Eğer sevgili olduysan yedireceksin arkadaş. Kadınlar cilve yapar naz yapar, hafif dokunuşlarla erkeğin stresini alır. Erkek de kadının alışveriş yapmasına, eglenmesine vs. İzin verir. Bu kadar basit. Tüm ilişkilerim böyle oldu. Ve çok sağlıklı ilişkilerdi. Böyle olunca karşındakinin dişiligini hissediyorsun, sende erkekliğini hissediyorsun, çok uyumlu oluyor. Ayrıca ben şuna da inanıyorum, her zaman kadınlar seçer. Çünkü bu evrimsel bir durum. Erkeklerin seçme hakkı çok kısıtlı oluyor , hatta olmuyor. Hatta hayvanlarda bile böyle bu durum.
Katılıyorum sana
Katılmıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Troll soruydu, öyle enayi zor bulursunuz 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende öyle düsünüyorum ama maddi durumu iyi olmayan erkek buna katilmicak cünkü senin gibi yediremedigi ve kendine anca yettigi icin. Ben bir adamin isi ve gelecegi hakkinda istahli ve caliskan olmasini cok seviyorum cünkü erkek ne kadar güclü olursa o kadar zeki gözüküyor.
Hahaha troll soru :D
Erkekler bizler için kazanıyor zaten parayı haklısın bencede
Öyle
Haklısın
Senın gıbı adam herkese nasıp olmaz türünün tek ornegısın 😜
Knk memnunum, çünkü ciddi söylüyorum kadınlar beni rahatlatıyor. Hak ediyorlar o kadarını.
para yemek icin var gecen aksam oturak aleminde zurnacilara onbesbin birakmisiz sabah anladik
Elbette öyle şahsen bende senin gibi düşünüyorum ama o sınırı aşmamak gerekiyor
yalnız baya iyi trol soru :D
Teşekkür ederim nasıl düştün ama, begenmistin sorumu :d
düşmedim, beğenmemin nedeni erkeklerin bu konu hakkındaki görüşü :) soruyu daha sonra bulamam diye beğenmiştim
Ama kadınların hepsi düştü, bana aşık olan mı dersin , sev olalım diyen mı dersin. Sildim bir kaçını aslında hiçbir kadında sevgi değil maddiystin baskın olduğunu ispatladım 😂
Ben harikayim ya 😂
ispatlamanı genellemesen :) hiçbir kadında demşsin amaa aradan kaçıyor bazıları.. onlar gerçekten maddiyata bakmıyor. bakmayan da var.
Tamam 99,9 unun maddiyata baktığı diyorum, 0,1 hata payı bırakıyorum
Aklı başında bir erkek 😅
Bana normal olan bu gibi geliyor. Birçok arkadaşım zorunluluktan zorla yapıyor bunu ama ben seve seve😂