Aşk İlişkileri Bu sitedeki erkeklerin görüşünü sordum ve gayeleri kız tavlamak? Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızların görüşü ne acaba sizin de gayeniz erkekmi tavlama Güncellemeler+1 yıl Busitede sevgili olan var mı gercekte Bu sitedeki erkeklerin görüşünü sordum ve gayeleri kız tavlamak? Cevapla Erkek Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. Çoğu kişinin hedefi bu 1 1 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Ayn knk
ArzuRva Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yorum yapmak. Bazi sorular dikkatimi cekiyor yapici yorumlar yapiyorum. Bazi sorular sinirlendiriyor dalga geciyorum. 1 1 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Emin olki burdaki sorulan sorular pek samimi gelmiyor bana yani sokaktan birini çevirip sorsan oda cevaplar Yorumla
Birkirikkalphikayesi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dalga geçiyorum soruları okuyorum o kadar komik ki... 1 1 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Herhallde yani çok abdalca düşünen insanlar var 🤣🤣
kirlisakal008 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Takılmaca öyle bi kız ayarlama peşinde değilim 1 13 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl O zanm mantıklı birisin Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Bu cevaba göre mantıklı olabilmem adıma sevindim Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Herhallde ağa benim lafım sapık sazanlara Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Onlar bitmez ebediyen ve ksde pek önemli değil bu tür sorun yapacak bişiy yok Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Yok ağa sorun değilde belki sazanlar görürse vazgeçer artık Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Zor o iş baş koymuşlar bu yola Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Evet hiç sorma zaten mileti bitiren bir ümit degilmi Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Ümit bitirene bu sitem fazla degilmi Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Evet yazık ya kızların maskarasi oluyorlar bide profilr koymuyan ego takmin eden kizlarin hep Side dışarda görsen yüzüne bakmasın Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Sahtekârlık diz boyu nerde olursan ol 3 gram için şekilden çekile girmeye gerek yok keyfini çıkar buranın Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Öyle yapıyorum bu sazanlarin adam olacağı yok zaten Yorumla kirlisakal008 +1 yıl Salla ya dert etme hiç yoktan kendine ne halleri varsa görsünler de çık işin içinden Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Ayn boş koyalim Yorumla
avangeceers Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl insanlara yardım etmek 1 7 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Burdakilerin emin olki senin benim yardımıma ihtiyaç ri yok Yorumla avangeceers +1 yıl olmasaydı soru paylaşmazlardı bence 🙂 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Bence akılları olsa onların Google daha iyisini öneriyor ya Yorumla avangeceers +1 yıl bence yaşayana sorsan daha iyi google da her şey doğru değil Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Mantık diye bir şey var degilmi doğruyu yanlışı ayırt etme kapasitesi ben sorulara bakıyorum sorulan sorular ya elbise yasinav veya 100/70 kapasiteli sorular Yorumla avangeceers +1 yıl insanlar kendi dertlerine çağre bulsalardı psikologlar olmazdı. kendi olaylarında objektif düşğnemiyorlar Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Burdaki sorulan soruların samimiyeti yok ki fark etmedinmi Yorumla
GereksizModlar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl para toplamak 1 4 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Buzamn kadar kaç TL topladın Yorumla GereksizModlar +1 yıl sifir Yorumla Gzmşmsk3434 +1 yıl 🤣🤣🤣😂 Güzel devam et Yorumla Sonsöz27 +1 yıl burada kandırılan biri olursa o kişi tarihin en abdal adamı sicili Yorumla
Gzmşmsk3434 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benim amacım milletle dalga geçmek 🤣 1 8 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Tam yerinde sin sazan çok burada Yorumla Gzmşmsk3434 +1 yıl Evet öyle 🤣😂 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Yani dışarda konuşamayan burada bir ümit gezene çok denk geldim sende gelmisin beli🤣 Yorumla Gzmşmsk3434 +1 yıl Evet burada millet daha rahat napsın millet Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Allah aşkına hangi deli sapıkça bir mesaja sevgili olur sen olurmusun🤣 Yorumla Gzmşmsk3434 +1 yıl Buradan sevgili bulmak dünyanın en saçma şeyi Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Her halde erkekler için hayal kırıklı farkında deyiller 😂 Yorumla Gzmşmsk3434 +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Hafsabett0 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Boş yapmak 1 1 Yorumla Sonsöz27 +1 yıl Derken neyi kastedin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çoğu kişinin hedefi bu
Ayn knk
Yorum yapmak. Bazi sorular dikkatimi cekiyor yapici yorumlar yapiyorum. Bazi sorular sinirlendiriyor dalga geciyorum.
Emin olki burdaki sorulan sorular pek samimi gelmiyor bana yani sokaktan birini çevirip sorsan oda cevaplar
Dalga geçiyorum soruları okuyorum o kadar komik ki...
Herhallde yani çok abdalca düşünen insanlar var 🤣🤣
Takılmaca öyle bi kız ayarlama peşinde değilim
O zanm mantıklı birisin
Bu cevaba göre mantıklı olabilmem adıma sevindim
Herhallde ağa benim lafım sapık sazanlara
Onlar bitmez ebediyen ve ksde pek önemli değil bu tür sorun yapacak bişiy yok
Yok ağa sorun değilde belki sazanlar görürse vazgeçer artık
Zor o iş baş koymuşlar bu yola
Evet hiç sorma zaten mileti bitiren bir ümit degilmi
Ümit bitirene bu sitem fazla degilmi
Evet yazık ya kızların maskarasi oluyorlar bide profilr koymuyan ego takmin eden kizlarin hep Side dışarda görsen yüzüne bakmasın
Sahtekârlık diz boyu nerde olursan ol 3 gram için şekilden çekile girmeye gerek yok keyfini çıkar buranın
Öyle yapıyorum bu sazanlarin adam olacağı yok zaten
Salla ya dert etme hiç yoktan kendine ne halleri varsa görsünler de çık işin içinden
Ayn boş koyalim
insanlara yardım etmek
Burdakilerin emin olki senin benim yardımıma ihtiyaç ri yok
olmasaydı soru paylaşmazlardı bence 🙂
Bence akılları olsa onların Google daha iyisini öneriyor ya
bence yaşayana sorsan daha iyi google da her şey doğru değil
Mantık diye bir şey var degilmi doğruyu yanlışı ayırt etme kapasitesi ben sorulara bakıyorum sorulan sorular ya elbise yasinav veya 100/70 kapasiteli sorular
insanlar kendi dertlerine çağre bulsalardı psikologlar olmazdı. kendi olaylarında objektif düşğnemiyorlar
Burdaki sorulan soruların samimiyeti yok ki fark etmedinmi
para toplamak
Buzamn kadar kaç TL topladın
sifir
🤣🤣🤣😂 Güzel devam et
burada kandırılan biri olursa o kişi tarihin en abdal adamı sicili
Benim amacım milletle dalga geçmek 🤣
Tam yerinde sin sazan çok burada
Evet öyle 🤣😂
Yani dışarda konuşamayan burada bir ümit gezene çok denk geldim sende gelmisin beli🤣
Evet burada millet daha rahat napsın millet
Allah aşkına hangi deli sapıkça bir mesaja sevgili olur sen olurmusun🤣
Buradan sevgili bulmak dünyanın en saçma şeyi
Her halde erkekler için hayal kırıklı farkında deyiller 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
Boş yapmak
Derken neyi kastedin