Ölü gibiyim sadece nefes alıyorum?

Ölü gibiyim bunu laf olsun diye demiyorum git gide sogudum herseyden git gide hissisleşiyorum kötü biri oldum yaptıgım hiçbirseyden pişman olmuyorum empati yapamıyorum kimseye üzülmüyorum kimse beni sevmedi hayatım da hep bir cıkar oldu bende zaten kimseyi hiç sevmedim duygusuzlastıgımı fark ettim hep farklı amac için geldiwr seviyor gözüktüler o sebebten erkeklerden sogudum dünyanın en yakısıklısı olsa gözümde yok hepsini kız erkek aynı görüyorum kendi cinsim gibi davranıyorum diyelim ama hiçbişey hissetmiyorum öpüşmek gibi seylerden de midem bulanıyo erkeklerde inadına bişey bekliyor konısmayı kesiyorum çirkinim güzel birisi degilim bu yüzden bizi sevmediler kimse sevmesin buna sitem etmiyorum ama empati hiç kuramıyorum karsımdaki insan ne anlatırsa anlamıs gibi yapıyorum üzülmüyorum vicdan azabı cekmiyorum sadece git gide kötü birisi oluyorum basına gelen var mı bu durum herkese süpheci ön yargılı oldum kimseye güvenmiyorum tek arkadasım yok ailem de konusmuyor işleri düşerse belki yani anne baba abi sevgisi olmadan büyüdüm hep bir sevgiye actım cok bekledim zamanında ama artık anladım ki cıkarlar daha ön planda sevgiler sahte varsa da orjinalı bizi bulmadı bulsadq artık benim inancım kalmadı robot gibiyim sadece. Nefes alıyorum iş yerinde agrasifsin vahşisin sorumsuzsun heyecanlısın bagırarak konusuyorsın haksızlıgını kabul etmiyorsun vicdansızsın ben bunları duyuyorım ama üzülmüyprıö bu duruma kimin ne dedigi düşündügü umrumda degil sadece cok sinirli birisi oldum acaba seker hastalıgı olabilir mi bu kadar degildim önceden cok su da içmeye basladım

Ölü gibiyim sadece nefes alıyorum?