Ömür boyu çekmek istemiyorum hiç sevmiyorum kendisini davranışları hoşuma gitmiyor çocuğum için bukadar katlanmamda kendisi yetmiyor bide ailesiyle uğraşıyorum herşeye karışıyorlar hesap veriyorsun görüşmek konuşmak istemiyorum sülalesiyle mecburmuyum ben kendisi ailesi akrabasıyla görüşsün tutan yok onu konuşsun banane eşim evde yokken geliyorlar bide sinir oluyorum napıyım arkadaşlar çok bunaldım stres attrci birşeyler bulun bana🤣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Onların geldiği geleceği saatte spor yap işe git ne bilim başka aktivite bul :)
Ama zor işin gerçekten
Kocanla hiç konustunmu bunları
Belki farkında değildir kendi yaptıklarınin ve akrabalarinin
13 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsam da beni ezmeye bayılıyor. öyle bir koca
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine acilen hobiler bul. Çalışmıyorsan iş bul en azından o evden uzak kalırsın ve ona karşı bahanelerin olur
08 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı ama ev kadınıyım
- +1 yıl
Ev kadınısın diye yasak mı var? Hobiler bul o zaman. Nelerden hoşlanırsan onları yap. Kurslara git, spor yapmaya çalış ne bileyim... Bunların hepsi olabilir ve kendine vakit ayırdıkça daha da mutlu olup en azından evdeki stres ortamından uzak kalacaksın
Soran+1 yılOlabilir kurslara gidersem daha iyi hissedicem sanki
- +1 yıl
En güzeli bu olur. Kendine gelirsin biraz, daha iyi hissedersin bu sayede mutlu olursun
Soran+1 yılHiç oturduğum yerde doğru dürüst komşu bile yok ne arkadaş var çok sıkıldım hep ya evdeyim ya kaynanamda eşim benim böyle olmamı isteyen bir insan gezme anlayışı bana gelince bu
- +1 yıl
O yüzden de sen kendi kendine yarat fırsatları. Yeni yerler yeni insanlar keşfedersin arkadaşın olur ve biraz sosyalleşme olur. Fena da bir fikir olmaz açıkçası, kafan dağılır
Soran+1 yılEvet doğru diyorsunuz eşime kalırsam evde çürür giderim zaten çok kıskançlar bide sülalecek anasına danasına noluyorsa onlarda hep evde duruyum istiyorlar kendileri gezerler hep çarşının altından girip üstünden çkarlar benim azıcık dışarı çıktığımı duysalar kıskanmaya başlıyorlar hemen
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok dolmussun bunaltmislar seni. Ayrilmak en mantiklisi sanki
0151 Yorumla
Soran+1 yılEvet👍
Cevap sahibi+1 yılÇocuk peki sebep ailesi ve eşinin durumu dediniz. Belki altta başka sebep var ve bu yüze vurunca sanki bunlarmis gibi görünüyor gibi. Ne bileyim eşinden tiksinme gibi onun yetersiz olduğunu düşünme falan
Soran+1 yılHayır eşim evimizin ailesinin sırrını dışarıya çok taviz veriyor buda beni bunaltıyor bunalttı çok eşimden soğuyorum eşim demekten bile artk
Cevap sahibi+1 yılEvin sırrı kimseyle konuşulmaz ama bu çok ayıp bir şey. Bunu anlatan herşeyi anlatır yani dilim demeye varmıyor. Sen sogumussun iyice seni kotulemis sanki ya da senin özelini anlatmış
Soran+1 yılValla ben inanın kaçacak delik arıyorum
Cevap sahibi+1 yılİçim rahatlasın dersen konuşabiliriz.
Soran+1 yılYok yanlış anlaşıldı özelimizi anlatmaz ama hep kötüler beni ailesinin yanında arkadaşının yanı demez dışarıya benim eksik yanlarım hakkında fazlaca taviz verir
Cevap sahibi+1 yılBuda olmaz ki * evde olan evde kalmalı herkesin artısı eksisi var yani eşler arasında kalmalı sanki
Cevap sahibi+1 yılTanımadan mi evl ndin
Soran+1 yılYa nekadar nişanlıyken tanıyorum desende boş aslında evlilik nişanlılık farklı şey nişanlıyken dışardan tanıyorsun evlenince dört duvar içinde tanıyorsun bide çocuğun oldumu tamam herkes birbirini tanımadıkları yanı kalmıyor🤣
Cevap sahibi+1 yılEe o dört duvar sizin er meydanı. Görücü usulüyle mıydı
Soran+1 yılEvet görücü
Cevap sahibi+1 yılKeşke biraz tanışma evresi olsaydı. Kaç ay nişanlık oldu
Soran+1 yılHiç evet uzun uzun tanisamadik oturup sağlıklı düşünemedim dört ay
Cevap sahibi+1 yılÇok kısa sürede olmuş. Keşke arada çıkıp dolaşıp özel şeylerinizi vs. konussaydiniz. Siz açık mı kapalı mısınız
Soran+1 yılNiye böyle açıkmı kapalı saçma sorular soruyorsunuz bu neyi değiştiricek düzelticek evliliğimde
Cevap sahibi+1 yılCevap vermek zorunda değilsiniz. Şunu anlatmak için sordum genelde aile baskısı ile oluyor niaanlikikta görüşmeye izin verilmiyor verilsede yanına birisiyle veriliyor..
Cevap sahibi+1 yılBen kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmiyor. Herkese ve hayatına saygım var.
Soran+1 yılBen hiç evli gibi hissetmiyorum kendimi çok boşluktayım şu an ne nişanlıyken tanıyabildim nede evlenirken halada tanıyamıyorum laf olsun diye elaleme evli gösteriyoruz sadece kendimizi ama nereye kadar bu yalan sürer bilmiyorum ömür boyu sürmeyeceği kesin
Cevap sahibi+1 yılSen kafada bitirmissin zaten. Bı yatakları ayırmanız kalmış. şu an de elalem için bı şekilde yürüyor. Bunu ya konuşup çözmeniz lazım ya da senin bı karar vermen lazım.
Soran+1 yılAynen ben kafamda boşadım zaten çoktan ayrıda yatıyoruz yatak ilişkimizde yok ondanda soğudum zaten birşeyler normal olmuyorsa oda normal olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYaslariniz kaç. Kaç aydır bu şekilde. Eşin buna tepkisi yokmu ya da düzeltme çabası falan.
Cevap sahibi+1 yılBu duruma gelmiş bir ilişkide esimin düşünmesi lazım bu nereye kadar böyle sürecek ne yapalım falan
Soran+1 yılHep böyleyiz hayır hiç uğraşmaz o rahatı bozulur
Cevap sahibi+1 yılYaslariniz peki
Soran+1 yılYirmidört ben oda otuzdort yaşla ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılOradada bir sıkıntı var. Esinin başka birisi ile ilişkisinin olma ihtimali sence varmıdır.
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim 40 yaşındaki biri ile 24 yaşındaki birinin ilişkisi evliliği aynı değil yani.
Soran+1 yılBilmiyorum ne hali varsa görsün varsada alsın hayrını görsün birinci kadını memnun etti onuda eder kesin
Soran+1 yıl40 demedim otuz dört yaşında eşim
Cevap sahibi+1 yılBen bı ihtimal aldatma olabilir diye düşündüm çünkü bazı şeyler normal gelmiyor ondan yani
Soran+1 yılmillette görenler mutlu sanıyorlar heralde bizi
Cevap sahibi+1 yılSanmam bu senin yüzünden anlaşılır. Cevrendeki insanlar farkındadır.
Soran+1 yılya da herkes biliyorda kimse nezaman boşanacaksın diyemiyorlar
Cevap sahibi+1 yılMutsuz insanı bakınca anlarsın değilmi. Sen komşularla falan pek sıkı olmadığın için fark etmemiş ye olabilirler.
Soran+1 yılher şey bomboş bu nasıl evlilik bu nasıl hayat bilmiyorum varda yok yaşıyoruz benim kaderim heralde
Cevap sahibi+1 yılAnne evine dönsen onlarda yaşayabilirmisin. Kaç çocuk var küçükmu çocuklar
Soran+1 yılAilem istemezler beni ayrılana çok kötü bakıyorlar birtane çocuğumda
Cevap sahibi+1 yılİş meslek var mı sende kendin bı düzen kursan
Soran+1 yılOff bilmiyorumki dul kadın olucam millete daha farklı olucam gözlerinde ne kadar zor işler ya😞
Cevap sahibi+1 yılBüyük bir şehirde mi yaşıyorsunuz. Orada pek sorun olacağını sanmam parmağına takarsın yüzüğü kimseye de dulum demezsin
Soran+1 yılYok tanıdıklarıma zor laf anlat dur yakınlarım zarar veriyor bana özellikle ailem tanımadıklar ne karışır ki yöneltemezlerki onlar hayatımı izin vermediğim sürece kimse
Cevap sahibi+1 yılSana faydaları da yoksa zararları da olmasınlar. Sülük gibi valla insanın kanını sömürur sen kendin için yaşıyorsun.
Soran+1 yılBen aileme eşimden ayrılmak istiyorum sevmiyorum bir diyeyim hepsi düşman kesilirler bana kendileri sanki boşanıyormuş gibi olurlar eşimin avukatı olurlar şimdi herkes iyi çünkü kimseye muhtaç değilim düşenin dostu olmazmış ya
Cevap sahibi+1 yılÇocuğun için eşinle konuşsan belki düzelir. Ayrılmak son en son hatta çare
Cevap sahibi+1 yılBuradan uzun uzadı baya şeyler yazdık istersen mesajla yazsan. İster istemez aile vs konuşuluyor.
Soran+1 yılEşimdede düzelicek hiç nane yok aklımız mantığımız hiç uyuşmuyor ayrı dünyaların insanıyız bilmiyorum sonum nolcak böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum
Soran+1 yılOlsun sorun yok gizliyim zaten fazla açık ad yaşadgm yerleri yazmıyorum özellikle o yüzden
Cevap sahibi+1 yılUmarım yanlış bir karar vermezsin. Çok iyi düşünün madem kendi ailenizden de fayda yok
Soran+1 yılEvet ailem hem faydaları yok hem zararları var
Cevap sahibi+1 yılo evde artık ne kadar sürer de devam edin evin ihtiyaçlarını çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyor en azından
Soran+1 yılEvet onlarda sıkıntı yok
Soran+1 yılSiz evlimisiniz belki daha iyi anlarsınız
Cevap sahibi+1 yılBu daha mantıklı olan sanki. Zorda olsa da
Cevap sahibi+1 yılEvet benimki de pek iyi sayılmaz.
Soran+1 yılHadi ya çocuk var mı
Cevap sahibi+1 yılO Yok çok şükür iyice tanımadan asla yapmam
Soran+1 yılİyi bari ben orada cahillik ettim fazlaca
Cevap sahibi+1 yılVardır ondada bı hayr. Öyle demeyin
Soran+1 yılYok çok şükür Allah ömür versin evladıma ben böyle insanlar kötü görünce o yüzden
Cevap sahibi+1 yılAllah'ım acısını göstermesin.
Soran+1 yılAminnn dünya çok güzel insanlar kötü iyi karışıklar Allah iyi insanlar çıkarsın çocuğumun karşısına diyorum ne şansı bana benzesin ne bahtı inşallah
Cevap sahibi+1 yılAynen hayat herkeze adil değil maalesef bahtı açık olsun
Soran+1 yılAminnn inşallah
Soran+1 yılBöyle dünyaya aslında hiç çocuk getirmiycen çünkü gerçekten ortalık çok kötü haberlerde duyuyoruz kapkaççısı taciz edenmi ararsın hertürlü pislik var gözün kırk açık olduğu halde ahali bela yine
Cevap sahibi+1 yılBen bazen yurttan çocuk alıp koruyucu ailesi olmayı düşünmüyor değilim.
Cevap sahibi+1 yılSonunu bilmediğim bı yolda en azından çocuk yapmak yerine bir günahsız bebeği sahiplenmek daha mantıklı geliyor
Soran+1 yılDaha mantıklı aslnda ama onu bile alma derim sorumluluk oda
Cevap sahibi+1 yılSorumluluk tamam ama insanin içinde o sevgi de yaşanmalı bence o duygu ne bileyim
Soran+1 yılBoşverin bence kendi hayatınıza bakın çocuk gerçekten dünyanın en güzel meyvesi en zorda acısı
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabikide bilmiyoru kısmet diyorum. Ben öyle yapacam dedim ama öyle olmaz bir bakmışsın korunmalı bişey yaşanmış eş hamile kalmış istemeden de olsa ne yapacaksin bazen sen isteme sende oluverir yani hayırlı diyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım çocuk 3 5 sene yapmayacağım dedi bı öğrendi 6 haftalık hamile ikiside şokta hiç beklemediği bir şeydi. Nasip işte
Soran+1 yılSiz yenimi evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılSayılır 13 ay oldu
Soran+1 yılÇok yeni severekmi
Cevap sahibi+1 yılÖyleydi şu an pek de öyle değil gibi bilmiyorum.
Soran+1 yılGerçekten evlilik çok zor iş
Soran+1 yılAklı olan hiç evlenmez
Cevap sahibi+1 yılİnsanın aklına kuşku girdimi zor oluyor. Biraz bilemiyorum
Soran+1 yılNe gibi kuşkular var sizde
Cevap sahibi+1 yılBiraz karışık belki ben büyütüyorum belki yanlış diyorum. Yalan söylemesi diyelim
Soran+1 yılHangi konularda yalan söylüyor
Cevap sahibi+1 yılTam emin olmadığım bir şey doğrusunu öğrenmeden onu yaftalamam yargılamam doğru olamaz sanırım
Soran+1 yılEv hanımımı eşiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır
Soran+1 yılNe iş yapyor
Soran+1 yılSiz ne iş yapyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBuradan yazamam demiştim. Aile vs konuları
Soran+1 yılAnladım peki ısrar etmiyorum haklısınız
Cevap sahibi+1 yılSizde hakverin yani burada Uygun olmayacaktır
Soran+1 yılEvet tanıdık biri görse sıkıntı
Cevap sahibi+1 yılAynen temkinli olmak lazım
Soran+1 yılSiz ayrılmayı düşünüyormusunuz eşinizden
Cevap sahibi+1 yılTam net değilim açıkçası
Soran+1 yılBence iyce tanıyın çocuk ne düşünmeyin benim fikrim akıllı davranın
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle zaten şu an
Soran+1 yılBen çok merak ediyorum buralara eşlerimizde gizlice girip soru sorup konuşuyorlarmı🤣bizleri
Cevap sahibi+1 yıl😀 bilemiyorum olsada direkt sormaz herhalde açığa çıkmamak için
Cevap sahibi+1 yılSen ben buradayız onlarda belki burada düşünsene 😂
Soran+1 yıl🤣düşünemiyorum bence girerler bize diyecek halleri yok ya soru soruyorum diye
Cevap sahibi+1 yılBize değilse de anonim olaraktan yani. zaten konuşulacak olsa onla konuşulurdu
Soran+1 yılHerkesin bir gizli sırrı vardır içinde
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle bazen şart böyle deşarj olmak. İnsan konuşunca Rahatlıyor sanki
Soran+1 yılEvet bana biraz terapi oldu valla çünkü hiç arkadaşım bile yok samimi konuşup içimi dökebileceğim
Cevap sahibi+1 yılBana da öyle geldi iyi oldu
Soran+1 yılİyiki burdaki uygulamayı bulup indirmişim burdaki arkadaşlar saolsun kafam dağıldı
Cevap sahibi+1 yılSen nereden buldun bu uygulamayı
Soran+1 yılBuldum üye oldum🤣işte
Cevap sahibi+1 yılYok ya tavsiye eden mi oldu onu merak ettim grcekten. Reklamı falan yok bu uygulamanın
Soran+1 yılYok yok öyle denk geldi
Soran+1 yılSiz nasl buldunuz
Cevap sahibi+1 yılTamam anladım cevap vermek istemiyorsun 😂
Cevap sahibi+1 yılBen 10 yıl once kullanıyordum ergenken sindi 1 ay falan oldu hesabı tekrar açtım baktım duruyor.
Soran+1 yılÇok dikkatli olmamız lazım tehlikeli buralar😂
Cevap sahibi+1 yılYok be okadar degil 😂
Soran+1 yılEvette ben sorduğum soruları eşim bilsin istemem çünkü daha kötü davranır bana
Cevap sahibi+1 yılKim ister ki 😂 ama yorumlarda yazilanlar burada kaliyor. Hep silinmiyor ben onun icin pek rahat cevaplar veremedim.
Soran+1 yılYok siliniyor burdakilerde bida görmek istemiyorum diyince
Cevap sahibi+1 yılHala değişimis ozaman önceden yoktu böyle bir şey.
Soran+1 yılSilinmesede aslnda tonlarca insan var dünyada bizimle aynı sıkıntıları paylaşan nerden bilecekler adımizi yaşadığımız ili mahalleyi demedigimiz sürece tam net nerden bilebilcekler
Cevap sahibi+1 yılYa orası öyle tabiki o konuda sıkıntı yok yani
Soran+1 yılBen şunu anlamıyorum profile tıklıyorsun bağ kopar onayla yazıyor ya bilmiyormusunuz yan tarafta
Cevap sahibi+1 yılHiç paylaşım yapmadım desem 😇 bilmiyorum gerçekten
Soran+1 yılBen bağı kopar basıyorum silinsin diye yazdığım sorular acaba profilinizde bida gözukmuycek yazıyor sonra basınca acaba benmi sadece göremiycem yoksa kayıtlı kalyormu onu anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman sadece senden kopacak soru
Soran+1 yılAma arama yerine sorulara tıkladığımda çıkmıyor başka yerdede soru
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum valla 😂 nasıl bişey
Soran+1 yılAmann napıyım kalsın kayıtlı kimseyle görüştüğüm yok doğru dürüst zaten 🤣
Cevap sahibi+1 yılOlan olmuş zaten kopsun incelediği yerden😇😂
Soran+1 yılMesleğiniz nedir söyleyin ya bitane aynı işte sizmi çalışıyorsunuz bundan nolcak
Cevap sahibi+1 yılTanıdık biri değiliz merak etmeyin. Söyle söyleyeyim masa başı bir isim var.
Soran+1 yılTm Anladm bilgisayarlamı uğraşyorsunuz nedir tam
Cevap sahibi+1 yılBilgisayarci değilim. Çizim tasarım
Soran+1 yılKıyafet tasarım anladm
Cevap sahibi+1 yılTanıdık biri olma ihtimali imkânsız.
Soran+1 yılEvet genede korkuyor insan🤣
Cevap sahibi+1 yılYok yok rahat olun
Soran+1 yılPeki çok teşekkürler👋 iyi günler sıkıntımız olduğunda burdan sorularda görüşürüz🤣
Cevap sahibi+1 yılBen teşekkür ederim. Umarım karşılaşırız tekrardan. Hayat Herşeye rağmen güzel diyelim. Görüşürüz
Soran+1 yılEvet kafana hiç bir şey takmadığın sürece güzel hayat
Cevap sahibi+1 yıltokadan başka bir şey takma 😂😂
Soran+1 yılEvet 😃çok iyi geldi burasıda teşekkürler çok bunalıyordum
Cevap sahibi+1 yılBı nebze olsun rahatladin.
Cevap sahibi+1 yılİnsan bazen sinirini nefretini konuşarak kusarmis.
Soran+1 yılEvet psikolog gibi geldiniz saolun
Cevap sahibi+1 yılYok canım daha neler. Doktorlarimiza haksızlık olur. Onlar baş tacimiz
Soran+1 yılEvette bir nevi derdini anlatnca rahatlıyorum
Cevap sahibi+1 yılO herkeste olur. o Bende aynı. siz kadınlar sever konuşmayı 😇😂😂 üzerine alınma ama son cümleyi
Soran+1 yılYok alınmıyorum😊 iyi günler
Cevap sahibi+1 yıl😉 sanada
Cevap sahibi+1 yılMerhaba nasil gidiyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
+1 yılbahane o çocukta ziyan oluyor sizin gibilerin yanında bi ben bi Allah bilir neler çektiğimi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirken de kimse tutamamıştır seni, ailen tutamamış, sen tutamamışsın, yıldızlar bile...
00 Yorumla
+1 yılGülüyorsun ama😀😀 sinirinden mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvett🤣aynen psikolojim bozuldu
- +1 yıl
Hahaha, tahmin ettim😀 baslardada mı sevemedin sonradan mı? Neden bu hale geldi, nefrete kadar
Soran+1 yılTanıyamıyorsun evlilik çok farklı birşeymiş
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum, bir çözümüm yok, sadece kendini iyi hissedeceğin aktiviteler yapabilirsin, ev yerine dışarı çıkarak
- +1 yıl
Ayrıldığını düşünsen, yapacağın bir mesleğin var mı? Ailem destek olmaz demişsin diğer yorumlara baktım da...
Psikolog şekerim git anlat derdini dök
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))))) sen savası baslatmıssın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bitmişsin okeye dönüyorsun bebeğim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSık kafasına🔫🔫🔫🔫🗡🗡
00 Yorumla
+1 yılE boşan bacım?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğum küçük
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ayrıl sen böyle hayat geçmez
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk olmasa anında düşünmem bile
Boşan o zaman
00 Yorumla
+1 yılkafana göre takıl
00 YorumlaSende ayrılıcak tip yok iyi yönlerine bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılZor bacım zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl bir yardim istersen
00 YorumlaCocuk var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSelam olay ne
00 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı