Niye bunu yapıyor onu çok özledim 😔 en son adım attığımda yak gel şarkısını attım ona bir casaretli cevapin ilişkim var dünyam yıkıldı 😔 bir kaç gün geçti beni engelle dedim adını görmek istemiyorum dedim okadar mi baglandın bana dedi.. yani şimdi kendime geldim güzel paylaşımlar yapıyorum her hikayeme bakiyor anlayamıyorum madem ilişkisi var beni her yerden engeller niye yani herşeye rağmen dönse kabul edicem okadar aptalım ki çünkü sevdim ve ilk sarıldığım ilk elini tuttuğum kişiydi öyle kolay nasıl silerim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Madem ilişkisi var neden sana bakıyor ki çok saçma
Bende bir anlasam sanırım ayrıldı hiç bir şey bilmiyorum takip ettiği sadece bir kız vardı sevgilisi odur diye düşündüm çünkü benle sevgiliyken den kuzenlerini ve ssdece beni takip ediyordu kız olarak şimdi o kızı takipten çıkmış kızda onu çıkmış bilmiyom😒
Ayrılmış olabilir belkide sen geldin aklına şimdi gururundan da yazamayabilir sevgilim var dedi ya senin kafanı karıştırmak istiyor belkide tekrardan yazmanı istiyordur
Ya canım zaten hep bakıyordu hikayeme anlamak çok zor inan çözemiyorum onu ilişki istemiyorum soğudup deyip benden ayrıldıktan 1 buçuk ay sonra ilişkim var demesi
Seni takip etmiyor ama bakıyor demekki merak ediyor ki bakıyor çok saçma ya bun şekilde sana kendini hatırlatıyor
Evet tam ilişkisi var unutucam diyorum bakıyorum her hikayeme acıyor ne alaka takip etse tamam geçerken görüyor derim ama takiplesmiyoruz
Hesabını kapatsan atar mı ki
O kadar mı baglandın bana derken bile büyük hakaret etmiş
Evet gerçekten öyle malasef sevgimi gram hak etmiyor
Her aptal aşığa dedim gibi SEN BİLİRSİN
Sen engelle maalesef onlar öyleler başkası olsun olmasın takip eder de yazar o yüzden engelle faydası yok zarar hala sorman bile hata
Engeleyemiyorum canım öyuzden ona demiştim engelle beni diye uzaktan uzağa sever bazen insan o bile yeter sevgimi gram hak etmiyor biliyorum
Böyle yaptığın sürece hala içinde kalır, hep üzülen taraf sen olursun çünkü Bi alışkanlık süreci var, sevgilisi var ama hala bakıyor, şükret ki böyle birinden kurtulmuşsun senle iken de başka kişilere bakıyor du o zaman konuşmak istiyor du biliyorum zor istesen de istemesen de zorluyor durum, o yüzden ona ait hiç bir şey olmayacak ne ismi ne resmi nede Bi takip engelle, sende çık gez tanış konuş otur arkadaşların la başka uğraş bul seni hak etmediğini ve başkası var o yüzden kabullen bittiğini, zor ama bir yerden başla çünkü sana zarardan başka bir şey değil
Haklısın ama heryerden silmek adını bile görmemek insanın canını çok yakar 😒😒 bilmiyorum bildiğim tek bir şey var oda unutmam lazım nasıl yapicam orasını bilmiyorum
İşte bunun için başka uğraş bulman lazım otur çık gez konuş arkadaşlarınla konuş tanış kişiler le kendine bunu yapma sen bunu hak etmiyorsun senden başka kıza giden kişi var üzgünüm ki sen bunu hak etmiyorsun seni seven sayan değer veren biri olmalı başka birinin yanında olan değil o yüzden sende mutluluk hak ediyorsun bırak ve İyiki gitti de iyisi çıksın inşallah hayırlısı olur
Sağol canım haklısın gücümü toplayıp onu unutmam silmem lazım.. hak etmiyor değmiyor beni en çok üzen bu yani hiç degmememi 😔
Seni üzen kıran başkasına bakan kişi senin gram üzülmeni hak edemez kendine değer ver o kalkmiş gitmiş başkasını seviyor ama olan sana ve hala sevgine oluyor sende her insan gibi sevilmeyi değer görmeyi sona kadar hakkediyorsun en doğal hakkın bu bırak seni seven gelsin inşallah en iyisi olur hakkında, kendine bu eziyeti verme lütfen iyisini hak ediyorsun
Eski sevgili muhabbetleri gerçekten çok saçma o da şuanki sevgilisine ihanet ediyor seni takip ederek bir bitseniz keşke
Bitmiyor öyle kolay canım.. benden ayrıldı 1 buçuk ay sonra sevgili yapmış Allah aşkına 😒 zaman geçmesini bekler insan ben ne yani roportmuyum 1 2 ayda nasıl unutayım üstelik ilk görüştüğümüz kişiyse
içinde kalan ukdesin işte unutamıyor seni
Değil öyle o ayrıldı soğudum dedi iki kez adım attım ya gururuma hiçe sayıp olmadı en son ilişkim var dedi adam bu nedir ya sev ya sevme beni hep böyle ikilimde bırakıyor
bence ayrılığın altında yatan başka bir neden var
Araya başka biri girdi aklı karışti öyle düşünüyorum
bencede öyle
O kızdan ayrılıp geri döner mi sence
ihtimal var.
ama tavsiyem o ki hiç bir zaman çantada keklik imajı çizme
Haklısın
Sana aşık.
Değil aşıkmis değil işte
😄