12 yıldır sıkı dost olduğumuz erkek arkadaşım bana yürüyor. 12 yıldır bir birimize ergenlik aşklarımızı, platoniklerimizi, iyi kötü her şeyimizi anlattık. Ama şimdi bana yürüyor. Ve bunu ben boşandıktan sonra yapmaya başladı daha önce yoktu böyle bişey. Hiç bişey umurumda degilde can dostumu kaybetmiş gibi hissediyorum çok üzücü. Safa yatıp salağı oynuyorum aradan perde kalkmasın diye ama rahatsız oluyorum. Oysa erkek kadın arkadaş olabilir lafının karşılığı sanıyordum bizi
Güncellemeler
+1 yıl
Super soru seçilmiş teşekkürler 😄
12 yıllık kankam bana yürüyor, ne yapacağım ben ya?
Bence al karşına direk konuş çünkü bu filmin sonunda dostluğunuz da bitecek.
Ben anlamıyorum arkadaş kalabilmek bu kadar zor mu? En yakın arkadaşım (13 yıllık) bir kadın ve evlendi çocuğu oldu. Ben onun, o benim tüm çocukluk aşklarını dinleyerek geçirdik liseyi. Birlikte ağladık birlikte güldük. Yeri geldi eski günleri hatırlayıp çocuk gibi güldük. Şimdi ise dayı oldum 😇 Umarımda arkadaşlığımız hiç bir zaman bitmez.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Maşallah ne mutlu size. Benim içinde zor degil arkadaş kalmak hatta evli kalmak bile daha zor geldi boşandım 😆 ama keşke herkes sen ben gibi düşünse
Prensip olarak herhangi dişi kişisiyle kanka olmadım, olmam. Olmak isteyenlere de müsade etmedim. Bir kadından etkilenmişsem etkilenmişimdir. Sırf onu kaybetmemek adına kanka saçmalığının arkasına sığınamam. Saçma bir çaba, beyhude uğraş. Bir şey hissetmiyorsan görüşmezsin olur biter.
Dipnot: Kadın - erkek kanka olur düşüncesini ile eski sevgilimle arkadaş kaldık saçmalığı birbiriyle yarışır vaziyette. Hayır eski sevgiliyle arkadaş kalarak ne kazanıyorsunuz? Aylar önce yiyişmiş birbirinizin içinden geçmişsiniz. Arkadaş kalarak birbirinize yeni sevgililerinizi anlatma gevşekliği mi gösteriyorsunuz?
Bence kaybetmemek için salağa yatmaya devam et. Birisi ile de flörtleştiğini söyle. Hamle yapmayı keser ya da elini çabuk tutup konuşur. Konuşursa sanırım arkadaşlığınızın sonu :(((
Çok kötü bir durum yaa. Ben arkadaşlarımın bana bir şeyler hissetmeye başladığını anladığım an topukluyorum hemen. Ama yakın arkadaş olunca öyle olmuyor. Üzücü.
Keske basina gelmeseydi cok uzuldum. Friendzone deniyodu yanlis hatirlamiyosam tam olarak ondurumu yasiyo arkadasin keske olmasaydi, yuz yuze konusup acik acik demek aci versede en mantiklisi boyle saklayarak cok uzun sure goturemezsiniz cunku
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Konuşursam aradan perde kalkar onu kaybetmekte istemiyorum. Saf gibi davranip anlamiyormuşum gibi yapiyorum nereye kadar gider bilemiyorum ama
İcinden bin defa keske boyle olmasaydi demissindir ama olmuş artik... Zaman gectikce seni yipratmazsa surdurebildigin kadar surdur belki oda azgecer bu davraniştan, kac yaslarinda basladi arkadasliginiz?
sen evlenioken dank etmiş kafasına demek ki, boşandığın için de yürümeye başlamış..
çok iyi anlaştığın biri ile hayat arkadaşlığı neden düşünülmesin? anlamadım garipsemenizi
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bir birimizin en saçma anılarını biliyoruz ben onun ilk milli olma olayini biliyorum mesela derdindne heberdigi kizi biliyorum hatta kizla konuşmuslugum var. Cok sacma sevgili olunmaz bunca seyden sonra en azindna benim midem dayanmaz
Artık eskisi gibi bakamazsın. Zaten erkekler önceki seks yaptıkları kadınları gördüklerinde tekrar olabilir mi düşüncesi içinde olurlar. Böyle bir durumda insanlar arkadaşlık yapabilir mi?