Aşk İlişkileri Kapalı Kızlar burada yok mu sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Burdalarsa cevap versinler Güncellemeler+1 yıl Kapalılarla arkadaş olmak istiyorum lezim ben Kapalı Kızlar burada yok mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Abzaham Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. varsa da cinsellik kısmında takılmıyolardır 0 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kesin erkek hahaha 0 0 Yorumla
Coolguy8610 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 96% +1 yıl Kapalı fsntezisi olan bir lez flfmgmc 0 0 Yorumla
İchBinBerfin Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Onların bu sitede işi olmaz bence 0 1 Yorumla Berkecan0721 +1 yıl Neden olmasın Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Varda kez degilim 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kez degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lez Yorumla
Aslı_aasli Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl var. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen kapalı mısın neden kapalıyım yazmıyorsunuz Yorumla Aslı_aasli +1 yıl Kapalıyım da sorun ne? Yorumla Soran +1 yıl Güncellemeyi oku Yorumla Aslı_aasli +1 yıl 🤨🤨🤨 Yorumla Soran +1 yıl O emoji ne öyle Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Simdi gelirler 0 0 Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Napcan onlari 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. varlardır 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. yioklar 0 0 Yorumla
Cubbeliprof Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 351 cevap paylaştı. Kavgami edicen😈😈 0 2 Yorumla Busrrrrrr +1 yıl Yok yiyişmek için istiyormuş. Yorumla Cubbeliprof +1 yıl Vay kerhaneci 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Varrrr 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen kapalı mısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yes Yorumla Soran +1 yıl Açıklamay okudun mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyy yürü git Yorumla Soran +1 yıl Sen neden böyle dedin ki şimdi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Burdayım noldu 0 2 Yorumla Liblib +1 yıl Açıklamayı okumamışsın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Liblib olsun Yorumla
Ulysses_butterfly Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 🤔 vardır 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Sen açıklamayı okudun mu Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Soruya cevap verdim 😅 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı değil misin Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Hayır Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Sen niye kapalı birisini soruyorsun ki Yorumla Soran +1 yıl Açıklama güncelledim Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Yani yine anlamadım cinsel tercihinle arkadaş olmak istemeni biraz kafam iyi belkide ondan kusura bakma Yorumla Soran +1 yıl Nasıl sen ne diyorsun Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Kapalı değilim ama gel arkadaş olalım 🤝 Yorumla Soran +1 yıl Bana iyy dedi iğrenç miyim sence Yorumla Soran +1 yıl Genelde kapalı istiyordum ama yinede olabiliriz sorun olmaz Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Lez olmanla mı yoo bu senin tercihin ona ne Yorumla Soran +1 yıl Ama canımı sıkıyor işte bu tipler görünce Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Aman ölümlü dünya bugün var yarın yokuz Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Herkesin kendi tercihi bir şey diyemem Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl 😅 bu sitemde bir garip Yorumla Soran +1 yıl Yok sende atamazsın xper 1sin bende 2 Yorumla Soran +1 yıl Xper 3 nerden getirelim :D Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Xperin artık 3 olunca konuşuruz bizde 😆 Yorumla Soran +1 yıl Olur burada kal sonra konuşuruz can sıkıcı işler Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl 👍 tamam ama uyumazsam tabi 😆 Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl He gördüm şimdi ıyy diyeni Yorumla Soran +1 yıl İnstagram kullanıyorsun Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Evet Yorumla Soran +1 yıl Birde gizlendi beni sinir etti Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Yani yeni açtım da diyebiliriz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hesabımı linkle atıyorum ekle orada konuşalım Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Yani gizlemeye ne gerek var ki sanki 7 sulalen çıkacak burada Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl Bu link nerede ki ben fazla bilmiyorum 🤔 Yorumla Soran +1 yıl O kız lgbt düşmanı boş ver Yorumla Soran +1 yıl Nick yazdım Yorumla Ulysses_butterfly +1 yıl ? Yazdığını kopyala yapıştır yaptım emin misin sen hesap isminden Yorumla Soran +1 yıl Neyse ben papatya resmi yaptım aynı isimden arama yap Yorumla Soran +1 yıl Öyel yaptım link atılmıyor xper3 istiyor ne kadar engel çıkıyor karşıma Yorumla Soran +1 yıl Tamam geldi :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
varsa da cinsellik kısmında takılmıyolardır
Kesin erkek hahaha
Kapalı fsntezisi olan bir lez flfmgmc
Yakalandin mahmut abi 😂
Yok be daha önce çok denk geldi
Onların bu sitede işi olmaz bence
Neden olmasın
Bence de kesin cevap vermeliler
Varda kez degilim
Kez degilim
Lez
var.
Sen kapalı mısın neden kapalıyım yazmıyorsunuz
Kapalıyım da sorun ne?
Güncellemeyi oku
🤨🤨🤨
O emoji ne öyle
Vardır
Simdi gelirler
Ne konuda cevap verecekler
yoo sürüsüne bereket
Napcan onlari
varlardır
yioklar
Kavgami edicen😈😈
Yok yiyişmek için istiyormuş.
Vay kerhaneci 🤣🤣
Harun abi.
Varlar
Varrrr
Sen kapalı mısın
Yes
Açıklamay okudun mu
Iyy yürü git
Sen neden böyle dedin ki şimdi
çok warr
Burdayım noldu
Açıklamayı okumamışsın 😂
@Liblib olsun
🤔 vardır
Sen açıklamayı okudun mu
Soruya cevap verdim 😅
Kapalı değil misin
Hayır
Sen niye kapalı birisini soruyorsun ki
Açıklama güncelledim
Yani yine anlamadım cinsel tercihinle arkadaş olmak istemeni biraz kafam iyi belkide ondan kusura bakma
Nasıl sen ne diyorsun
Kapalı değilim ama gel arkadaş olalım 🤝
Bana iyy dedi iğrenç miyim sence
Genelde kapalı istiyordum ama yinede olabiliriz sorun olmaz
Lez olmanla mı yoo bu senin tercihin ona ne
Ama canımı sıkıyor işte bu tipler görünce
Aman ölümlü dünya bugün var yarın yokuz
Herkesin kendi tercihi bir şey diyemem
😅 bu sitemde bir garip
Yok sende atamazsın xper 1sin bende 2
Xper 3 nerden getirelim :D
Xperin artık 3 olunca konuşuruz bizde 😆