Aşk İlişkileri Bazı öpücükler çok özeldir. Sizce hangisi en özeli? 1kadin1galaxi Takip Et Xper 5 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Alnından öpmek Elini öpmek (Başına koymadan:) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bazı öpücükler çok özeldir. Sizce hangisi en özeli? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Dudaktan öpmek 1 0 Yorumla
Jdndndnddj Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl duz bir ınsan olarak seslenıyorumbenım ıcın fark etmez ıster dudaklarından ister kafasından ister saclarındanister yanaktan ıster elinden ister parmaklarından ve goz lerınden bu kadar ıste neymis 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl avuç içi derim seçenek her ne olursa olsun ben onu seçerim 1 0 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ne alnımdan öpene ne de elimden öpene inanıyorum... Gözyaşlarımdan öpen başım üstüne👌 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Boyundan koklayarak öpmek.. Keyifli günler.. 1 0 Yorumla
kızselanslarınız Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl El diyorum😍 🥰 Kendimi prenses gibi hissettiriyor 😂 1 0 Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Alın bana yapmacık geliyor nedense öperken hoşuna giderek mi öpüyorlar bilmem ama ben el ciyim el severim el öper koklar okşarım 1 0 Yorumla
XxxxxCemilxx Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Gamzesinden öpmek isterim bu benim için özel bir öpücüktür 1 0 Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Alnımdan öpmesi 2 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Alnından öpmek 1 1 Yorumla Mhmtkrds63 +1 yıl Her zamanki tercihim bu ama insanlar boyle yapinca cahil diyolar Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl elimi öpen olmadı :( 2 1 Yorumla XxxxxCemilxx +1 yıl Ben öpebilirim 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Dudaktan öpmek
duz bir ınsan olarak seslenıyorum
benım ıcın fark etmez ıster dudaklarından ister kafasından ister saclarından
ister yanaktan ıster elinden ister parmaklarından ve goz lerınden bu kadar ıste neymis
avuç içi derim seçenek her ne olursa olsun ben onu seçerim
Ne alnımdan öpene ne de elimden öpene inanıyorum... Gözyaşlarımdan öpen başım üstüne👌
Boyundan koklayarak öpmek.. Keyifli günler..
El diyorum😍 🥰 Kendimi prenses gibi hissettiriyor 😂
ALIN ÖZELDİR ESKİLERİN TABİRİYLE NAMUSUMSUN DEMEKMİŞ
Alın bana yapmacık geliyor nedense öperken hoşuna giderek mi öpüyorlar bilmem ama ben el ciyim el severim el öper koklar okşarım
Gamzesinden öpmek isterim bu benim için özel bir öpücüktür
Alnımdan öpmesi
Alnindan öpmeyi tercih ederim
Alnından öpmek
Her zamanki tercihim bu ama insanlar boyle yapinca cahil diyolar
alnından öpmek
Ben el öpen kişiyim
Kafa tokuşturmak en özeli
avuç içini öpmek dururken...
elimi öpen olmadı :(
Ben öpebilirim 😄
opusmemek daha ozel