Billur Kalkavan diyor ki: Ben çok aldattım. Suç sadece aldatanın değil aldatılanındır da.
Ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Billur Kalkavan diyor ki: Ben çok aldattım. Suç sadece aldatanın değil aldatılanındır da.
Ne düşünüyorsunuz?
İnsan değer verdiği kişiye karşı böyle bir hata yapıp pişkince bunun suçunun bir kısmını ona yükleyemez. Ona özel olması gereken her türlü his ve davranışı bir başkasına yapmayı "artık" doğru bulmaya başlamışsa dürüst olup bunu ona açmalı. İyileştiremiyorsa eğer ilişkiyi, bitirmeli.
Tabi aldatma gerçekleşmeden bu iletişim sağlanmalı. Ama bu süreç varedilmeden değer verdiği ( ya da bir zamanlar öyle olan) kişiyi aldatarak birde onun karşısına geçip hiç sıkılmadan "suçun bir kısmıda sende" şeklinde ikiyüzlülüğüne girişmemeli.
Asla boyle bir hakki yok o zaman ayrilsin bunu diye kadin sunu demiyor ama ben cok kez aldatildim ve suc bende
Çok acizce bir şey aslında. Neden ayrılmıyorlar ki?
Sapıklık baska bir açıklaması yok bunu soyleyen kadın icin diyorum baskasininda baska sebebi vardir cocugu vardir kocasinin maddi durumu iyidir ondan ayrilmiyordur vs vs vs ama aciklamada bahsettigin kadinin sebebi açık kadin sapik ve hastalikli
Birinin duyguları sana karşı değişebilir bu senin hatam olabilir mesela ama aldatmanın bir mazereti olamaz sevgisi bitmişse buna nr sebep olursa olsun ilişkiyi bitir sonra yeni ilişkiye yelken aç.
Mantıklı olan bu, evet
Aldatmak karşı tarafın duygularına haksızlık etmektir
kesinlikle
Cevap
17Cevap
Hayır aldatanın karaktersizliği
Böyle biri olmuştu hayatımda aldatsa bile senin yüzünden oldu bu falan filan demişti ki onu tanıdım için sonrasından anladımki bordorline hastasıymış uzak durun kişilerden manyak olursunuz valla bak :D
Geçmiş olsun. 😂 Bende aldatıldım. Benimki de sonuna kadar inkar eden tiplerdendi. 😂
Yok ya çok da sarsmadı. Ondan beklenecek bir şeydi zaten. Ben sadece kendime yakıştıramadım "Ul#n ben bunu hak edecek kız mıydım" falan. hsbdjfjrjrj

ayrılıp gitmekte fayda var. Ama şu da doğru bence
Katılmıyorum. Herkesin eksiklikleri vardır. Bir insan eğer bir insanı eksiklikleri ile sevmeye karşıysa hiç kimseyi sevemez. Ayrılmak varken ya da olduğu gibi kabul etmek/sevmek varken yapboz parçalarını bir araya getirir gibi ilişkiler kuramazsın.
Ben aşkımı sonuna kadar gösteririm karşı taraf beni sevgiden mahrum bırakırsa ayrılırım. Başka türlü yürümez. Sağlıklı bireyler için konuşuyorum
Bu kadar normalmiş gibi gösterilmesi bence çok saçma
Katılıyorum
Bir şeyler eksikse ayrıl niye devam ettiriyorsun bu cümleye katılmıyorum
Bencede
Hak vermiyorum hiçbir şekilde, ayrılıp yapsınlar ne yapıyorlarsa
Kesinlikle
Kadın diyorsa doğru olabilir. Ilişkilerini bilmediğin den olmaya da bilir. Insanın önce kendisini sonra hatununu bilmesi gerekir.
Katılmıyorum. Aldatmayı hiç bir gerekçe haklı çıkaramaz. Mutlu değilsen ayrılırsın sonra da istediğini yaparsın.
yok cinsellik beyinde biten bir olgu. kiminle yaşarsan yaşa hayalin kadar
Her ne kadar olsa da olmasa da bana göre böyle bir şeyin kabulü veya bir bahanesi olamaz
Aldatmak karaktersizliktir bir bahenesi olamaz aldatılan suçlu olamaz ayrılırsın biter
Bi yürüsün gitsin (medeni cümleyi kuruyorum aslında başka şey diyorum içimden)
Doğru dürüst iş yapmış gibi bir utanmadan açıklama veriyor. Ayrıca Billur bilmem ne kim oluyor?
asla olamaz. Bu bir erkeğin sizi ilk bulşmada eve atmaya çalışmasından farksız
Evet, ikisi de çok ağır
Onun yasadigi hayat belli. O karinin gorusunu yorum olarak okumam bile ben.
Karaktersizliğime kılıf arıyorum demiş
Öyle valla
Yoktur..
Aldatmanın hiçbir haklı sebebi asla olamaz
Evet var fazlasıyla ben aldatmadım aldatmam ama aldatan kişileri dinledikce hak veriyorum
Neden peki?
Bak su sebep le : Kadınla esi seks yaşar eşi 10 15 düt baska bir şey yapmaz döner uyur.
Erkek siddet gösterir veya ilgisiz olur sürekli kavga olur. kadın ı aldatmaya iter her kadın ilgi ister seks ister
Erkek bazında : genelde keyfi olur kadın hamileyken ozellikle ama karısı sürekli olmaz olmaz demesi iter
Hayır yok
Sence bir insan neden aldatır?
Yasaklı olduğu için daha çok haz verir
Sürekli p*rno izleyen kadın
Haklı az da olsa payı olmuştur
Hayır yok aldatmanın haklılık payı falan olmaz.
Asla yokkkkkk
Hasss ordan
Linclenirim ama haklı
Neden haklı olduğunu düşünüyorsun?
Yaa nedeeen?
Nasıl açacağımı bulamadım :(
Attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?