Çok hoşlanıyorum ama çok belli belirsiz tavırları var bazen anında yanıt veriyor bazen saatlerce yanıt vermiyor. O kadar çok seviyorum ki bazıları gibide direkt sohbeti bitirip engeli basamıyorum. Gurursuzluk mu evet ama böylesine ilk defa aşık oldum...
Samimiyeti, iyi niyeti zaten beni kendine aşık eden şeydi.
19-20 yaşlarındayız
Bazen saatlerce cevap vermemezlik yapar ama ilk defa dün sabah attığım bir mesaja 24 saat cevap vermemezlik yaptı. Onunla bir geleceğim olmayacağını onun ağzından duysam bile bana neden bilerek geç cevap verdiğini bilmek istiyorum. Çünkü dakikalarca çevrimiçi kalan birinin bana 1 dakika cevap verecek vakti olamaz mı? Bazen sohbette flört gibiyiz ama böyle yapınca ondan soğuyor gibi oluyorum ama asla tamamen soğuyamıyorum. Arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapayım öyle hesap sorar gibide neden geç cevap verdin demek istemiyorum nasıl bana neden geç yanıt verdiğini soracağım...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sor bakalim kirvem kova burcu mu :)
Ayni durumu ben yaşadım Şu an baskasiyla evli üstünü ciz bence :)
Balık burcu doğum gününe kadar biliyorumda önemsiz bunları bilmem sanki. İlk başta bi nedenden ötürü fazla yakın olamadım mesaj atan o oluyordu genelde gümaydın ları 3 n ile yazması vs vs bir çok beni kendine daha da çeken davranışları vardı. her derdimi anlattığım bir arkadaşım vardı mesajlari gösterince kesin senden hoşlanıyor dedi zaten yüz yuze geldiğimizde de bana bakarken bazen çok gülümsüyordu. Bende yeter dedim hep o atıyordu bu sefer ben mesaj atayım dedim önceden de 2 3 saat cevap vermemezlik yapardı ama sanki ona mesaj atmaya başladığımdan beri tavırları çok değişti. Günaydın ları uzatmıyor 12 saat cevap vermemezlik yaptığı oluyor vs vs. Ondan hoşlandığımı belli ettiğim bazı şeyler yaptım o zamandan beri bana soğuk gibi geliyor. İrtibatı koparacak şeyler yapmıyor ama beni soğutan bazı hareketleri oluyor. İnan kirvem sesli mesaj atıyor bu aralar normalde hiç atmazdı ve inanır mısın bilmem ama sesini özlemiştim zaten. Her gün dakikalarca o mesajları tekrar tekrar dinliyorum. Yaşıda 20 üniversiteye gideceğiz gitmek istediği yere kadar biliyorum ama zaten benle olmasada üniversitede birini bulacak. İyi niyetli biri zaten eğer kendi gibi birini severse senin durumun gibi evlenir üniversitede🙁
Valla kirvem anlattığın cogu sey benim yasadigim ile ayniydi birebir. İlk başta aşırı samimi falan derken sürekli online olmasina ragmen mesaja cevap vermemesi sorsan ben asosyal biriyim çok isim yok telefonla filan demesi bir sürü alakasiz şeyler sonuç olarak bu gun tiksiniyorum o kisiden.
Benimde sonum seninki gibi kirvem zaten azbuçuk tahmin ediyorum artık. Sevse ilk baştaki gibi ilgi duysa anında yanıt vermeye özen gösterirdi. Ben beyinsiz biri olduğum için 12 saat cevap vermeyen birine 20 dakikada yanıt veriyorum. O ise artık 4 dk online takılıp 20 saniyesini bana ayıramıyor. Ya anlamıyorum istemiyorsa konuşmak kibarca ifade etsin üzmeden bitirelim ama bunuda benden bekliyor sanırım. Sohbeti bitirende başlatanda artık benim. Bu sefer arkadaşlığımıza kadar bitecek gibi ama en azından sormak istiyorum neden geç cevap veriyorsun diye. Vereceği cevabı merak ettiğim için soruyorum yoksa başka biri olsa inan umrumda olmaz. Diyeceği ya işim var ya da doğruyu söyleyecek. İşte bende sormaya çekiniyorum hesap sorar gibi. Nasıl yazsam ne yazsam. Mizahi olarak erken oldu mu desem yoksa sert bir dil gibi neden geç cevap veriyorsun mu? Ne yazacağımı bile bilmiyorum. Şu soruyu sormadan da arkadaşlığımızı mı desem ilişkimizi mi desem flörtlük mü desem her neyse bu soruyu sormadan bitirmek istemiyorum.
Kirvem hosuna gidiyor etrafinda onu begenen insanlarin bulunmasi. Herkes beni sevsin ben kimseyi sevmiyim. Gozunde büyütme baska insanlara yönel bunlar ilgisiz kalınca her yolu denerler misal instada bi story atarsin gelir bi emoji atar alakasiz nabiz yoklar yol ver kiriv :)
Kendini tutup sen de ona yazma bir süre ilgine çok alışmış olabilir bazı kızları aşırı ilgi görmek bunaltir ve iter kaçan kovalanir kardeş
Senden hoşlanmıyor sevse böyle yapmazdı
Bende anlayamıyorum işte bütün umudu ilk başta veren oydu. Ona 6 ay ilk mesaj atan taraf hiç olmadım hep o bana attı. Samimiyeti bana karşi çok artmıştı bende ondan hoşlandığım için adım atmaya karar verdim. Ki zaten bunu yaptığımdan beri tavırları çok değişti. Ya anlayamıyorum tamam belki sonradan soğudu benden ama en azından karşındakinide düşün kibarca istemiyorum de. 24 saat sonra hicbir sey olmamış gibi nasıl yanıt veriyor. Ben olsam kusura bakma işim vardı diye başlarım cümleye ki zaten işi yoktu dün en az 1 saat online olduğunu izlemisimdir belki her seferinde de şimdi yazacak diye umutlandım ama bu sabah yazmayı seçti. Daha yanıt bile vermedim ona moralimi o kadar bozduki. Aramızdaki ilişkiyide arkadaşlığıda soğuk atarak benim bitirmemi mi istiyor. Belki 1 aydır sesini duymuyordum tatildeyim çünkü ama inan tatilimde zehir oldu. Sesini duymasam bir süre belki daha kolay soğurdum ama sesli mesajlar atmaya başladı bu aralar. Kendimi onun sesini dinlerken buluyorum her seferinde. Mesajları silesim geliyor ama sonra pişman olacağımı biliyorum. Neden mi çünkü normalde sohbet yedeklemeyen ben telefonumun bozulma ihtimaline karşı onunla olan sohbetlerim için günlük yedeklemeyi açtı...
Demekki aklında hep sen yoksun
Sevmiyor demekki yol ver gitsin
Bunu yapmak işte benim için en zor olanı. Ben her seye okeyim sevmediğinede ikna olurum ama neden sevmiyorsa, artık eskisi kadar ilgisi yoksa, konusmak istemiyorsa kibarca belirtmiyor üzmeden bitirirdik... kibar biri ama böyle saatler sonra cevap vererek karşısındakini nasıl düşünemiyor. İyi niyetimi, ona değer verdiğimide biliyor ama kıracak seyler yapıyor. Beni kırdığının farkında mı acaba
Bence farkındadır engel at istersen sevmeyen insan için uğraşmaya değmez
Agla