Aşk İlişkileri Aşk şarkıları dinlerken düşündüğünüz biri var mı? umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ❤️hiç kimseyi düşünmeden şarkı güzel diye dinleyen alfalar var mı acaba?😏 Aşk şarkıları dinlerken düşündüğünüz biri var mı? Cevapla Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Dinlerken düşündüren biri var saedcee 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Kimseyi düşünmüyorum. ama hayali bir kız arkadaş oluşturup onu düşünüyorum. 0 0 Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Bir sigma olarak, birini düşünmeden de aşk şarkıları ile tribe girebilirim. Gelecekteki sevgilim için tribe girerim olmadı 😏 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Düşündüğüm biri var evet. Fakat onu düşünmek için şarkılara ihtiyacım yok. 1 0 Yorumla
xxebruuxx90 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Hayır artık yok kendim için dinliyorum arada kendime armağan ediyorum süper bişeyim ben ya 💃 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl düşündüğün kişi ile aşk yaşamışındıruzaktanaynı evde yaşasan asla şarkı ile işin oolmamzm 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Var tabii. Queen'in Love of My Life şarkısını seviyordum diye az dalga geçilmedi benle :D 0 0 Yorumla
anonimyga Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl keske olsa ama oda beni dusunse beni dusunmicekse hic olmasin iyi 0 0 Yorumla
Miyaff1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şarkı güzel mi diye bakarım 0 0 Yorumla
UDixon2 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. evet 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
emineh Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. bazen 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Fabri 😔 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Dinlerken düşündüren biri var saedcee
Kimseyi düşünmüyorum. ama hayali bir kız arkadaş oluşturup onu düşünüyorum.
Bir sigma olarak, birini düşünmeden de aşk şarkıları ile tribe girebilirim. Gelecekteki sevgilim için tribe girerim olmadı 😏
Düşündüğüm biri var evet. Fakat onu düşünmek için şarkılara ihtiyacım yok.
Hayır artık yok kendim için dinliyorum arada kendime armağan ediyorum süper bişeyim ben ya 💃
düşündüğün kişi ile aşk yaşamışındır
uzaktan
aynı evde yaşasan asla şarkı ile işin oolmamzm
Var tabii. Queen'in Love of My Life şarkısını seviyordum diye az dalga geçilmedi benle :D
keske olsa ama oda beni dusunse beni dusunmicekse hic olmasin iyi
Şarkı güzel mi diye bakarım
Başlatma mk yol yok yok
evet
Ne gezsin aşk mı bıraktılar
Hayır
bazen
Fabri 😔
Hayır yok
Evet tabikide
Düşündüğüm biri yok