazışmalarımızdan znqjwjsh En çok anladığım ve en çok anlayanım. Sitenin bile ayça ve simayi olduk. Bizi herkes tanıdı😉 tatlı ekürim soytarim🥳 Defalarca aramız kötü oldu aylarca konuşmadığımız bile, ama her defasında kavuştuk. Her aşk biter derler ama bizimki bitmez imkansız canım. O benim herşeyim sevgimi asla tarif edemem birşeyle de ölçemem, öyle bir ölçü yok😇 bu hayattan (zenginlikten sonra) dileğim hiçbir zaman ayrılmayalım. Aramız kötü olduğu zaman birkaç kez özleyip ağladığım olmuştu bunu dememiştim sana hzhzhhdhsjx çünkü çok seviyorum çünkü hep birlikle olalım istiyorumm. Bugün doğum günün ve her ne kadar unutsamda canım sen benimkini hiç unutmadin akıllı kızım🤣❤️ İyi ki doğdun iyi ki bulduk birbirimizi diğer yarım, nice mutlu yaşlara ceneme ❤️❤️ hiçbir zaman birbirimizi birakmayalim yoksa senin o tatli agzini duduklerim tamam mi soytarim benim😊😊😇 @whereismymindamk 🧁
O ki laf soktuğunu zannedip engel atan birisi. Doğduğu günü niye kutlayalım ki? :D Cesareti varsa gelsin özelden laf etsin bakalım korkak gibi engel atmak yerine ;)
aglamakli ve anirmali bi yazi ceneme seni cok seviyorum soytarim benim 💋💋😍😍😍😘🥰❤️❤️❤️bi daha unutma dogum gunumu yoksa bacina volta attiririm tamam mi tatlimmm 😘😘😘😍😍💋💋🥵🥵🥵🔥🔥🔥