Çok değer veren bir erkek bir anda neden bırakır?

Ya arkadaşlar şoktayım şuan.Ağlıyorumda bir yandan.Benim daha önce hiç sevgilim olmamıştı ve ilk sevgilimdi o benim.Ama çok değer veriyordu bana arabanın kapısını açmasından oturuken masanın üstünde eklerimi sıkı sııkı tutmasına beni sırtına bindirmesine kadar herşeyi yapan kucaklayıp havada döndüren beni çok sevdiğini her sözünde dile getiren ve gerçekten bana mutlu gözlerle bakan beni bu tarihe kadar hiç azarlamayan her istediğimi yapan bir sevgilim vardı.Çokda yakışıklıydı.Ve gerçekten hediye olarakta çok aşırı pahalı şeyler alırdı.Yani insan sevmediği değer vermediği bir insana bunları yapmaz heralde üstelik aman aman bir güzelliğimde yok.Ve benden hiç birzaman cinsel beklentisi olmadı konusunu bile açmadı.Herşey çok iyi giderken dün görüşemedik hiç ve bugün sabah arayıp bitti bu ilişki ben bu ilişkinin devamlılığına olan inancımı kaybettim seni daha fazla üzmek istemiyorum kalbimde başkası var dedi ve teli kapattı.Ama hani o baya baya zengindi aylık 250-300.000 civarı kazandıklarını biliyorum ve bana okadar iyi davanması daha ilk sevgilide böyle bir adamla sevgili olmam bunlar çok güzeldi ama anlamadım niye bittiğini ne yapıyım şimdi?Niye bitti sizce?
Çok değer veren bir erkek bir anda neden bırakır?