Evet. 24 yaşındayım. 1.75 boyunda, göbekli ve saçları dökülmüş bir erkeğim. Aşırı yakışıklı değilim. Bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı. Kızların fazla ilgisini çekmedim. Buna rağmen asla incel olmadım ve olmayacağım. Asla pes etmeyeceğim. Doğru kişiyi buluncaya kadar. Kendime bakmaya ve giyimime özen göstermeye başladım.
Ancak incellere de hak vermiyor değilim. Günümüz kızlarının çoğu (hepsi değil) şekilcidir. Kendilerinin karşı cinsin kriterlerini ne kadar taşıdığına bakmadan kriter koysa rekoru kırıyorlar. Erkekler kditer koymayıp şöyle böyle kızlardan hoşlanıyoruz dediklerinde, öyle olmayan kızların kalbi yok mu derler. Ama kendileri beğenmedikleri erkeklere sosyal medyada ağza alınmayacak hakaretler ve aşağılamalar yaparlar. Şimdi bana gelip saçma sapan erkeklerinde şu kriterleri var falan demeyin. Bir kıza yüz tane erkek birden yazıyor.
Hele birde yalnız erkeklere şunları diyerek akıl vermeye kalkmaları ayrı bir sınır bozucu durum.
Efendim illa sevgiliniz olmak zorunda mı? Yalnızken de mutlu olabilirsiniz.
O zaman bende onlara şunu soruyorum.
Efendim illa chad erkeklerle sevgili olmak zorunda mısınız? Chad olmayan erkeklerle mutlu olamazmısınız.
Elbet erkeklerde sütten çıkmış ak kaşık değil. Kızların da hepsi böyle değil. Düzgün kızlarda var.. Ama ne yazık ki günümüzde rastlamak gerçekten çok zor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer